- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi 123zerdacal
onlar senin anne baban kim elinden alabilir ki:))))bence hayatına geri dön derslerini çalış bende başta sadece benim annem böyle diyordum ama burada gördükçe bunun ruhsall bir sorun olduğuna kanaaat getirdim emin ol fazlası vardır eksiği yoktur anlattıklarımın ...bak şakada yapayım yengemin birisi birde teyzeminkızı yani ohoooooooo onlrlamı aşık atacağız demi.......bırak ....şu an sana onlar senden daha değerli hissi verebilir ama zamanla anlayacaksın özelliklede evlenip bir yuva kurarsan tabiki meslek sahibi olup,o zaman ilişkiniz düzene girecek emin ol tecrübeyle sabit.....Birazda olsa içimi rahatlattiniz ,kendimi huzursuz hissediyorum ve bu ders calismamida etkiliyor çünkü evdeyim ve Basil çok ağrıyor hergün sadece uyumak istediğimi farkediyorum , evde ki gelinde benden daha küçük ama oda oraya gidince anne dün çok güzeldi söyledi boyledi diye bana nispet yapıyor . Hiç cevap vermiyorum sonra amcamlara geri dönüyorum kendimi uyumaya veriyorum çünkü yalnizisim annem babam elimden alınmış gibi