Oyy oyy

Erkekler işte kuş beyinleri var sadece kütlesi biraz daha ağır.
Bende eşim bazen olmadık şeye sesini yükselttiğinde bağırarak konuştuğunda kızımı kucağıma alıp şarkı söylüyorum bağıra bağıra sorsan dengesiz der bana.
Bide bana sor için ağlamasını ben kızım oldukdan sonra öğrendim.
İnsanın içi ağlarmış yüzü gülerken.
Nefesi kesilir gibi içi buruk ama dışta saçma sapan bir gülümseme daha anlayacak kadar büyümediği için onu sakinleştirme çabaları hepsi işte

Canım bu adamın seni kızının önünde öldürmesini mi beklıyorsun şiddet ne demek morartacak kadar :(

Canım bu adamın seni kızının önünde öldürmesini mi beklıyorsun şiddet ne demek morartacak kadar :KK43:
Bi gün bunu yapacağını gerçekten düşünüyorum biliyorum bazen kendinden geçip kafasını duvarlara vurup ağladığına çok şahit oldum ama umudum var sabrediyorum ailem duysa heleki babam öldürür eşimi işin komik yanı beş yıl boyunca bu yaşadıklarımdan kimsenin haberinin olmaması

Arkadaşım her şeyin bir çaresi vardır. Allah hiç ummadığın yerden kapılar açar. Dua edeceksin elbet ama senin de bişeyler yapman lazım. Ailene haber ver. Eşin madem tedavi olmalı onun ailesine haber ver. Şu dünyada kimseciğin yok mu anne baba kardeş sana destek olacak. Inan bu ortamda kızın sağlıklı büyüyemez. Bir anne istese neler yapar yavrusu için. Rabbim bir çıkış yolu göstersin

Allah yardımcınız olsun . inşaallah düzelir sizi mutlu eder . Düzelme umudu yoksa da kolay birsey değil ama kendinizi ve kızınızı daha fazla yıpratmayın derim . . Kendinize tertemiz yeni bir sayfa açın . . .
Hiç istemediğim bir şehirde kimsem yok dört duvar arasında sıkışıp kaldım hafta sonları eşim evde kahvaltı hazırlarken mutluluktan elim ayağım birbirine karışıyor kızım ve eşim yanımda mutluyum allah can sağlığı versin ama bir anda bi söz bi yanlış anlama o bir arada olduğumuz anı zehir etmeye yetiyor artık bende normal düşünmediğimin farkındayım gitgide sindirdi beni sözlerime dahi dikkat ediyorum beş yıl boyunca söylediğim tek kötü söz gerizekalı yemin ederim ama dün akşam gözlerinin içine bakarak allah belanı versin dedim o kadar iğrendim o kadar tiksindim ki başka hiçbir şey dememe gerek kalmadı

Arkadaşım her şeyin bir çaresi vardır. Allah hiç ummadığın yerden kapılar açar. Dua edeceksin elbet ama senin de bişeyler yapman lazım. Ailene haber ver. Eşin madem tedavi olmalı onun ailesine haber ver. Şu dünyada kimseciğin yok mu anne baba kardeş sana destek olacak. Inan bu ortamda kızın sağlıklı büyüyemez. Bir anne istese neler yapar yavrusu için. Rabbim bir çıkış yolu göstersin
Ben köyde büyümüş bir insanım babam çiftçi onun ailesi paramparça kendi aileme yük olamam ailenin en büyüğü benim onun ailesinin kendine faydası yok şu ana kadar hiçbir şekilde kimse kavgalarımızdan haberdar değil bu kapıdan çıkarsam geri dönüşünasla olmaz çare arıyorum

Kendinize acı çektirmek hoşunuza mı gidiyor arkadaşım? Yapmayın etmeyin kızınız böyle bir yuvayı mı hakediyor?
Siz de kızınız da çok mutlu olabilirsiniz ilerleyen zamanlarda.. Asıl iş bunu sağlayabilmekte. Diğer bitmiş olanı zorla ayakta tutmaya çalışmak beyhude çaba.Siz de biliyorsunuz zaten..

Canım benim köyünüz nasıl bir yer bilmiyorum ama bazı köylerde kadınlar gündelik tarla işlerine giderek geçiniyorlar.
Keşke eşiniz düzelse ama anlattığınıza göre git gide kötüleşiyor. Kafasını duvara vurup ağlaması filan çok ilginç.
Bir de önceden iyiydik dedin neden böyle oldu eşin acaba?

Ben cocuk icin katlaniyorum deme lutfen
Aslinda oyle olmadigini ,asil kendin o gucu kendinde bulamadigin ve istemedigin icin boanamadigini biliyorsun
Biz kadinlarin en kolay sigindigi bahane cocugum icin katlaniyorum

Aslında yazıp yazmama arasında kaldım beş yıllık evlilik dünyalar tatlısı bir evlat ve gün geçtikçe çabalarımın heba olması rutin bir gün iyi iki gün kötü giden bir evlilik biliyorum bıktınız artık bu boşanma konularından ama ne yazıkki boşanamam bi çare ya Rab diye yalvarıp duruyorum herkese karşı merhametli saygılı sevecen eşimin bana ve kızımın hayatını ızdırap haline getirişini izlemekten başka birşey gelmiyor elimden son bir yıl hakaret uzaklaşma ve en son dün gece hava rüzgarlı ve kapının birden kapanması kolumu ve bacağımı morartmasına yetti her çareye baş vurdum kadın sığınma evleri hakkında bilgi de aldım ama yapamadım içimdekileri anlatmak için sabaha kadar nefes bile almadan ağlamam gerek sizden istediğim dua edin kızlar ben kızım için sabrediyorum sizde benim için dua edin allah razı olsun hepinizden

:KK62::KK62::KK62:

çaresizliğin gözü kör olsun :mad:

Çocugunuzun bu ortamda daha çok etkilenir.Sonuçta mutsuz bir evlilik mutsuz bir anne baba :KK43: Sizin pskolojiniz ayrıca daha da kötü olucak ve en önemlisi o evde her işkenceye rağmen kaldıgınız için bu artarak devam edicek :KK14:

Aslında yazıp yazmama arasında kaldım beş yıllık evlilik dünyalar tatlısı bir evlat ve gün geçtikçe çabalarımın heba olması rutin bir gün iyi iki gün kötü giden bir evlilik biliyorum bıktınız artık bu boşanma konularından ama ne yazıkki boşanamam bi çare ya Rab diye yalvarıp duruyorum herkese karşı merhametli saygılı sevecen eşimin bana ve kızımın hayatını ızdırap haline getirişini izlemekten başka birşey gelmiyor elimden son bir yıl hakaret uzaklaşma ve en son dün gece hava rüzgarlı ve kapının birden kapanması kolumu ve bacağımı morartmasına yetti her çareye baş vurdum kadın sığınma evleri hakkında bilgi de aldım ama yapamadım içimdekileri anlatmak için sabaha kadar nefes bile almadan ağlamam gerek sizden istediğim dua edin kızlar ben kızım için sabrediyorum sizde benim için dua edin allah razı olsun hepinizden

Kapı çarpmasına kolunuzu ve bacağınızı morartması :KK57::KK57:
Ya biz sana dua edelim de !!sen bu adamı nezamana kadar çekecen !
Adam şiddet yanlısı,yazık değilmi ,dünyalar talısı meleğine,
Git arkadaş kadın sığınmada kal nedir yani ordada yatacak yer var aş var,bunun yanında sağlıklı düşünmen için zaman var!
Yapmayın kızınızı bu ortamda büyütmeye onun piskolojisi çok önemli,
Sizin bu adama bir ders vermeniz lazım orayı tercih etmiyorsanız ailenize gidin burnunu iyice sürtün ya gerçekten çok üzücü bir durum !
Ve siz sessiz kaldıkça bu adam daha ileride gidebilir

Tek bir adım atacaksınız, ailenizin yanına gitmek.. Hemen gidip dava açın demiyoruz, darp raporu alın demiyoruz. Zaten bunlar ilk adımı atarsanız olacaktır.

Babanız arkanızdaymış, çok kıymetli bir şey bu bunun farkında olun..

Babanız olmasaydı, kaçarak evlenseydiniz, aileniz arkanızda olmasaydı söyledikleriniz mantıklı olabilirdi, yapamıyorum kelimesinin altı doldurulabilirdi. Şansınız varken neden korkuyorsunuz, neyin umudu var.

Hadi sizi geçtik, kendinize ediyorsunuzda insan kızı için daha sağlam durur.
AİLENE DÖN....

neye sabrediyorsunuz? tam tersi daha kötü bir duruma sürüklendiğinizi farketmiyor musunuz? huylu huyundan vazgeçmez diye büyüklerimiz boşuna söylememiş. size ve evladınıza bu eziyeti yapan adamın bir anda mucize ile kedileşeceğine mi inanıyorsunuz ?
siz einizden şiddet gördüğünüzde o kız çocuğu bu durumu görmüyor mu? bu şekilde evladınız için sabretmiş mi oluyorsunuz Allah aşkına yapmayın kendinize de evladınıza da bunları yaşatmayın. Bir avukattan yardım alın ve boşanın bu adamdan. Paraya da gerek yok bir adli yardım bürosuna gidersiniz size barodan ücretsiz avukat tayin ederler.

Hanfendının esı; ruzgar nedenıyle kapanan kapı yuzunden esıne sıddet uygulamıs! Kolunu ve bacagını morartmıs...Zaten daha once de hakaret ve sıddet varmıs..Kadın sıgınma evlerı vesaıre hakları hakkında bilgi almıs ama basvuru yapmamıs hala esı duzelır dıye beklıyormus.. Kızı ıcın sabredıyormus..

Anlamayanlar ıcın konunun ozeti budur.

Back
X