Gelinlik Modelleri Oyuncu Sinem Öztürkün gelinliği :):)

birde bu resimlere bakın gerçekten iğrenç ya

Abartmayın yaw :)

Kız guzelmiş , gelınlıkte güzel bence .. göğüsler buyuk olmasa / taşmasa ..
hoş bır goruntu oluşturcakmış ama sadece göğüs buyuklugu olayı bozmus :))
genel olarak gelınlık hosuma gıttı bıraz daha goğüs bolgesı kapatılırsa tamamdır

gelinlik gögüslerinin yarısını kapatmış remen ne öle oya gelinlik güzelde gögüslerinin o şekilde sergilemisi berbat etmiş yuh yaniii

göğüsleri güzel ama gerçekten o kadar açınca hoş durmamış, birde gelinlik buruş buruş,özel bir yanı da yok, ben beğenmedim

Gelinliğin tüm masumiyetini asaletini alıp götürmüş tepsi gibi sunulan göğüsler..

tepsi gibi sunulan göğüsler..[/COLOR][/B][/QUOTE]
VALLA BEĞEN BUTONU OLSAYDI BUNU BEĞENİRDİM İSABET OLMUŞŞŞ DERİNSSSS

alt kısmını begenmedim.üst kısmı güzel bnce ama evet gögüsler göz tırmalıyor.makyajını sevdim amaa:82:

üst kısmı çok hoş bence :)

üst kısmına bayıldım bayıldım. ben diktirmeyeceğim o yüzden de modelleri birleştiremiyorum. ama böyle bir üstü olan gelinlik bulsam kaçırmam.

alt kısmını hiç beğenmedim yalnız. üstün bütün ihtişamını öldürmüş bence.

üst kısmına bayıldım bayıldım. ben diktirmeyeceğim o yüzden de modelleri birleştiremiyorum. ama böyle bir üstü olan gelinlik bulsam kaçırmam.

fena olmamış aslında ama göğüs kısmı pek hoş durmamış
fırlayacak gibi olmuş.
nee bunlar boşanmışmı
şu adam çocuklar duymasında oynamıyor mu?

buarada üst kısmına bayıldım derken dekoltesi değil tabiki :)) çok kötü duruyor bu kadar açıklık bence de.

taşları ve modeli süper ama.

kim bu kadın tanıyamadım o ayrı :)

buarada üst kısmına bayıldım derken dekoltesi değil tabiki :)) çok kötü duruyor bu kadar açıklık bence de.

taşları ve modeli süper ama.

kim bu kadın tanıyamadım o ayrı :)

cANIM hani fox tv'de var ya arka sıradakiler diye bir dizi
onda oynuyor gamze rolünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…