- 28 Mart 2017
- 16.595
- 68.043
- 598
- Konu Sahibi portakalsuyuu
Estetigi evlenmeden yaptirin o zaman. Niye evlenmeyi bekliyorsunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu gelip nişanlınız size neden anlatıyor mesela?Dün nişanlım evlerine gelen misafirin annesine sizin gelin sizin oğlana çok yakışmıyor demiş senin oğlun ay parçası gibi demiş kaynanamda benim gelinim senin bütün gelinlerinden güzel dediğini söyledi burda aslında annesinin beni ne kadar sevdigini fark ettirmek istedi ki ben kaynanamıda çok severim zaten ama bu aklımda yer etti sadece nısanlımdan değil yakın oturduğum için komşulardan da duyum alıyorum![]()
Arkadaşlar yine ben 🖐 şimdi ben ilişkimde en ufak şeyi nısanlımdan bekleyen biriyim yani şöyle söyleyeyim kaç zamandır uçurtma uçurtmaya gidelim farklı biseyler yapalım diyordum baktım bizimki uçurtma falan almıyo farklı biseylerde yapmiyo ben nöbetten çıkınca uçurtma aldım ve buluşma yerinde onu saatlerce bekledim neyse bu elinde küçük bi nergizle gelmiş. Nasıl sevindim ama (niye detay anlatıyorum valla kusura bakmayın)neyse sohbet muhabbet yemek sonra bi kaç mağaza gezdik orda da ayrı bi olay yaşadık ama o kadar girmiyim sonra eve gidelim mi artık dedi ben şok aslında bütün gününüz iyiydi ama ben ondan uçurtma almasını bi haftadır istiyordum yapmadı o yapmayınca ben yaptim ama bu kadsr istekli olduğumu görememiş saatlerce uçurtma çantasını taşıdım insan bari hevesi kırılmasın falan der , diye kendi içimden söylendim yetmedi zoruma gitti tuvalette ağladım. Şimdi çoğu arkadaş anormal olduğumu düşünecek ki bencede öyle olay anormal bunun o an farkında olmuyorum ama sonradan dank ediyo bende uzun yıllardır öz güven problemi var ve çene ucum nerdeyse yok denecek kadar az burnum büyük ve çirkinlik kompleksim var bunlar atak atak zamanla geliyor. Oysa ilişkimin başlarında beni böylede seviyor derken en ufak bir dertte beni artık sevmiyor deyip duygusal boşalma yaşıyorum anladığım kadarıyla. Yani çocuğun yaptığı en ufak bi olumsuzluğu gözümde farkında olmadan çok buyutuyorum bu yüzden evlenir evlenmez ilk isim estetik yaptırmayı düşünüyorum çünkü benim en büyük öz güven eksikliğim cirkinligimle alakalı. Sizce nasıl bi yol izlemeliyim . Çünkü çocuğu istemeden çok darliyorum beni aramıyorsun falan diye ki bu mahbbetleri hiç seven biri değilim
![]()
Yerinizde olsam ne yapar eder düğünden evvel estetik olurdum. Şimdi çeneye dolgu yapılarak harika sonuçlar elde ediliyor. Neden erteliyorsunuz ki? İstediğiniz kadar özgüven için terapi alın, düğün fotolarınıza bakınca aynı duygularınız depreşecek yine. Herkesin kendini beğenmeye hakkı var.
Uçurtma konusuna gelince, erkekler genelde böyle. Siz canınız istediği şeyi yapın, anlamasını beklemeyin harekete geçip dahil edin.
Cevrenizde estetik olup mutlu olmayan var mı peki.?Estetigin hic bir seyi cozmeyecegine o kadar eminim ki. Max 2 ay iyu hissettirir sonra hop simdiki halinize donersiniz
Ama siz kafaya koymussunuz bir de bunu deneyin bakalim.
Çok tesekur ederim ama maalesef düğün tarihide düğün yeride ayarlandı ertelemem pek mümkün değil kendimi nasıl toplarım hiç bilmiyorumLütfen ne olursunuz bu özgüven sorununuzu halletmeden sakin evlenmeyin. Kendinize zaman ayirin. Cok samimi bir dost tavsiyesi olarak gercekten en icten dileklerimle söylüyorum bunu. Kendinizi kesfedin. Ben neyim? Kimim? Nelerden hoslaniyorum? Kendimi nasil daha iyi taniyip olumsuz buldugum yönlerimi gelistirip daha da istedigim kisi olabilirim ? Degistiremedigim yönlerimi nasil kabul ederim? Böyle seylere kafa yorun. Tatile cikin. Kendinizle valit gecirin. Ilham verici insanlarla bir araya gelin. Kurslara seminerlere katilin. Kendiniz icin yasayin kendinizi taniyin ve sevin. Yoksa baska birini asla tam olsrak sevemezsiniz. Üstelik hep bu ic huzursuzluk yüzünden cok seyi yipratirsiniz iliskinizde. Sevdiginiz icin evlenin. O sizi mutlu etsin diye degil. Önce kendinize yetmeyi kendi kendinizi mutlu etmeyi ögrenin lütfen. Böylce baskasina muhtac olmazsiniz. Hatta dahada degerlesirsiniz nisanlinizin gözünde. " mutlu olmaya sana ihtiyacim yok. Fakat seni sevdigim icin birliikte bir ömür gecirmek istedigim icin evleniyorum" dediginiz an evlenin. Mutlu olmak icin evlenmeyin. Hüsrana dönüsecek kesinliklee bunu bilin. Cünkü zaten kendinizöe barisik degilken birde sevdiginiz merheminiz mutluluk ssebebiniz olarak gördügünüz insandsn en ufak olumsuz bir davranis gördügünüzde o kurdugunuz " pembe dünya"
Basiniza yikilacak emin olun." Hani mutlu edecektin beni? " ve " cok degersiz hissediyorum kendimi sevilmiyorum" diye burda yakinip durursunuz sonradan. Ama kendinizi sevmeyi ögrenip kimsenin onayina muhtac olmadan bir yuva kurarsaniz, daha saglikli ve huzurlu bir evlilik yasayacaginiza emin olun. Ne olur bu tavsiyemi kalbinizle okuyun. Eger seviyorsa zaten bekler sizi. Gereken zamani verir size kendinizi kesfedip gelistirip kendinizi sevmeniz icin. Beklemezse zaten sükür edin simdiden gercek yüzünü gösterdigi icin. Evlenmek icin zaman kisitli degil nezaman olursa olur. Ama kendinizi sevmeyip kesfetmeyip gecen her saniye bir kayip... Rabbim gönlünüze ferrahlik versin. ❤
Bakin kadin ne guzel konusmus.Yine de nisanlinizin aktaris tarzini begenmedim.Dün nişanlım evlerine gelen misafirin annesine sizin gelin sizin oğlana çok yakışmıyor demiş senin oğlun ay parçası gibi demiş kaynanamda benim gelinim senin bütün gelinlerinden güzel dediğini söyledi burda aslında annesinin beni ne kadar sevdigini fark ettirmek istedi ki ben kaynanamıda çok severim zaten ama bu aklımda yer etti sadece nısanlımdan değil yakın oturduğum için komşulardan da duyum alıyorum![]()
Haklısınız ben en iyisi bi psikologa gideyim bence ne olacaksa olsun ilaç bağımlisıda olsam kalitesiz yaşamaktan iyidirBakin kadin ne guzel konusmus.Yine de nisanlinizin aktaris tarzini begenmedim.
Bana da erkek kardesimin kiz arkadasi icin,kardesin daha guzel,kiz vasat kalmis yaninda dediler,ben de,iyi ya,guzel bulmus ki kardesimi sevmis cevabini verdim,ayrica da "kiz gayet guzel ve tatli, biz,onu seviyoruz ve bu konuda pozitifiz" diye ekledim.
Bana da nisanimda "sozlun senden guzel"demislerdi,memnun olmustum valla,kala kala buna mi kaldin deselerdi yani![]()
Biliyor musunuz nişanlıma hep böyle der her zaman hepimiz aynı hissedemeyiz inanın şu an sizin söyledikleriniz ile nişanlımın söyledikleri aynı ama hiç onun bakış açısından bakamadım bakmak istedim ama göremiyorum anlamadım da sizde şu an aynı cümleleri kurdunuz evet sizide anladım diyemem ama anladığım bisey var ki aklın yolu bir yani demem o ki herkes yanlış ben doğru olamam bi terapiste gidicem ve değişimlerim oldukça anlatacam tesekur ederim hepinizeHepimiz çok güzel olmak zorunda değiliz ki. Hepimizin bir artısı bir eksisi var nihayetinde.
Bu arada hayatı siz kendiniz yaşayacaksınız. İlla ki sevdiğimiz insanla bir şeyler yapmak hepimizi mutlu ediyor ama gezmişsiniz birlikte uçurtmayı önceleyebilirdiniz yada daha sonraki bir vakit diye randevulaşabilirdiniz.
Aylardır eşimden bir şey istiyorum sevgililik ve nişan dönemimizde çok sık yaptığımız canım istemiyor dışarı çıkmak araba yok vs diye bıiu pazar da yapmadık. Ama evde onunla birlikte yaptığımız diğer şeylerden mutlu oldum mu evet mutlu etmek için çabaladı mı evet. Hepiniz her zaman aynı modda olmuyor ki bazen birbirine herkes terslenir. Yorulabilir vs..
Bu arada kayınvalide dediğin hiç bir zaman oğlunun yanına kimseyi yakıştırmaz kendi isteğiyle tanıştırdığı kızı bile...
Benim de burnum büyük eşim dalga bile geçer ama eksiklerimizle birlikte mutlu olabilmeliyiz. Bu tarzda yaşadığınız duygusal boşalmalar aslında yetersizlik hissi. sizin bunu estetisyenden ve evlilikten önce bir psikologtan yardım alarak sağlıklı bir birey olarak aile hayatına adım atmanız gerekiyor.
Çünkü maddiyatim buna müsait değilEstetigi evlenmeden yaptirin o zaman. Niye evlenmeyi bekliyorsunuz.
Yanınızda olması o kadar güzel ki ben evlenmeden yapamam çünkü maddiyatım müsait değilEn kisa zamanda estetik amaliyatlari yapin ,hatta evlenmeden önce.
Bende de var bu durum ve asla eşim beni gercekten sevdiğine inanmadim .
Ben onu istemsizce kendimden ittim ,çok kirdim fakat o halen yanimda .
Ikimizde cok mutsuzus ve bunu kendimi çok cirkin olarak gördüğüme baliyorum .
Ben yapamadim yaşim gecti artik 47.
Ama siz yapin lütfen ve mutlu olun
Çünkü borularımızı bitirip o şekilde estetik yaptırabilirimNeden estetik olmayi evlendiginiz zaman dusunuyorsunuz ben anlayamadim.
Çok tesekur ederim ama maalesef düğün tarihide düğün yeride ayarlandı ertelemem pek mümkün değil kendimi nasıl toplarım hiç bilmiyorum![]()