Öz kızına 14 yaşından beri tecavüz ettiğini itiraf etti. Kızın annesi konuştu:

Baba pislik serefsiz anne ondanda pislik serefsiz nasil göz yumar senelerce böyle bir şeye

Anne değilim ama şundan eminim ki o kadın yerinde olsam asla susmazdım, sonunda ölüm olsa bile. annesin sen ya anne, senin canın = evlatların nasıl bir bencillik bu

Tutuklanan tecavüzcüye baba diyemiyorum o sıfatı yok, başka şeyler diyorum ama içimden
Adına anne dedikleri şahsa da Benim yavruma elini sürecek, bende tehdit ediyor diye pısıp kalacağım, Allah'ım sen koru Ya Rabbim, ellerimle gebertirim gider teslim olur paşa paşa da cezamı çekerim

Allah'ım sen evlatlarımızı koru.

Baba sapik ya anne. Bir anne nasil buna goz yumar ya. Aklim almiyor. Herkes anne baba olmasın ya. Baba kadar anneninde ceza almasi lazim

yazıklar olsun böyle anne babaya

bir arkadaş doğru demiş anne korkudan sessiz kalmış böyle bir durumda isterse öldürsün seni insan yine de nasıl göz yumabilir bir de utanmadan biz evdeyken kızımla ilişkiye giriyordu diyo allahın belaları

biz kullar degilde rabbim neden bunları o boku yerken taşa cevirmiyorki.
evrende bi taş olarak kalsınlar
tipine tükürdüm adi herif sacından tutup suratını sürtücennn

Allah cezalarını versin,insan kendi kızına nasıl o niyetle dokunur,aklım almıyor.

Kadının korkusundan konuşamadığına inanmıyorum, bu adam hiç mi dışarı çıkmıyor gider polise anlatırsın durumu.

Bi anne kizina bunlari yasatir mi? Dunyayi yikarim yaaa yikarim da gene de yaptirmam bunu. Kocami sirilsiklam sevsem de biter her seyy.
Sen nasil izin verdin anne musveddesiiiii, Allah topunuzun belasini versin!!

alan memnun veren memnun pislik ortaya çıkınca herkes korkmuş herkes pişman.
Allah bildiği gibi yapsın inşallah.

Bunca sene bu kiz hic disari cikmadi mi hic firsat olmadi mi ya kacsa yada ne bilim biyerden yardim isteseidi..

Neyle tehtid ediyordu öldureckemiyims? Bunca sene bunlari katlanacak yerinde ölseidi daha iyidiya..en azinda anne kizi icin kendni feda etti derlerdi insanlar

kız zihinsel engelli arkadaşlar, bulunduğu ortamı aile yapısını da göz önüne alırsak, normal düşünebildiğine pek inanmıyorum kızın

anne olmak çocuğu uğruna gerekirse ölmek demektir . anne denmez bu kadına

Ana dediğin o adamı gebertir.sonrada gerekirse gider paşa paşa yatardı.

Yeni bir sapik daha!Her gun yenisi ekleniyor.Ama yargilama sonunda cezasini cekecektir.Cocugun cinsel istismari,kasten ve tasarlayarak adam oldurme sucu,tehdit vs. Bu medyaya yansiyan boyutu.Sayisi o kadar cok ki!!!!

millet anne baba olmak için ne tedaviler görür bi de pislikler resmen sapık insanlar gereken ceza idam olmalı böylelerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…