- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
çünkü o da beni görmek istemiyor.ben 5 yaşımdayken başladı.babamla ayrılınca acısını benden çıkardı.başka adamla evlendi .ondan çocuk doğurdu bana diyor bu çocuğun tırağına tgaş değene kadar sen öl.allah senin ömründen alıp ona versin.biliyor musunuz küçükken yalvarırdım ona bana kızım de diye demezdi çünkü.ben de evden kurtulmak için evlendim ayrıldım.sonra öğretmenlik diplomamı kullandım öğretmen oldum beni hiç aramaz sormaz asla.ama oğlunu yanıma gönderdi.onu her gün arar sorar.bana sürekli üniversitede okurken para yedin ver paraları der.15 milyara yakın para harcadım hala der ki sen daha 5 te birni ödemedin der.doğduğundan beri az mı para harcandı sana der.artık onun ne sesini duymak ne d eyüzünü görmek istiyorum.
küçük bir yerde öğretmenim burda da çok bunaldım.tayin istemek istiyoru ama hiç de para biriktiremedim.ne yapıcam bilmiyorum.burası rahat ama sosyallik sıfır ayrıca yaz tatillerin de de kendi evimde olucam gitmicem onun yanına bana ne önerirsiniz? nasıl düzenlemeliyim hayatımı? lisede öğretmenim gelişmiş bir yere gitsem öğrenciler çok üzer mi? yoksa sosyalliği sıfır olan bu yerde devam mı etmeliyim?
küçük bir yerde öğretmenim burda da çok bunaldım.tayin istemek istiyoru ama hiç de para biriktiremedim.ne yapıcam bilmiyorum.burası rahat ama sosyallik sıfır ayrıca yaz tatillerin de de kendi evimde olucam gitmicem onun yanına bana ne önerirsiniz? nasıl düzenlemeliyim hayatımı? lisede öğretmenim gelişmiş bir yere gitsem öğrenciler çok üzer mi? yoksa sosyalliği sıfır olan bu yerde devam mı etmeliyim?