Küçükken çok olmadı galiba ya da olsa da şimdiki gibi değil eski oyuncaklar ondandır galiba.
Eskiden boyle vitrinlerde falan bebekler olurdu. Eger oyleyse bir yerlerde sus olarak kullaniyorsaniz sorun yok. Ama alip bi kenara sakliyorsaniz ne anlami var ki? Bosverin hosunuza gidiyorsa alin kime ne :)
Peluslari cogu kadin sever bu biraz daha kabul goren bisey :/Aynı durum bende de var
Ama ben peluş seviyorum, gördüğüm peluş penguen sincap filan ne bulursam alıyorum. Hatta geçen yurtdışından gelirken kendime peluş oyuncak aldım, yeğenime aldım sandı herkes. O benim dedim ve herkesi bi gülme tuttu
Boyama kitapları ve çocuk hikayeleri alıyorum ben deBen 23 yaşındayım evliyim. Hala oyuncaklarda gözüm kalıyorHala evde oyuncak bebeklerim var. Eşim alıyor. Bekarkende vardı. Avmlerde filan oyuncak mağazası gorunce canim girmek istiyor. Barbienin mutfagi, barbienin bilmem neysi, vs. Hepsini almak istiyorum ama öyle alıncada bisey yapmiyorum yani oturup evde evcilik filan oynamiyorum koyuyorum bi kenarda duruyorlar elime bile almiyorum cogu zaman yani, bir ise yaramiyorlar. Alinca ilgim geciyor. Ama her gordugumu inanilmaz derecede almak istiyorum. Boyle durumda olan var mi merak ediyorum. Kimseye bu huyumu soylemedim. Yani kimisi oje delisi olur, parfum, kozmetik, ayakkabi, canta ben OYUNCAK. -.- cocukluktan kalma bi sikintim mi vardir nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?