- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
çokk çokk teşekkür ediyorum bu örnekleriniz beni çok mutlu etti..
ben üniversite okumuş veya okumamış buna hiç takılmıyorum, bir insan meraklıysa tuttuğu işi başarıyorsa o önemli olmalı bence, başvurulan tüm firmalar herşeyden önce kişiyi buna göre analiz etmeli.
inşallah eşiniz ve arkadaşı gibi benim şansımda talihimde açık olur, kariyerde cv doldurdum evet, ama daha başvurularda bulunmadım, cv m aktif şuan ben başvurmasamda görebiliyormu herkes cv mi öyle birşey duymuştum sanki yanlış hatırlamıyorsam.
rica ederim, bizzat yaşadığım için anlıyorum, kariyer netteki cv nizi firmalar arama yaptığında görebilir fakat firmalar genelde başvuran kişiler arasından eleyerek seçiyorlar elemanlarını yani direkt cv nizi aratarak görme olasılığı çok düşük, başvuranların bile çoğu eleniyor gerekli koşullar yoksa cv lerinde; ilanlara başvurmanızı öneririm zaten dönüş yapanlar mail atıyor, arıyor ve mülakata çağırıyor, arkadaşım birkaç mülakata gitti mesela, bende bu sene mezun olacağım için iş aramaya başladım en azından başvurmasam da bakıyorum, diplomayı alınca başvurularımı yapmaya başlarım, mülakat kısmı beni biraz gerse de :) siz zaten ayrılmak istiyorsanız başvuru yapmanız çok önemli ki onlarda sizin cv nizi görebilsin mülakata çağırsın, ve aynı anda birçok ilana başvurun ki şansınız artsın, hepsi olumlu yanıt vermez ama bıkmayın hergün yeni ilanlar çıkıyor, tecrübeniz de var işinizde muhakkak çağıracaklardır. En azından yeni bir işiniz olmadan işten çıkmaktan daha mantıklı şimdiden aramak :)