Daha önce bu konu ile ilgili birşeyler yazmıştım.ablam sürekli benden maddi isteklerde bulunuyor . Bana şunu al bana bunu al gibi. Karı koca memuruz bebeğimiz oldu ücretsiz izindeyim. Ama hala istekleri bitmiyor . Kendisini yüzyüze uyardım ben sen birşey isteme eşim okursa mesajlarını çok yanlış düşünür dedim.ama hala istiyor . Kendileri ev aldı bayağı borçları var 2 çocuk geçim ı sıkıntısı çekiyorlar o yüzden sürekli ailemden ve benden istekte bulunuyor. Ama bugüne kdd ufak tefek yardımların oldu ama artık içimden gelmiyor . Ablam daha önce evlenip ayrıldı 18 yaşında bi evlilik yaptı anlaşmalı boşandı . Boşanınca belli bi meblağ para ve altınları vardı o zaman çocuktum babam da onları ailemizin hesabına yatırmış . Şimdi ablam sürekli siz benim paramı yediniz diyor ailem ev aldı onla ev aldınız verin benim altınlarımı diyor . Ailemin durumu belli ama elinden geldiği kadar destek oluyorlar sürekli bitmek tükenmek bitmeyen isteklerini yapıyorlar . Evlilik hayatımıza çok müdahale ediyor eşimden sürekli telimi gizlemek zorunda kalıyorum sırf yazdığı şeyler yüzünden. Bugüne kadar hayatıma çok müdahale etti hep eleştirdi okudum memur oldum ailene borçlusun bizde borçlusun diye sürekli birşeyler istedi. Şimdi evlendim bu sefer de eşine şunu aldır bunu aldır senin bundan niye yok. Bi akrabamız gezmeye gitse onları çekiştiren Mesajlar . Ablam böyle biri değildi artık onu tanıyamıyorum içi bu kadar fesatlık dolmuş. Yeğenlerime bile yansıyor bu durum çünkü yeğenim bile annesinin tavırları gibi davranıyor . Abla herşey demekti ama öyle değilmiş