Öz Annem ile problemim

123zerdacal

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
33
3
13
31
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve canım çok yanıyor bi insanın annesi herseyidir . En yakın dostudur sigindigi liman dert arkadasidir öyle değil mi ama benim annem öyle değil benim annem en küçük problem yaptigimda babama soylen komsularina anlatan ablasina anlatan bi kadın . Yani bi anne kızının arkasından evladını ya evladını başkalarına anlatirmi . Bu değil ki sadece aynı evde abimlerde var onların hatalarını örtüyor onlar bi problem yaptığında hiç belli etmiyor gülüyor . Ama bana hep surat asiyor morali hep bozuk Arrik ne yapacağımı bilmiyorum kendimi güvensiz ve kimsesiz hissediyorum allah a dua ediyorum namaz kiliyorum ama yolumu bulamıyorum

Canım kaç yaşındasın ..
Benim annemle de çok sancılı bir ilişkim vardı ama evlendikten sonra birbirimizin kıymetini anladık resmen ..
Herşey unutuluyor annen sonuçta sende onun canının parçasısın ..

Annenle ne denli önemli bir şey yaşayabilirsin ki namazı bunun için kılar gibi bir nedenin olmuş.
Çok mu sorunlarınız var da anlatıyor herkese?

21 yasindayim bekarim ama çok yoruldum bende enerjimi kaybettim bazen iyi ben ona enerji veriyorum bütün evin islerini yapıyorum destekci oluyorum ama dışardaki insanlara çok değer veriyor yüze gelemiyor belki o an derdini paylaşmak istiyor bilmiyorum ama beni herkese kotuluyor ama bi an sonra yeniden aynı oluyor artık içim daraldı gülmeyi unuttum allah a yalvariyorum bana bir yol aç diye her gün...

annene çok seyini anlatmayacaksın benım bılmez mesela annem herseyımı sadece bılmesını ıstedıklerımı soylerım.
her zaman evde yuzum guler moralımın bozuk oldugunu yansıtmam.
sana tavsıyem herseyını anlatma evdede yuzun gulsun kımseyı memnun etmek zorunda degılsın zaten mumkunde degıl. sen kendını bıldıkten sonra kıme ne anlatırsa anlatsın.

Erkek sevdası var ölünceye dek sürer bu yetiştirilme tarzından ,kendi cinsinde tiksinme ,aşağılama, yargılama annen bir psikoloğa gitmesi şart bence

Hayır aslında beni
Annenle ne denli önemli bir şey yaşayabilirsin ki namazı bunun için kılar gibi bir nedenin olmuş.
Çok mu sorunlarınız var da anlatıyor herkese?
Ben evdeyim sürekli haftada ikigun dershaneye gidiyorum . Ne problemimiz var işte hicbirsey yok ben dedikodu yapmayı sevmiyorum çünkü hı insanın yüzüne bakacaksam arkasından konuşmam . Annem de kırılgan bi kadın birisibirisi ona karşı hata yaptı mı bütün yaptığı iyilikleri unutuyor o insanı kotuluyor kötüleme insanları yarın yine yüzlerine bakacasksin diyorum öyle dediğim içinde bana zıt alıyor onu anlamadigimi onu sevmedigimi ve sohbet etmek istemedigimi soyluyoraötülem

Anne kız arasında sorun olmayacak şeyler sizde sorun gibi.
Bence sen evden çık, bir şeyler yap.
Sorunlarınzın azaldığını göreceksin.

Bence de onu yapmam gerekiyor . Ama ben anneme benzemiyorum tip olarak ve daha yeni aldığı gelinin yanında bana sen gerçekten bize benzemiyorsun tip olarak kime benziyorsun diyor insan evladına dermi bunu

Anne kız arasında sorun olmayacak şeyler sizde sorun gibi.
Bence sen evden çık, bir şeyler yap.
Sorunlarınzın azaldığını göreceksin.
Ya benim onun hayatınde ki kız olmadığını söylüyor tip olarak ve huy olarak . Insan içine onun istediği gibi giyinip cikamiyormusum

Bence en çok sana değer verdiği için senin yaptığın hataları kaldıramıyor
öylemi dersin peki anne kızını sırf dış görünüşüm ona benzemiyor diye herkesin içinde yeni gelinin yanında . Sen hiç bizim aileye benzemiyorsun diyip erkek kardeslerimle bir olup sen bizden misin acaba diyip asagilar mi

Erkek sevdası var ölünceye dek sürer bu yetiştirilme tarzından ,kendi cinsinde tiksinme ,aşağılama, yargılama annen bir psikoloğa gitmesi şart bence
Annanemde öyle oda dayım a çok değer verir kızlarına miras bile vermedi ... annem de ona benziyor . Abimlere elinde avucunda ne varsa verir ben isteyince yok der

Ben öyle düşünüyorum yani o zaman annenle arana mesafe koyabilirsin söylediklerini kulak ardı edebilirsin. Annen sana bunları söylerken kimse tepki göstermiyor mu gelin falan ?

Annen muhtemelen piskolojik olarak hasta. Seni kendine rakip goruyor sanki. Yapabilecegin birsey yok. Malesef bazi kadinlarda annelik vasiflari hastalikli. Cok uzuldum senin icin. Senin yapman gereken sey bir an evvel universiteyi kazanip gitmen, ve ondan cok da fazla annelik beklememen. Cunku tedavi gormeden duzelmez, ve tedaviye ihtiyaci oldugunu da muhtemelen kolay kolay kabul etmez.

Canini sIkma, senin deyerin sana insanlarin verdigi deyerle olculmez. Sana tavsiyem ilerde yapabildigin zaman piskolojik yardim al, bunlari cozmeden cocuk sahibi olma derim. Cunku bak annanen de oyleymis, ve annen oyle davranildigi icin ona benzemis.

Sana sabir diliyorum canim.

annen erkek cocuk duşkunu naparasan yap gozune gıremezsın o yuzden umursama ama sana sunu soylıyım yarın bırgun evlenınce kıymete bınersın ama iş işten geçmiş olur:)

Bu tür annelerin sağlıklı olduğunu düşünemiyorum nedense.
Allah yardımcınız olsun.

Aslında iyi bi kadın herkes onu çok sever bende universiteye hazırlandığı
Bu tür annelerin sağlıklı olduğunu düşünemiyorum nedense.
Allah yardımcınız olsun.
Oda annesinden öyle çektiği için yapıyor acaba o da annesinden destek görmediği için benden mi destek bekliyor artık tüm yolları düşünüyorum

Amin. Ama oda annesinden destek görmediği için acaba benden destek bekliyor olabilir mi artık tüm yolları dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…