özel ataköy hastanesinde doğum yapacak hamişler

dilserserin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
340
0
96
İstanbul
Ben dr.zehra han gidiyorum.memnunun drumdan.bebeğim 15 haftalık kız .doğumuda ataköy hhastanesinde yapmayı düşünüyorum allah izin verirse.

normal dogum mu düsünüyorsun eger ikinci dogumun ise suda dogummu dene daha iyi ve kas gevsetici daha az agrin olur

Ben dr.zehra han gidiyorum.memnunun drumdan.bebeğim 15 haftalık kız .doğumuda ataköy hhastanesinde yapmayı düşünüyorum allah izin verirse.

sezeryan ve normal doğum ücretleri hakkında bi bilgin varmı birde muayene ücretleri ne kadar ssklıya bende 22 haftalık hamileyim devlet hastenesine gidiyorum hastane araştırıyorum dalga bey varmış o hastanede ona gitmeyi düşünüyorum gidersem.

yazalı çok olmuş gittiniz mi dalga beye ya da başka önerebileceğiniz hastaneye ??

yazalı çok olmuş gittiniz mi dalga beye ya da başka önerebileceğiniz hastaneye ??

dalga beye gittim iyi bi dr.ilgileniyoda.çok sırası oluyo dalga beyin.ataköy hast.sitesinde dalga beyin kaçta muayeneye geldiği gün ve saatler var ordan bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…