- 10 Temmuz 2018
- 2.878
- 2.450
- 63
- 29
Kafasızım çünkü benaynen katılıyorum.konu sahibi sen bu adamla neden nişanlısın anlamadım gerçekten seviyor gibi de değilsin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafasızım çünkü benaynen katılıyorum.konu sahibi sen bu adamla neden nişanlısın anlamadım gerçekten seviyor gibi de değilsin.
Içinden geleni yollar adi üstünde hediye.Siparis degil ki.Azicik pintilik yapmış onu taktın sanırımMerhabalar, şimdi belki bu da dert mi diyeceksiniz ama ben accaaaayip sinirlendim. Bir kaç gün önce kargodan mesaj geldi paketiniz var diye. Benim nişanlım da ben sormadan ona kendisi bir kaç gündür durmadan bunu dillendiriyodu sana süpriz yaptım şu bu bilmem ne . Hatta bugün aradığında da sordu geldi mi kargo diye o zaman daha gelmemişti. Ama söylemiyordu ne olduğunu . Bende beklentiye girdim acaba nedir diye . Heyecan yaptım hatta bu kadar sorduğuna göre demekki güzel bişi sandım.
Kendisi öyle çok hediye falan alan insan değildir. Doğumgünümde bile hediye görmemiştim yani öyle söyliyim. Hiç almadı değil aldı bir kaç sefer ama böyle kendimi özel hissettirecek süprizler yapmadı.
Neyse geldi biraz önce kargo gelen küçük peluş bi oyuncaksevimli bi hayvan oyuncağı. Tamam ben hayvanları seviyorum evet o da herhalde sevimli olacağını düşündü ama ben çok sinirledim moralim bozuldu. Şimdi görecek teslim olduğunu sorduğunda ne cevap verim . Gerçekten sinirlendim ya !
Yok ya valla çok aşık da oldum geçmişte ama didikliyorum neden şöyle yaptı tamam sevmiyor. Şu kadar yazdı şu kadar aradı sevmiyor. Sevse bana şunu yapardı sevmiyor. Maalesef genelde böyle düşünüyorum . Memnun olamıyorum.Aşık olmamışsınız demekki :)
Ben olsam mutlu olurdum.Hediye hediyedirMerhabalar, şimdi belki bu da dert mi diyeceksiniz ama ben accaaaayip sinirlendim. Bir kaç gün önce kargodan mesaj geldi paketiniz var diye. Benim nişanlım da ben sormadan ona kendisi bir kaç gündür durmadan bunu dillendiriyodu sana süpriz yaptım şu bu bilmem ne . Hatta bugün aradığında da sordu geldi mi kargo diye o zaman daha gelmemişti. Ama söylemiyordu ne olduğunu . Bende beklentiye girdim acaba nedir diye . Heyecan yaptım hatta bu kadar sorduğuna göre demekki güzel bişi sandım.
Kendisi öyle çok hediye falan alan insan değildir. Doğumgünümde bile hediye görmemiştim yani öyle söyliyim. Hiç almadı değil aldı bir kaç sefer ama böyle kendimi özel hissettirecek süprizler yapmadı.
Neyse geldi biraz önce kargo gelen küçük peluş bi oyuncaksevimli bi hayvan oyuncağı. Tamam ben hayvanları seviyorum evet o da herhalde sevimli olacağını düşündü ama ben çok sinirledim moralim bozuldu. Şimdi görecek teslim olduğunu sorduğunda ne cevap verim . Gerçekten sinirlendim ya !
Ama beklentiler üzer sevgininde insanlarında tek bir türü yok herkes farklı sever herkes karakterine göre davranır genellemelerden vazgeçmezsen mutlu olacağını sanmıyorum açıkçasıYok ya valla çok aşık da oldum geçmişte ama didikliyorum neden şöyle yaptı tamam sevmiyor. Şu kadar yazdı şu kadar aradı sevmiyor. Sevse bana şunu yapardı sevmiyor. Maalesef genelde böyle düşünüyorum . Memnun olamıyorum.
İşte sorun şu ki adam bunları düşünebilecek seviyede biri bazı davranışları konuşmalarından net anlıyorum bunu. Üstelik durumu da iyi . O sanki bana layık gördüğü bu kadarmış gibi geliyor. Sana bu kadar diyor bana sanki.
Yok o mantık ilişkisi yürütecek bir insan değil ki onunki aşk birlikteliği fakat değer vermede bir sıkıntı var nedenini anlayamıyorum. İçimde bir huzursuzluk var .Konu sahibi daha önceden hatırlıyorum siz bu adamı sevmiyordunuz zaten mantığıniza yatmıştı. Adam bu durumu hissediyordur içten içe muhtemelen.
Kaçıncı nişan atamam yazmışsınız ama ya adam da sizinle mantik ilişkisi yaşıyorsa?
Şartlar sebebiyle iliski kuruyorsaniz bir süreden sonra o şartlar size olağan gelmeye başlayacak ve ben neden buradayım diye sorgulayacaksiniz
Yok o mantık ilişkisi yürütecek bir insan değil ki onunki aşk birlikteliği fakat değer vermede bir sıkıntı var nedenini anlayamıyorum. İçimde bir huzursuzluk var .
Tabi ben aşık olsaydım da aynı şeyi hissederdim. Hatta daha kötü belkiAşık olsan değer vermede sıkıntı yaşar misin sence? Gerçi manevi olarak değer verip maddi olarak beklentiyi saglayamiyorsa cimri olabilir. Manevi değer kısmını yapamıyorsa aşık olduğunu düşünmezdim
Tabi ben aşık olsaydım da aynı şeyi hissederdim. Hatta daha kötü belki
Bilmiyorum ki ya kafam cidden karıştı. Ama işte bu benim 3 oldu artık bu eşikte insan ne yapar hiç bilmiyorum.