öz anneme karşı içimde zerre sevi yok.onu görmek de istemiyorum..

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
çünkü o da beni görmek istemiyor.ben 5 yaşımdayken başladı.babamla ayrılınca acısını benden çıkardı.başka adamla evlendi .ondan çocuk doğurdu bana diyor bu çocuğun tırağına tgaş değene kadar sen öl.allah senin ömründen alıp ona versin.biliyor musunuz küçükken yalvarırdım ona bana kızım de diye demezdi çünkü.ben de evden kurtulmak için evlendim ayrıldım.sonra öğretmenlik diplomamı kullandım öğretmen oldum beni hiç aramaz sormaz asla.ama oğlunu yanıma gönderdi.onu her gün arar sorar.bana sürekli üniversitede okurken para yedin ver paraları der.15 milyara yakın para harcadım hala der ki sen daha 5 te birni ödemedin der.doğduğundan beri az mı para harcandı sana der.artık onun ne sesini duymak ne d eyüzünü görmek istiyorum.
küçük bir yerde öğretmenim burda da çok bunaldım.tayin istemek istiyoru ama hiç de para biriktiremedim.ne yapıcam bilmiyorum.burası rahat ama sosyallik sıfır ayrıca yaz tatillerin de de kendi evimde olucam gitmicem onun yanına bana ne önerirsiniz? nasıl düzenlemeliyim hayatımı? lisede öğretmenim gelişmiş bir yere gitsem öğrenciler çok üzer mi? yoksa sosyalliği sıfır olan bu yerde devam mı etmeliyim?

Konu, içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Bir yaşıma daha girdim ve vallahi dövesim geldi o kadını.

Senin bir annen yok bitanem. Bunu böyle bil ve hayatına devam et. Sakın para verme, sakın kardeşin bile olsa sana böyle davranan kadının oğluna bakma.

Çok zor ama yok sayıp hayatına devam etmekten başka çaren yok.

tatlım yanlış anlama da elindeki bir yıllık öğretmenlik puanıyla hangi gelişmiş yere gidiceksin? branşın nedir?

sanırım sen bu konu hakkında bi başlık daha açmıştın canım, maalesef ki her doğuran anne olamıyor, konu başlığını okurken kim bu densiz falan diye girdim ama seni hatırlayınca anlattıklarını bildiğim için sana hak veriyorum..
ve annen yokmuş gibi davran... sakın bu ruh halinden çıkmak için evliliğe sarılma.. sürekli hobiler edin, sosyal ortamlarda bulun.. bilemiyorum çevrende kaliteli insanlar olsun

burda sosyal ortam yok

Annenle görüşme bırak, kafan daha rahat olur. Sana para harcamak istemiyodu da niye doğurdu. Sanki ahım şahım mı büyüttü, o kadarını da yapacak elbet. Sana mı sordu doğururken. Ayrıca senin rızkını o mu kazandı allah mı verdi.

Sinir oluyorum bu tip laflar eden ailelere.
Para falan verme annene artık. Kendi hayatını kur.

eski konularından nıye devam etmıyorsunkı bı cok konun vardı bu yonde

4 yıldır öğretmin canım lisede.60 a yakın puanım var bilmiyorum ne yapıcam.
şu an evli değilim ayrılalalı 5 yıl oldu

canım inşallah olur...benim de 60 küsürlerde puanım...ama işte büyük ve gelişmiş yerler biraz zor...ben hep şuna inanırım: insan duygu ve düşüncelerini değiştirmediği müddetçe, nereye giderse gitsin sıkıntılar peşini bırakmaz...önce kendini arındırmayı dene..bir günde olmasını da bekleme..öfke çok zor çıkar insandan. ama çıktığı an da kuş gibi olursun.

Önceki konunuzun özetini yapmışsınız.

Yeni konu açıp aynı şeyleri yazmak yerine yapılan yorumlar üzerinden tek bir konuyu devam ettirmeniz sizin için daha iyi olmaz mı?

Yorumlarla fazla ilgilenmiyorsunuz gibi geliyor bana, anlatıp rahatlayayım diyorsunuz sadece sanki.

Kusura bakmayın ama öğretmen olmuşsunuz ama şu kadar kısa yazıda bile her şey birbirine girmiş,derdinizi daldan dala anlatmışsınız..Bir öğretmen yazım içeriğine ve kurallarına daha çok dikkat etmeli..

hayatına annen yokmuş gibi devam et diyeceğim ama onun senin üzerindeki haklarını bilmiyorum.yani sana baktı mı büyüttü mü? eğer öyle ise ne dese hakkı vardır.sadece psikolojisi bozuk olduğu için yapıyordur bunları.gerçi her halükarda annenin hakkı vardır.ancaaaak;seni doğurup attıysa ve bababnla boşanmanın ardından hiç görüşmediyseniz unut onu gitsin derim.
öğretmensin ve paran yok.ilginç.2bin tl maaş alıp hepsini yiyormusun bekar halinle?tamam çok para değil ama asgari 800tl ücretle bir ailenin geçindiğini varsayarsak,kenara biraz para koyman lazımdı.neyse canım giden gitmiş kalan sağlar bizimdir.para biriktir,istediğin yerde yaşa,anneni istemiyorsan az görüş uya da görme.yani bunları bize sorma.evliliğin de ne demek olduğunu öğrenmişsin artık.canın nerde istiyorsa orda yaşa bi tanem,ama birz önce dediğim gibi para biriktir ya da altın biriktir ne biliyim araba filan al,havalı ol,evlen,evlenmezsen sevgili bul,sev sevil, çocuk doğur mutlu ollll.
küçük yerleşim yerlerinden sosyal olan kesimler de vardır.mesela Antalya,adana mersinin ilçeleri çok sosyaldir:) hem deniz güneş,hem iş.sevgiler cnm

Pardon ama sizde şu bayatlamış, öğretmen olmuşsunuz ama.......... ile başlayan cümlelerinize yazarken biraz daha düşünün ..........Nedir bu toplumun öğretmenlerden istediği? Ama suç sizde değiL, sizlere bu cesereti veren her defasında öğretmenlere saldırma hakkı veren büyüklerimizde.

Küçüklüğümden beri annem beni üzer,kırar en son yıllarda iyiydik saplantılı bi şekilde istediği biriyle evlenmeyi kabul etmediğim için bana hayatı cehennem ediyor,evde kalmış muamelesi yapıyor,başkası gelse seni kötüleceğim diyor mutluluk bo konuda bana çok uzak görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…