• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öz Annem ile problemim

Aslında iyi bi kadın herkes onu çok sever bende universiteye hazırlandığı

Oda annesinden öyle çektiği için yapıyor acaba o da annesinden destek görmediği için benden mi destek bekliyor artık tüm yolları düşünüyorum
Hayir canim, annen kotu bir kadin deyildir, ama annen hasta bir kadin. Bu bir hastalik, bazi evlatlari tutup baska bir evladi secip gunah kecisi yapmak.

öylemi dersin peki anne kızını sırf dış görünüşüm ona benzemiyor diye herkesin içinde yeni gelinin yanında . Sen hiç bizim aileye benzemiyorsun diyip erkek kardeslerimle bir olup sen bizden misin acaba diyip asagilar mi
oy ne taktın canım buna madem o kadar kırılcaktın anne o senin bilceğin bişey sizden miyim değil miyim deseydin yeni gelinin yanında sonra bi kahkaha varsın o düşünsündü

Her anne kız iyi anlaşamayabiliyor.
Ben de aşırı otoriter bir anneye sahibim. Hiç öyle yağ-bal olmadık, kendisi zaten güzel sözler söylemez, sarılmaz, sevgisini göstermez. Hep kendi dediği olsun ister. Yıllar önce dert yanmak içini anlattığın bir şeyi bile bana karşı kullanabilir vs. Ama baktığımda bütün sülalenin sorunlarına derman olmuş, herkesin derdine koşan ve gayet mantıklı akıllar veren biri. Bana gelince işlemez onlar:D O modern insan birden dönüşüverir.

Çok basit zıtlıklar sürekli olunca insana batıyor, aynı evin içinde darlanıyorsun. Ben de çareyi kendimi kapatmakta bulmuştum, şu dünyada "her şeyimi bilir" diyebileceğim tek bir insan yoktur eşim de dahil. Her konuda bazı şeyleri kendime saklar ve ciddi sırlarımı, düşüncelerimi asla kimseye söylemem. Hele annem yardım isteyeceğim 3.-5. kişi falandır. Güven problemi yaşadım bu sebeple. Böyle kabul etmekten başka çare yok. Uzaklık çok iyi geliyor. 100 km uzaktayım şimdi özlüyorum annemi ama 1 hafta kalınca "off annem böyleydi di mi" diyerek eve dönme çabasına giriyorum:D Özlemek sıkılmaktan iyidir diyorum.

Bende güven problemi yaşıyorum ve insan annesinden yardım isteyemiyorsa başka kimsede güvenli gelmiyor böyle olunca da herkese guluyorsun ama guvenemiyorsun çünkü annene guvenmiyorsun annen seni dusunmuyorken başka hiç kimse düşünmez

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve canım çok yanıyor bi insanın annesi herseyidir . En yakın dostudur sigindigi liman dert arkadasidir öyle değil mi ama benim annem öyle değil benim annem en küçük problem yaptigimda babama soylen komsularina anlatan ablasina anlatan bi kadın . Yani bi anne kızının arkasından evladını ya evladını başkalarına anlatirmi . Bu değil ki sadece aynı evde abimlerde var onların hatalarını örtüyor onlar bi problem yaptığında hiç belli etmiyor gülüyor . Ama bana hep surat asiyor morali hep bozuk Arrik ne yapacağımı bilmiyorum kendimi güvensiz ve kimsesiz hissediyorum allah a dua ediyorum namaz kiliyorum ama yolumu bulamıyorum
Bütün anneler aynıdır.İyı eşler birbirine herşeyi anlatır.Benimkide herşeyi herkese anlatır Çok tatlı evlenince anlarsınız anne kıymetini.

bazı anneler erkek çocuklarına daha düşkün oluyorlar. kız çocukları ikinci planda oluyor. Ama evlenince kız çocukları daha kıymetli oluyor.

Bütün anneler aynıdır.İyı eşler birbirine herşeyi anlatır.Benimkide herşeyi herkese anlatır Çok tatlı evlenince anlarsınız anne kıymetini.
Ben evde kalamiyorum suan gelin aldığımız için oda yetmedi bende amcamlar a taşındım erkek kardesim orda kalıyor diğer erkek kardesimde orda kalıyor onlar orda yaşıyor ben amcamlarda yaşıyorum. .

Ben evde kalamiyorum suan gelin aldığımız için oda yetmedi bende amcamlar a taşındım erkek kardesim orda kalıyor diğer erkek kardesimde orda kalıyor onlar orda yaşıyor ben amcamlarda yaşıyorum. .
annemi anlattığını düşündüm bir an bizdede aynı sorun vardı arkadaşların dediği gibi evlenince çok değişirler ya da üniversiteye gittiğinde düzelir ilişkiniz ama her zaman içinde bir boşluk olacak ve kendini haksızlığa uğramış düşüneceksin ama anne olduğunda durum farklı olacak tabiki onun gibi olmayacaksın ama onu anlaman daha kolay olacak.....kesinlikle onlar psikolojik olarak sorunlular....

annemi anlattığını düşündüm bir an bizdede aynı sorun vardı arkadaşların dediği gibi evlenince çok değişirler ya da üniversiteye gittiğinde düzelir ilişkiniz ama her zaman içinde bir boşluk olacak ve kendini haksızlığa uğramış düşüneceksin ama anne olduğunda durum farklı olacak tabiki onun gibi olmayacaksın ama onu anlaman daha kolay olacak.....kesinlikle onlar psikolojik olarak sorunlular....
Kendimi çok çaresiz hissediyorum her Sabah ağlarken buluyorum kendimi onlar orda geliniyle kahvaltı yaparken ben burda tek basimayim . Beni o doğurdu başkası degil

Kendimi çok çaresiz hissediyorum her Sabah ağlarken buluyorum kendimi onlar orda geliniyle kahvaltı yaparken ben burda tek basimayim . Beni o doğurdu başkası degil
bunları takıntı yapma yoksa ilerde çok yanlış kararlar verirsin hyatını olumsuz etkilemesine izin verme çünkü ne olursa olsun iyi yada hatalı o bir anne......yaşın çok küçük bunları kendine yapılan bişey olarak görüyorsun ama öyle değil yani onların sıkıntısı kendileriyle........çok ağladığım zamanlarda oldu çok öfkelendiğim ama baktım kendime zarar veriyorum ve işin kötü tarafı 2 kızkardeşim ve 2 erkek kardeşim var gelinler ve erkek çocuklarla muhabbeti kızlarla olan muhabbeti arasında dağlar var....hep nedenini sorguladım ama sorun bende ve kızkardeşlerimde değil bunu anladım .....güzel kardeşim sen sana verilen imkanları kullan iyi yerlere gel yanlış bir evlilik yapma sana ancak bu kadarını söyleyebilirim seni o kadar çok iyi anlıyorum belki yargılayacak bazıları ama ancak yaşayan bilir herşeye rağmen benim annem ve onu seviyorum.....

Birazda olsa içimi rahatlattiniz ,kendimi huzursuz hissediyorum ve bu ders calismamida etkiliyor çünkü evdeyim ve Basil çok ağrıyor hergün sadece uyumak istediğimi farkediyorum , evde ki gelinde benden daha küçük ama oda oraya gidince anne dün çok güzeldi söyledi boyledi diye bana nispet yapıyor . Hiç cevap vermiyorum sonra amcamlara geri dönüyorum kendimi uyumaya veriyorum çünkü yalnizisim annem babam elimden alınmış gibi

Back
X