Anne değilim ama şundan eminim ki o kadın yerinde olsam asla susmazdım, sonunda ölüm olsa bile. annesin sen ya anne, senin canın = evlatların nasıl bir bencillik bu
Tutuklanan tecavüzcüye baba diyemiyorum o sıfatı yok, başka şeyler diyorum ama içimden
Adına anne dedikleri şahsa da Benim yavruma elini sürecek, bende tehdit ediyor diye pısıp kalacağım, Allah'ım sen koru Ya Rabbim, ellerimle gebertirim gider teslim olur paşa paşa da cezamı çekerim
bir arkadaş doğru demiş anne korkudan sessiz kalmış böyle bir durumda isterse öldürsün seni insan yine de nasıl göz yumabilir bir de utanmadan biz evdeyken kızımla ilişkiye giriyordu diyo allahın belaları
biz kullar degilde rabbim neden bunları o boku yerken taşa cevirmiyorki.
evrende bi taş olarak kalsınlar
tipine tükürdüm adi herif sacından tutup suratını sürtücennn
Bi anne kizina bunlari yasatir mi? Dunyayi yikarim yaaa yikarim da gene de yaptirmam bunu. Kocami sirilsiklam sevsem de biter her seyy.
Sen nasil izin verdin anne musveddesiiiii, Allah topunuzun belasini versin!!
Neyle tehtid ediyordu öldureckemiyims? Bunca sene bunlari katlanacak yerinde ölseidi daha iyidiya..en azinda anne kizi icin kendni feda etti derlerdi insanlar
Yeni bir sapik daha!Her gun yenisi ekleniyor.Ama yargilama sonunda cezasini cekecektir.Cocugun cinsel istismari,kasten ve tasarlayarak adam oldurme sucu,tehdit vs. Bu medyaya yansiyan boyutu.Sayisi o kadar cok ki!!!!