- 1 Kasım 2012
- 780
- 93
- 118
- Konu Sahibi babyoverlock
Araştırabilirsiniz, adedi 5tl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba çekimi kaç m ?hangi ildesiniz?vida çalışmasına ayakta durmasına vb.herhangi bir şeye ngel oluyor mu?mümkünse kırık yerinin nerede oldugunun fotosunu videoyu atarmısınız?Eki Görüntüle 1881303
Elimde bu görüntülü bebek dinleme cihazından var, vida yerinde kırığı var isteyen olursa çalışan videosunu ve kırık yeri çekip yollarım sıfırı 300 civarı dır 60 tl ye vereceğim, ilgilenen olursa gerçek foto koyarım..
merhaba çekimi kaç m ?hangi ildesiniz?vida çalışmasına ayakta durmasına vb.herhangi bir şeye ngel oluyor mu?mümkünse kırık yerinin nerede oldugunun fotosunu videoyu atarmısınız?
Merhaba çekimi kaç metre tam olarak bilmiyorum benim evim küçük sanırım 6-7 metre uzakta kullandım oturma odası çocuk odası arası,, bir problem olmadı ama iki üst katta kayınvalidem var oradan çekmedi,
Internet'ten modelini yazıp öğrenilebilir,
Watsapp kullanıyorsanız oradan kırık yerin video ve foto yollarım ayrıntılı isterseniz hatta çalıştığına dair video da yollarım, istabul Anadolu yakasındayım
Modelini söyleyebilir misiniz internette göremedimEki Görüntüle 1881303
Elimde bu görüntülü bebek dinleme cihazından var, vida yerinde kırığı var isteyen olursa çalışan videosunu ve kırık yeri çekip yollarım sıfırı 300 civarı dır 60 tl ye vereceğim, ilgilenen olursa gerçek foto koyarım..
Satıldı maalesef ama bir arkdaşım da satabilir, satarsa burada yayınlayacağım takip edebilirsinizModelini söyleyebilir misiniz internette göremedim
Mrb bunu ve diğer bebekleri almak istiyorum vatsaptan gorusebilirmiyizEki Görüntüle 1887855 Buda otururken
Mrb bebeklerle ilgileniyorum vatsaptan gorusebilirmiyiz acaba
Mrb bunu ve diğer bebekleri almak istiyorum vatsaptan gorusebilirmiyiz