• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Oyuncak kıyafet 4. Sayfadan başlıyor

image.webp

Araştırabilirsiniz, adedi 5tl

Eki Görüntüle 1881303
Elimde bu görüntülü bebek dinleme cihazından var, vida yerinde kırığı var isteyen olursa çalışan videosunu ve kırık yeri çekip yollarım sıfırı 300 civarı dır 60 tl ye vereceğim, ilgilenen olursa gerçek foto koyarım..
merhaba çekimi kaç m ?hangi ildesiniz?vida çalışmasına ayakta durmasına vb.herhangi bir şeye ngel oluyor mu?mümkünse kırık yerinin nerede oldugunun fotosunu videoyu atarmısınız?

merhaba çekimi kaç m ?hangi ildesiniz?vida çalışmasına ayakta durmasına vb.herhangi bir şeye ngel oluyor mu?mümkünse kırık yerinin nerede oldugunun fotosunu videoyu atarmısınız?

Merhaba çekimi kaç metre tam olarak bilmiyorum benim evim küçük sanırım 6-7 metre uzakta kullandım oturma odası çocuk odası arası,, bir problem olmadı ama iki üst katta kayınvalidem var oradan çekmedi,
Internet'ten modelini yazıp öğrenilebilir,
Watsapp kullanıyorsanız oradan kırık yerin video ve foto yollarım ayrıntılı isterseniz hatta çalıştığına dair video da yollarım, istabul Anadolu yakasındayım

image.webp

Buda kırık tarafı ama yapıştırdık ve dönüyor her yere aşağı yukarı oynuyor watsap tan video yollayabilirim,,
image.webp

Bu kırık olmayan tarafı
Merhaba çekimi kaç metre tam olarak bilmiyorum benim evim küçük sanırım 6-7 metre uzakta kullandım oturma odası çocuk odası arası,, bir problem olmadı ama iki üst katta kayınvalidem var oradan çekmedi,
Internet'ten modelini yazıp öğrenilebilir,
Watsapp kullanıyorsanız oradan kırık yerin video ve foto yollarım ayrıntılı isterseniz hatta çalıştığına dair video da yollarım, istabul Anadolu yakasındayım

Göründüğü üzere sadece altındaki küçük plastik parça kırık ve kullanımına dair herhangi bir problem yok, video yollarım dediğim gibi her iki tarafında içine sinsin,

image.webp

Pikie pie yaklaşık 20 cm kadar küçük değil , yürüyor ve konuşuyor kızım sesli oyuncaklardan hoşlanmadı maalesef 20 tl

image.webp

Barbie doktor seti saat ekstra ve yaninda Barbie orijinal wolkman... içinde Adile naşit in masal kaseti var hepsi 20tl
Isteyene çalıştığına dair video çekip yollarım

Back
X