Öz babasıyla evlendi

şimdi bunun çocuğu kızın annesinin üvey çocuğu mu olacak yoksa torunu mu? 100 puanlık uzman sorusu, süreniz 100 dakika.. başarılar :KK53:

buna şöyle bir cevap vermek istiyorum.doğacak çocuk kızın annesinin üvey çocuğu olacağı gibi torunu olacak bunun yanında adamda hem baba hem dede olup konu sahibi kızda hem kardeşini hem çocuğunu doğurmuş olacak.ek olarak doğacak çocuğun annesine kuma olarak gelme olasılığıda var.Al sana çok bilinmeyenli denklem:KK53:

İleride evlenecegi kadini kendi yapmis ve evlenmis
Kiyamet alametleri

Şaka gibi, mide bulandırıcı. Gerçek olduğuna inanası gelmiyor insanın. Çocuk olursa şimdi kardeşi mi olur, çocuğu mu?:KK57:

yuh artık yok devenin bale pabucu:KK11:

ailecek sapık çıkmışlar

kız anasına cekmiş bazı insanlarda oluyo bu it kılıklı erkeklere aşık olmak.

bence adaın öz kızı değil çünkü ne olursa olsun bir babanın öz kızına nefsi uyanmaz

Bu röportajın tamamını okumuştum ben çok iğrençti. Paso annesini suçluyordu bi kere tüm hayatı konusunda. En sonunda da Annem çocuklarımızı görmeye gelirse sevinirim, ona bilet parası göndeririz filan diyordu laf sokar gibi

şimdi bunun çocuğu kızın annesinin üvey çocuğu mu olacak yoksa torunu mu? 100 puanlık uzman sorusu, süreniz 100 dakika.. başarılar :KK53:
Peki babasinin cocugu ama ayni zamanda babasinin torunu mu olacak? bi de kiz kendi kardesini mi dogurucak bu durumda? Babasini tanitirkan babam mi diyecek esim mi? Kafamda delisorularr :D :D :D bu haberi ben yazmayi dusunmustum ama zihnimi okumuslar :D ben evlenmediler diye biloyorum ama bes gundur tanidigi biriyle cinsellik yasamis peehhh

Bu röportajın tamamını okumuştum ben çok iğrençti. Paso annesini suçluyordu bi kere tüm hayatı konusunda. En sonunda da Annem çocuklarımızı görmeye gelirse sevinirim, ona bilet parası göndeririz filan diyordu laf sokar gibi
Kiiiz roportajin tamamini yollasana ben bulamadimm

Babasiyla Evlendi 2 Cocugu oldu :S

Avustralya’da ‘sevgili hayatı yaşayan’ baba John Deaves ile kızı Jenny’nin iki de çocukları oldu. İlk çocuklarını kaybeden çiftin 9 yaşında bir kızı var

Avustralyalı bir baba ile kızının ilişki yaşadığı ve bir çocuk sahibi oldukları ortaya çıktı. Avustralya’daki bir televizyon kanalına röportaj veren 61 yaşındaki baba John Deaves ile 39 yaşındaki kızı Jenny Deaves, mutluluk pozları verdi.
John Deaves, yaklaşık 30 yıl önce eşinden boşandı ve ailesiyle bağlarını kopardı. Ancak baba ile kız 8 yıl önce yeniden bir araya geldi ve kısa süre sonra da ilişki yaşamaya başladı. Jenny Deaves, babasıyla yıllar sonra buluşmasının ardından onu “önce bir erkek, daha sonra baba olarak görmeye başladığını” söyledi. “Ona bakınca, ‘hiç de fena değil’ diye düşündüm” diyen Jenny, “Bu, bir gece kulübünde bir adama bakmak gibiydi” dedi.

‘Ne olmuş yani?’
John Deaves de, “Bunun yasadışı olduğunu biliyordum, ama ne olmuş yani? Bazen duyguların önüne geçilemiyor” dedi. Çift, insanlardan kendilerine anlayış ve saygı göstermelerini istedi.
Sevgili ilişkisi yaşayan baba-kızın, ilk olarak 2001’de bir çocuklarının dünyaya geldiği ancak bebeğin birkaç gün sonra kalp rahatsızlığından öldüğü belirtildi. Çiftin şu anda Celeste adında 9 aylık bir kızları bulunuyor.
Avustralya’da ensest ilişkinin yasak olması yüzünden haklarında dava açılan Deaves çifti, mahkemeyle üç yıllık “iyi hal anlaşması” yaptı. Anlaşmaya göre, çift bu süre içinde cinsel ilişki yaşayamayacak.

John Deaves ile kızı Jenny, Avustralya’daki bir televizyon kanalına röportaj verdi. Ve çiftin aile tablosu: Jenny’nin önceki ilişkisi sonucu dünyaya gelen iki kızı ile babasından olan kızı Celeste.

Boyle bi haber de okumustum paylasmak istedim bu arada haber 2008 yilina ait

O değil de böyle bir ilişkiden doğan ve doğacak olan çocukların durumu çok vahim. Ciddi psikolojik travma bu. Deden ve baban aynı kişi, böğğğ.

24 yaşındayım ve şu anda 44 yaşında olan Mahmure adındaki dul bir bayanla
üç yıl önce evlendim.

Evlendiğim kadının şu anda 25 yaşında Düriye adında bir kızı var ve babam Ferit Keskinbıçak ise bu bahsetmiş olduğum üvey kızım Düriye ile geçen yılın
ocak ayında evlendi. Böylelikle babam, karımın kızı ile evlendiği için damadım olmuş oldu.

Aynı zamanda, üvey kızım da babamla evlendiği için üvey annem olmuş oldu.

Karımın geçen sene benden hamile kaldığı ve Kamil adını koyduğumuz bir
oğlumuz oldu.

Oğlum Kamil, üvey kızım Düriye’nin erkek kardeşi ve aynı zamanda babamın
da hem kayınbiraderi hem de torunu, üvey annemin de erkek kardeşi
olduğu için benim de dayım oldu.

Babamın eşi yani üvey kızım Düriye geçen sene kasım ayında babamdan bir
erkek çocuğu dünyaya getirdi ve adını Arif koydular.

Arif de babamın oğlu olduğu için benim de erkek kardeşim ve de kızımın
oğlu olduğu için de benim torunum oldu.

Yani ben de aynı zamanda torunum olan Arif’in erkek kardeşi oldum.

Ayrıca bir annenin evladının babası eşi olduğuna göre ben de eşimin kızının
babası olmuş oldum.

Aynı zamanda kızımın erkek çocuğunun da erkek kardeşi oldum.

Kısacası ben şimdi aynı zamanda üvey kızım Düriye’nin oğlu Arif’in de
büyük babasıyım.

Sayın hakim bey sizden ricam, benim askerlik görevimden muaf olmam yönünde karar vermenizdir.

Zira şu anda ben…
Babam Ferit Keskinbıçak’ın oğluyum.

Babamın üvey kızım ile olan evliliğinden doğan Arif Keskinbıçak’ın
büyükbabasıyım.

Aynı zamanda babamın torunu olan oğlum Kamil Keskinbıçak’ın babasıyım.

Bu durumda, sizde iyi biliyorsunuz ki mevcut kanunlarımız uyarınca
büyükbaba, baba ve oğul aynı zamanda askerlik yapamazlar?

üç yıl önce evlendim.

Evlendiğim kadının şu anda 25 yaşında Düriye adında bir kızı var ve babam Ferit Keskinbıçak ise bu bahsetmiş olduğum üvey kızım Düriye ile geçen yılın
ocak ayında evlendi. Böylelikle babam, karımın kızı ile evlendiği için damadım olmuş oldu.

oğlumuz oldu.

babası olmuş oldum.

büyük babasıyım.

Sayın hakim bey sizden ricam, benim askerlik görevimden muaf olmam yönünde karar vermenizdir.

Zira şu anda ben…

büyükbabasıyım.

beyin devrelerim duman çıkarıyor.:KK57::KK57::KK57:

Ayyy gözlerim yuvalarından fırladı, tüylerim dehşetle diken diken oldu. Hiiii insanoğlu işte, öz anneye-sana evlat veren kadına bu yapılır mı beeeee insafsızlarrrr... Bi babanın cinsel dürtüleri kendi evladına nasıl kabarır tövbeler olsuunn... Aslında şaşırmamak lazım neler duyar oldumm Yarabbimmm... Şoklarımın sonu yokk yok yokk :(

üç yıl önce evlendim.

oğlumuz oldu.

babası olmuş oldum.

büyük babasıyım.

Zira şu anda ben…

büyükbabasıyım.

Neeyyy??? Immmm bi dk yaaa... Anlamadım ama ben hiçbişeeeyyy kim kimin nesi olmuş :Sss

Babasiyla Evlendi 2 Cocugu oldu :S

Avustralya’da ‘sevgili hayatı yaşayan’ baba John Deaves ile kızı Jenny’nin iki de çocukları oldu. İlk çocuklarını kaybeden çiftin 9 yaşında bir kızı var

Avustralyalı bir baba ile kızının ilişki yaşadığı ve bir çocuk sahibi oldukları ortaya çıktı. Avustralya’daki bir televizyon kanalına röportaj veren 61 yaşındaki baba John Deaves ile 39 yaşındaki kızı Jenny Deaves, mutluluk pozları verdi.
John Deaves, yaklaşık 30 yıl önce eşinden boşandı ve ailesiyle bağlarını kopardı. Ancak baba ile kız 8 yıl önce yeniden bir araya geldi ve kısa süre sonra da ilişki yaşamaya başladı. Jenny Deaves, babasıyla yıllar sonra buluşmasının ardından onu “önce bir erkek, daha sonra baba olarak görmeye başladığını” söyledi. “Ona bakınca, ‘hiç de fena değil’ diye düşündüm” diyen Jenny, “Bu, bir gece kulübünde bir adama bakmak gibiydi” dedi.

‘Ne olmuş yani?’
John Deaves de, “Bunun yasadışı olduğunu biliyordum, ama ne olmuş yani? Bazen duyguların önüne geçilemiyor” dedi. Çift, insanlardan kendilerine anlayış ve saygı göstermelerini istedi.
Sevgili ilişkisi yaşayan baba-kızın, ilk olarak 2001’de bir çocuklarının dünyaya geldiği ancak bebeğin birkaç gün sonra kalp rahatsızlığından öldüğü belirtildi. Çiftin şu anda Celeste adında 9 aylık bir kızları bulunuyor.
Avustralya’da ensest ilişkinin yasak olması yüzünden haklarında dava açılan Deaves çifti, mahkemeyle üç yıllık “iyi hal anlaşması” yaptı. Anlaşmaya göre, çift bu süre içinde cinsel ilişki yaşayamayacak.

John Deaves ile kızı Jenny, Avustralya’daki bir televizyon kanalına röportaj verdi. Ve çiftin aile tablosu: Jenny’nin önceki ilişkisi sonucu dünyaya gelen iki kızı ile babasından olan kızı Celeste.

Boyle bi haber de okumustum paylasmak istedim bu arada haber 2008 yilina ait

Aaaaa nerden bilcekler ki birbirleriyle ilişkiye girmiceklerini? Her an başlarında duramayacaklarına göre?? Allahım şaşkınlık bendeki kan pompalanması olayını fazlasıyla yavaşlatıyo sanırım. Uyuştummm :(

Back
X