Oyuncaklar

CiRiLLA

Pro Üye
10 Ekim 2014
32.982
148.656
798
Ben 23 yaşındayım evliyim. Hala oyuncaklarda gözüm kalıyor Hala evde oyuncak bebeklerim var. Eşim alıyor. Bekarkende vardı. Avmlerde filan oyuncak mağazası gorunce canim girmek istiyor. Barbienin mutfagi, barbienin bilmem neysi, vs. Hepsini almak istiyorum ama öyle alıncada bisey yapmiyorum yani oturup evde evcilik filan oynamiyorum koyuyorum bi kenarda duruyorlar elime bile almiyorum cogu zaman yani, bir ise yaramiyorlar. Alinca ilgim geciyor. Ama her gordugumu inanilmaz derecede almak istiyorum. Boyle durumda olan var mi merak ediyorum. Kimseye bu huyumu soylemedim. Yani kimisi oje delisi olur, parfum, kozmetik, ayakkabi, canta ben OYUNCAK. -.- cocukluktan kalma bi sikintim mi vardir nedir?

Eskiden boyle vitrinlerde falan bebekler olurdu. Eger oyleyse bir yerlerde sus olarak kullaniyorsaniz sorun yok. Ama alip bi kenara sakliyorsaniz ne anlami var ki? Bosverin hosunuza gidiyorsa alin kime ne :)

Aynı durum bende de var
Ama ben peluş seviyorum, gördüğüm peluş penguen sincap filan ne bulursam alıyorum. Hatta geçen yurtdışından gelirken kendime peluş oyuncak aldım, yeğenime aldım sandı herkes. O benim dedim ve herkesi bi gülme tuttu

Cocukken almadilar mi acaba. Gorup gorup ozendiyseniz ama alamadiysaniz icinizde ukte kalmis olabilir. Ben de su cok yumusak olan ayiciklara bayiliyorum ya. Her gordugumde buyuk ya da kucuk almak istiyorum ama param yok iste alamiyorum Arkadaslardan iki tane hediye geldi arada sariliyorum bi de yastik olarak kullaniyorum o kadar

Küçükken çok olmadı galiba ya da olsa da şimdiki gibi değil eski oyuncaklar ondandır galiba.

Olduda boyle bebeklerim yoktu
Eskiden boyle vitrinlerde falan bebekler olurdu. Eger oyleyse bir yerlerde sus olarak kullaniyorsaniz sorun yok. Ama alip bi kenara sakliyorsaniz ne anlami var ki? Bosverin hosunuza gidiyorsa alin kime ne :)

Vitrin kullanmiyorum. Kullansamda oraya bebek dizmezdim. Yatak odasinda bi kenarda duruyorlar koycak yer bile yok yani
Peluslari cogu kadin sever bu biraz daha kabul goren bisey :/

Ben de cok seviyorum oyuncaklari, eskiden de alirdim simdi kizima alma bahanesiyle surekli oyuncak aliyorum. Evde yok yok...
En cok disney prenseslerini ve onlarin aksesuarlarini seviyotum. Frozen in butun oyuncaklarini aldim mesela, kizim da yuzlerine bakmiyor, hayvanlarla arabalarla oynuyor, bebeklerin hepsi benim :)

Boyama kitapları ve çocuk hikayeleri alıyorum ben de

Ben de bayılıyorum oyuncaklara. Bir tane kuzum var en çok onu seviyorum. Böyle yumuşacık, besili bir şey. Kurban bayramında saklayacağım onu

Oyuncak bebeklere de bayılıyorum, birkaç tane var. Gerçek bebek gibiler çok tatlılar

Benim salonda ve yatak odamda da bi ton var peluş.Hediye kocamdan.koyacak yer yok.Koltukların üstü komodin üstleri her yer
Çok sevimliler eve neşe katıyorlar

Küçükken pek alınmadı mı diyeceğim ama benim de öyle aman aman bebeklerim yoktu. Orta halli ailenin 5. çocuğu olarak daha çok et bebekle idare ederdik. O barbie bebek ve evine çok özenirdim ama alım gücü şimdi ki gibi değildi o yüzden hiç alınmadı.

Yani demek istediğim ben şimdi heves etmiyorum demek ki geçmişte olmamasıyla ilgisi yok. Dediğin gibi hobi. Takma kafana mutlu oluyorsan yap.

Aldıktan sonra işim bitiyor , alana kadar demişsiniz .

Benim böyle dizginleyemediğim bir oyuncak tutkum olsa ; evde boş boş durmaları yerine ... aldıktan sonra (madem hevesim geçiyor) sosyal hizmetler , çocuk esirgeme... ya da etrafımda bildiğim oyuncak alamayan çocuklara dağıtırdım .

Eminim , onların yüzündeki mutluluk , oyuncağı almaktan daha çok mutlu eder sizi de .

Valla kucukken kagittan arabam bile olmadi. Ve su an oyuncaklardan nefret ediyorum. Kizimin hatrina katlaniyorum.
O yuzden olmamasiyla alakalı degildir gibime geldi.

Barbie sevmem, çocukken de oynamadım ama araba, tren, maket oyuncaklar, lego bayılırım ben de. Koyacak yerim yok almıyorum o yüzden ama evlenince bir odayı kendime ayırıp koca bi tren yolu kurmak istiyorum.
Bütün animasyonları izliyorum bu arada.

Cocukken vardi hatta iki katli oyun evim vardi barbienin gibi. Salonu mutfagi, balkonu odasi herseyy ama hala devam etmekte yalniz olmadigimada sevindim buarada alinca ilgim ge iyor ama kimseyede vermek istemiyorum oyuncaklarimi duruyor sadece ellemesemde alip bende durmasi gerekiyor

Bi sorunun oldugunu sanmiyorum cnm, ne guzel cocuk ruhlusun. Bnmde bi dunya pelusum var, simdi hepsi yatak alti. Ama hala alasim gelir.
Hatta oglum buyusede birlikte parkta oynasak, sinemada cizgi film izlesek diye hevesleniyorum
Sinema neyse de park olayini kimsecikler yokken yapabilirim sanirim. Ben daha cocuguyla kaydiraktan kayan gormedim de

içinzde kaldıysa önceden ondandır. bari hevesin geçince birilerine ver sevinsinler

Enee ely sen ne tuhaf bir kadınsın ya
Şu forumda çözemediğim tek insanlardan birisin.

Bebekler iyidir. Nolcek oluvesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…