Hadi bakalim hayirlisi :)bata 6:)
senin icin de canm. belirtilere gelince bel ve kasik agrisi. dun bgn hafiften bulanti. gogus ucu hassasiyet. ama agri yok. sende ne var ne yokHadi bakalim hayirlisi :)
Bende adete yakın goguslerde hassasiyet oluyodu suan biraz var ama adet belirtisimi hamislik belirtisimi bilemiyorum :) bide dun aksam oturdugum yerde aniden basim dondu depremmi oluyo dedim herkes yoo dedi :) bide biraz akıntım var baskada belirti yok simdilik :)senin icin de canm. belirtilere gelince bel ve kasik agrisi. dun bgn hafiften bulanti. gogus ucu hassasiyet. ama agri yok. sende ne var ne yok
a bak o deprem oluo hissini ben de yasadim ama solemedim kimseye basimin dondugunu hafiften anladim. bakalm cnm heycanla bekliyorumBende adete yakın goguslerde hassasiyet oluyodu suan biraz var ama adet belirtisimi hamislik belirtisimi bilemiyorum :) bide dun aksam oturdugum yerde aniden basim dondu depremmi oluyo dedim herkes yoo dedi :) bide biraz akıntım var baskada belirti yok simdilik :)
Insallah hamisizdir canima bak o deprem oluo hissini ben de yasadim ama solemedim kimseye basimin dondugunu hafiften anladim. bakalm cnm heycanla bekliyorum
Herkes butun hamilelik belirtilerini yasicak diye bisey yok canim hic belli olmaz rabbim gonlune gore versin :)[/QUOTE]Hayirlisi olsun topigin :) bat a 2 kaldi benim ama bi iki gun önceye kadar sadece gogus agrim vardi artik o da yok diger aylardan farklıyim ama hamis gibi de hissetmiyorum.
[/QUOTE]Herkes butun hamilelik belirtilerini yasicak diye bisey yok canim hic belli olmaz rabbim gonlune gore versin :)
Benim 10 gün var canım ama zerre belirtim yok ya geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bakalım bu ay neler olacakmerhabaaaa neler oldu sonuclarinizzz.benim 8gün var ama meraktan çatlayacagim :)
yahu nasil beklicez:)Benim 10 gün var canım ama zerre belirtim yok ya geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bakalım bu ay neler olacak
ne zaman kan testi yaptirsak :)Benim 10 gün var canım ama zerre belirtim yok ya geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bakalım bu ay neler olacak
Tutar inşallah canım ya bende yumurtlama testi yaptım kullandığım ilk ay hamile kaldım düşük yaptım bu ay ikinci ayım Dr devam et korunma dedi inşallah hamileyizdir sitresli bir bekleyiş amagoguslerim cok aciyordu hamileyken .ama simdi yokkk daha erken mi ki .ben hic takip etmedigim beklemedigim ay hamile kaldim gec anladim .amaa dustu malesef. yumurtlamami takip ettim tutacak miıii ki
insallahhh canimmm hemen kucagimiz dolsun hayirlisiylaaa.iicim icimi yiyor.ne gunleri degerlendirdin ilk ay ve bu ay.ben ilk kez kullaniyorimTutar inşallah canım ya bende yumurtlama testi yaptım kullandığım ilk ay hamile kaldım düşük yaptım bu ay ikinci ayım Dr devam et korunma dedi inşallah hamileyizdir sitresli bir bekleyiş ama
Ben adetimden 3 gün önce idrar testi yaptım hayalet bir çizgi çıktı iki gün kala kan testi yaptırdım pozitif çıktı ama on gün sonra kanama açıldı kimyasal gebelik miş onun için bu sefer ne yapacağıma henüz karar veremedimne zaman kan testi yaptirsak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?