Bebek İkinci El Oyuncaklarımız Minik bebişleri bekliyor :))/aynı ürün 1 den fazla konuda satışa sunulamaz

canmama

Çocuklarım herşeyim !!!
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
813
83
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Selamlar yeniden kızlar umarım beğendikleriniz olur aktıvıte masası pazarlıksız 35 tl cadır 15 tl tahta pıyano 15 tl

İlk kıtabımızın ön kısmında boncuklu ses çıkartan oyuncağıda vardır su an bulamadığım için resım cekemedım kızım cok sevdıgı için kesmiştim lakın içten dıkılırse bellı asla olmaz on tarafında oyuncagı mevcuttur 15 tl

Hem dişlik hem puset oyuncagı gecen hafta 30 tl ye alındı kızım çok ısrar ettıgı için anlık heves ettığı için aldık oğlumda kızımda oynamadı 2 adet elımde mevcuttur ortadakı oyuncagı cekınce. Muzık calıyor hayvan seslerı cıkarıyor 15 tl

İstanbul anadolu yakası atasehırdeyım uzay mekiği sarjlıdır kendı etrafında doner saga sola sarkılar soyler yabancı hıt parcaları soyler ses yuksektır ısıkları yanar soner tek ayıbı bır kol havalımanında ucakla geldiği için kolu kırılmıştır kolu daha sonrasında kaybettık yapıstıramadık ama marıfetlı ellerde yenılenebilinir satma amacım evımde yer kalmaması akulu araba vs bu tarz oyuncaklarımız çok oldugu için yer sıkıntısı yasıyorum aslında oğlum cok eglenıyor oynarken :)) elden teslım edılır talebe gore ... Fıyat cok yuksek tutmuycam 40 tl dusunuyorum

Oyuncaklarınızın içinden almak istediklerim var.Ama eklenecek oyuncaklar var demişsiniz ,onları da görüp öyle karar vermek isterim

Ben de oyuncaklarınızla ilgileniyorum yenilerini de bekliyoruz. Elinizde fazla ergobaby ya da momcomfortbaby tarzında kanguru varsa onunla da ilgileniyorum ihtiyacımız var çünkü

X