Oyy oyy

kraljulien

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
250
84
13
36
Aslında yazıp yazmama arasında kaldım beş yıllık evlilik dünyalar tatlısı bir evlat ve gün geçtikçe çabalarımın heba olması rutin bir gün iyi iki gün kötü giden bir evlilik biliyorum bıktınız artık bu boşanma konularından ama ne yazıkki boşanamam bi çare ya Rab diye yalvarıp duruyorum herkese karşı merhametli saygılı sevecen eşimin bana ve kızımın hayatını ızdırap haline getirişini izlemekten başka birşey gelmiyor elimden son bir yıl hakaret uzaklaşma ve en son dün gece hava rüzgarlı ve kapının birden kapanması kolumu ve bacağımı morartmasına yetti her çareye baş vurdum kadın sığınma evleri hakkında bilgi de aldım ama yapamadım içimdekileri anlatmak için sabaha kadar nefes bile almadan ağlamam gerek sizden istediğim dua edin kızlar ben kızım için sabrediyorum sizde benim için dua edin allah razı olsun hepinizden

çok karışık yazmışsınız hiçbir şey anlamadım ,kocanız mı morarttı kolunuzu :O Niye boşanamıyorsunuz ?

İnşallah eşiniz en ksa zamanda hatasını anlar.
Allah yardımcınız olsun

Ah kardeşim
Olmuyo dimi o hayallerdeki mutlu evlilikler
İzlediğin dizilerde sıcak yuvalar.
Kendimi okudum bi nevi görünürde herşey normal içi parcalanan bir ben.
Allahtan şiddet yok bizde.
Süre koydum önüme bu mutsuzluğum bi sevgisizliğim 2 yıl daha devam ederse uzatmıcam. Yazık bana , kızıma özgüvensiz sevgisiz bir ortamda büyütmemeye kararlıyım.
Allah yar ve yardımcın olsun

bazen dur dıyesı var ınsanın..ruhunun kacıp gıtmek ısteyişi.oturup beklemek hıcbırsey yapmadan durup beklemek sabır degıldır..cabalarsın elını uzatırsın yanı kısacası elınden gelenın en ıyısını yaparsın ve ısın dua ya kalır..lutfen once neler yapabılecegını ve neler yapamıyacagını dusun..hatalarını dusun .esının hatalarını dusun..düüzeltemıyecegıne ınanıyorsan ...harekete gec..bırseyler yapmanın zamanı gelmedımı artık de kendıne...

Allah yardımcınız olsun . inşaallah düzelir sizi mutlu eder . Düzelme umudu yoksa da kolay birsey değil ama kendinizi ve kızınızı daha fazla yıpratmayın derim . . Kendinize tertemiz yeni bir sayfa açın . . .

Aslında yazıp yazmama arasında kaldım beş yıllık evlilik dünyalar tatlısı bir evlat ve gün geçtikçe çabalarımın heba olması rutin bir gün iyi iki gün kötü giden bir evlilik biliyorum bıktınız artık bu boşanma konularından ama ne yazıkki boşanamam bi çare ya Rab diye yalvarıp duruyorum herkese karşı merhametli saygılı sevecen eşimin bana ve kızımın hayatını ızdırap haline getirişini izlemekten başka birşey gelmiyor elimden son bir yıl hakaret uzaklaşma ve en son dün gece hava rüzgarlı ve kapının birden kapanması kolumu ve bacağımı morartmasına yetti her çareye baş vurdum kadın sığınma evleri hakkında bilgi de aldım ama yapamadım içimdekileri anlatmak için sabaha kadar nefes bile almadan ağlamam gerek sizden istediğim dua edin kızlar ben kızım için sabrediyorum sizde benim için dua edin allah razı olsun hepinizden

Herşeyi yazın da şu "kızım için sabrediyorum"u yazmayın Allah aşkına
Kızınızın mutsuz bir annesi olsun mu istiyorsunuz?
Kızınız annesinin şiddete maruz kaldığını bilsin, şiddeti normalleştirsin, ilerde o da sesini çıkarmasın mı istiyorsunuz?
Kızınız mutsuz ortamın farkında değil mi sanıyorsunuz?

İmkanınız yoktur, psikolojiniz hazır değildir, ekonomik olarak yapamayacaksınızdır hepsi tamam
Ama kalkıp da kızım için demeyin
Çünkü kızınıza kötülük ediyorsunuz

Ah kardeşim
Olmuyo dimi o hayallerdeki mutlu evlilikler
İzlediğin dizilerde sıcak yuvalar.
Kendimi okudum bi nevi görünürde herşey normal içi parcalanan bir ben.
Allahtan şiddet yok bizde.
Süre koydum önüme bu mutsuzluğum bi sevgisizliğim 2 yıl daha devam ederse uzatmıcam. Yazık bana , kızıma özgüvensiz sevgisiz bir ortamda büyütmemeye kararlıyım.
Allah yar ve yardımcın olsun
Bir yılda başladı şiddet kızım korkudan dün gece koltuğun arkasında korku dolu gözlerle bana baktı ağlamadım daha çok korkmasın diye ben inanıyorum bu bir sınav ilerde güzel günlerimin sınavı Rabbim sabır ve huzur versin dilimde hep bu duam

Bir yılda başladı şiddet kızım korkudan dün gece koltuğun arkasında korku dolu gözlerle bana baktı ağlamadım daha çok korkmasın diye ben inanıyorum bu bir sınav ilerde güzel günlerimin sınavı Rabbim sabır ve huzur versin dilimde hep bu duam

Erkekler işte kuş beyinleri var sadece kütlesi biraz daha ağır.
Bende eşim bazen olmadık şeye sesini yükselttiğinde bağırarak konuştuğunda kızımı kucağıma alıp şarkı söylüyorum bağıra bağıra sorsan dengesiz der bana.
Bide bana sor için ağlamasını ben kızım oldukdan sonra öğrendim.
İnsanın içi ağlarmış yüzü gülerken.

çok karışık yazmışsınız hiçbir şey anlamadım ,kocanız mı morarttı kolunuzu :O Niye boşanamıyorsunuz ?
Kızımın hayatı için elalemin lafları ve en kötüsü evlenmem için arkamda duran babanemin kanser olup ona ve kendime birde bu kötülüğü yapmamak için biliyorum saçma geliyor belki de mutlu günlerin belki de başlangıcı olur boşanmak ama yapamam güçsüzüm çaresizim

Canım, Rabbim seni nasıl sınav yapıyor bir fikrin var mı?
Bazen kötü giden bir evliliği bitirmek sınavı vermektir.

Kızım için dayanıyorum demişsin, kızın koltuk arkalarında büyüsün mü istiyorsun?

Rabbim bazen bizi acaba aklımızı başımıza alacak mıyız diye de sınav yapar. Onun emanetine, kendimize kıymet verecek miyiz diye de imtihan eder. Bu açıdan düşün biraz.

bazen dur dıyesı var ınsanın..ruhunun kacıp gıtmek ısteyişi.oturup beklemek hıcbırsey yapmadan durup beklemek sabır degıldır..cabalarsın elını uzatırsın yanı kısacası elınden gelenın en ıyısını yaparsın ve ısın dua ya kalır..lutfen once neler yapabılecegını ve neler yapamıyacagını dusun..hatalarını dusun .esının hatalarını dusun..düüzeltemıyecegıne ınanıyorsan ...harekete gec..bırseyler yapmanın zamanı gelmedımı artık de kendıne...
Tek çare psikolojik yardım almak diyorum dinlemiyor geçmişte aldı inan elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum kızımın ağlaması bile bana bağırmasına yetiyor aslında çok iyi bir insan heleki arkadaşlarına karşı keşke bende arkadaşları gibi olsam iki yıl önceye kadar çalışıyordum şimdi çocuk oldu bakacak kimse yok cehennemin ortasındayım

Kızımın hayatı için elalemin lafları ve en kötüsü evlenmem için arkamda duran babanemin kanser olup ona ve kendime birde bu kötülüğü yapmamak için biliyorum saçma geliyor belki de mutlu günlerin belki de başlangıcı olur boşanmak ama yapamam güçsüzüm çaresizim

kendinize iyilik edersiniz bu hödükten ,kızının yanında eşini döven öküzden kurtularak ..Elalemin faydası var mı size ? Siz dayak yerken çekip kurtarıyorlar mı ? Hayır ...5 kuruşluk faydaları var mı ? Hayır eeeeeeeee o zaman ? Babaannenize şifalar ..

Tek çare psikolojik yardım almak diyorum dinlemiyor geçmişte aldı inan elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum kızımın ağlaması bile bana bağırmasına yetiyor aslında çok iyi bir insan heleki arkadaşlarına karşı keşke bende arkadaşları gibi olsam iki yıl önceye kadar çalışıyordum şimdi çocuk oldu bakacak kimse yok cehennemin ortasındayım
böyle düşünecek kadar acı cekıyorsunuz ..o zamn neden bosanmayı dusunmuyorsunuz

Herşeyi yazın da şu "kızım için sabrediyorum"u yazmayın Allah aşkına
Kızınızın mutsuz bir annesi olsun mu istiyorsunuz?
Kızınız annesinin şiddete maruz kaldığını bilsin, şiddeti normalleştirsin, ilerde o da sesini çıkarmasın mı istiyorsunuz?
Kızınız mutsuz ortamın farkında değil mi sanıyorsunuz?

İmkanınız yoktur, psikolojiniz hazır değildir, ekonomik olarak yapamayacaksınızdır hepsi tamam
Ama kalkıp da kızım için demeyin
Çünkü kızınıza kötülük ediyorsunuz
Biliyorum onun korku dolu gözlerle hıçkırarak ağlaması gözümün önünden gitmiyor ve saydıklarınızın hepsini hissediyorum yapamıyorum

Evet evet aslında çok iyi bir insan
Kötü biri olsaydı size nasıl davranacaktı?
Kötü biri olsaydı kızınız koltuk arkası yerine nereye saklanacaktı?

Back
X