Oyuncak ihtiyacı olan anaokulu var mı??

crescentmoon

¢яєѕ¢єηт
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
3.348
3
316
İçel Mersin
kızlarımın çok fazla oyuncağı var. bugün seçtim kırıkları attım, ama yinede hiç oynamadıkları 3 kutu oyuncak ayırdım.
hepside sağlam. peluş ayıcıklar, bebekler, arabalar,elektrikli süpürge, yazarkasa gibi oyuncaklar.
eğer ki oyuncak ihtiyacı olan anaokulu varsa gönderebilirim.
çevremde okul yok mu? var ama hepside durumu iyi okullar. ben gerçekten oyuncak alamayan okullar varsa onlara göndermek istiyorum.
isim ve adres verirsenin hemen kargoya verebilirim.
teşekkürler.

:16: ne güzel bir kalbiniz var :16: ..ya çocuk esirgeme kurumuna verin yada Kazen Bey'e msj atın isterseniz,ihtiyacı olan köylere giyim yardımlarında bulunduğunu okumuştum belki sizide yönlendirebilir..

Son düzenleme:
şimdi farkettim buradada öğrencileri için yardım isteyen fedakar öğretmenlerimizden var.smyc gibi onlarada ulaşabilirsiniz..

daha önce bu sayfadan erzurumda bir okula oyuncak göndermiştim.
şimdide şöyle bir göz attım ama öyle bir konu göremedim o nedenle başlık açmıştım.

oyuncakların bir kısmını burdaki bir arkadaşın yönlendirmesiyle bir aileye gönderiyorum.
başka ihtiyacı olan varsa bildirin lütfen.

kardeşokullar.com'u bi ziyaret et derim canım, anaokulu öğetmenleri var oyuncak isteyen

Keşke daha önce görseymişim konuyu çok üzüldüm.
eğer hala verebilecekseniz bizim 10 öğrencilik ana sınıfımızın oyuncağa ihtiyacı var.

Back
X