özel bayrampaşa hastanesi ve dr Günhal Karakaş

• Konu Sahibi Konu Sahibi kzmrl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kzmrl

Uğur Böceğim
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
850
7
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim. 10 gün önce testim pozitif çıktığında koşa koşa özel bayrampaşa hastanesine gittim. Günhal Hanım vardı ona muayene oldum. muayene ücreti 20 tl, gayet uygun. ama iki hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim ve gerekli testleri yapalım dedi. benim korkum testlerin ücretinin çok yüksek olması. bağkurluyum ve maddi durumum çok iyi değil, ve bu masraflar doğuma kadar devam edecek, üstelik doktoruda tanımıyorum. çokta kararsızım devlet hastanelerine gitmek konusunda. bu hastaneye giden var mı? ve test ücretleri konusunda beni bilgilendirebilirmisiniz, genel ücretler ortalama aynı mıdır, yoksa hastaneye göre yüksek fiyat artışları olabilirmi? en önemlisi muayenemi özelde, testlerini devlet hastanesinde yaptırabilir miyim?

merhaba arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim. 10 gün önce testim pozitif çıktığında koşa koşa özel bayrampaşa hastanesine gittim. Günhal Hanım vardı ona muayene oldum. muayene ücreti 20 tl, gayet uygun. ama iki hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyezdenlim ve gerekli testleri yapalım dedi. benim korkum testlerin ücretinin çok yüksek olması. bağkurluyum ve maddi durumum çok iyi değil, ve bu masraflar doğuma kadar devam edecek, üstelik doktoruda tanımıyorum. çokta kararsızım devlet hastanelerine gitmek konusunda. bu hastaneye giden var mı? ve test ücretleri konusunda beni bilgilendirebilirmisiniz, genel ücretler ortalama aynı mıdır, yoksa hastaneye göre yüksek fiyat artışları olabilirmi? en önemlisi muayenemi özelde, testlerini devlet hastanesinde yaptırabilir miyim?

Bende cok arastırdım o doktora 2 defa gıttım fakat testlerde pahalı doktordanda hastaları pek memnun değildi. Bıraktım o yuzden.Doktor kendısı testlerın arastırma hastanelerınde yapılmasının daha dogru olacagını söyledı benım elımde özelde yapılan testı görünce. Ama kendısıde hemen burdada su testler yapılacak dıe lıste cıkardı. Bence baska hastane arastır.

merhaba bende o hastaneye gidiyorum benim dr cemile hanim daha hamileligim cok yeni besinci haftamdayim ama hastanedende doktordanda memnunum zaten kuzeniminde doktoruydu kendisi ben sgk liyim bu hafta butun testlere 58 tl ödedim ama benim doktorum bu testleri aile hekimligindede yaptirabilecegimi söyledi oraya gittim ama sansa cihazlari arizaliymis yoksa hic ucret odememekte vardi illa testleri orada yaptirmak zorunda degilsiniz devlette testleri yaptirin kontrole oraya gidersiniz

merhaba bende o hastaneye gidiyorum benim dr cemile hanim daha hamileligim cok yeni besinci haftamdayim ama hastanedende doktordanda memnunum zaten kuzeniminde doktoruydu kendisi ben sgk liyim bu hafta butun testlere 58 tl ödedim ama benim doktorum bu testleri aile hekimligindede yaptirabilecegimi söyledi oraya gittim ama sansa cihazlari arizaliymis yoksa hic ucret odememekte vardi illa testleri orada yaptirmak zorunda degilsiniz devlette testleri yaptirin kontrole oraya gidersiniz

aynı hastaneden bahsetmiyoruz sanırım çünkü orda ikitane kadın doğumcu var cemile hanım diye bir doktor yok.

bu arada ben Günhal Hanımın kontrollerine devam ediyorum. çokta memnunum. gereksiz masraflar yaptırmıyor. bebeği kesinlikle aldırmayacağımı ve amniyosentez yaptırmayacağımı söylediğimde 4lü testi bile yaptırmamamı önerdi. ben yinede yaptırdım.
kontrollerde çok güzel ilgileniyo ve uzun uzun bakıyo. gereksiz ilaçlar yazmıyo. beni dinliyo. kapıdan girdiğimde halimi hatrımı bile soruyo. gönül rahatlığıyla önerebilirim....

aynı hastaneden bahsetmiyoruz sanırım çünkü orda ikitane kadın doğumcu var cemile hanım diye bir doktor yok.

bu arada ben Günhal Hanımın kontrollerine devam ediyorum. çokta memnunum. gereksiz masraflar yaptırmıyor. bebeği kesinlikle aldırmayacağımı ve amniyosentez yaptırmayacağımı söylediğimde 4lü testi bile yaptırmamamı önerdi. ben yinede yaptırdım.
kontrollerde çok güzel ilgileniyo ve uzun uzun bakıyo. gereksiz ilaçlar yazmıyo. beni dinliyo. kapıdan girdiğimde halimi hatrımı bile soruyo. gönül rahatlığıyla önerebilirim....

Aynı hastaneden bahsediyorsunuz. 2 tane kadın doktoru var biri Günhal Karakaş diğeri Djemile Vatansever (cemile diye okunuyor) Ben Günhal hnm da doğum yaptım başta başka bir kadın doktorum vardı . 6 aylık hamileyken anadolu yakasında başka bir hastanede göreve başladı , günhal hanım geldi onun yerine başta çok tereddütle yaklaşsamda doğumumu o gerçekleştirdi. Zorunlu kalmadığı sürece sezeryana sevketmiyor kesinlikle. İyi ve kolay bir doğum oldu memnun kaldım yani ilgili bir doktor. Cemile hanım içinse duyduğum kadarıyla memnun olan kadar bi okadarda memnun kalmayan insanlar mevcut .
Ayrıca ben bütün tahlil ve testlerimi usb ultrason dahil devlet hastanelerinde yaptırdım . Günhal hanım niye bunları burda yapmıyosun demedi.

Aynı hastaneden bahsediyorsunuz. 2 tane kadın doktoru var biri Günhal Karakaş diğeri Djemile Vatansever (cemile diye okunuyor) Ben Günhal hnm da doğum yaptım başta başka bir kadın doktorum vardı . 6 aylık hamileyken anadolu yakasında başka bir hastanede göreve başladı , günhal hanım geldi onun yerine başta çok tereddütle yaklaşsamda doğumumu o gerçekleştirdi. Zorunlu kalmadığı sürece sezeryana sevketmiyor kesinlikle. İyi ve kolay bir doğum oldu memnun kaldım yani ilgili bir doktor. Cemile hanım içinse duyduğum kadarıyla memnun olan kadar bi okadarda memnun kalmayan insanlar mevcut .
Ayrıca ben bütün tahlil ve testlerimi usb ultrason dahil devlet hastanelerinde yaptırdım . Günhal hanım niye bunları burda yapmıyosun demedi.

evet o isimde bi oda var bende niye burda hiç doktor yok diyodum. banada hep önce devlet hastanelerini önerdi. ayrıntılı ultrason için şimdiden gün al bulamazsın dedi. ben bulmakta zorlandım bi hafta sonra sonuç götürdüm ozaman söyledi burdada yapıyoruz bulamazsan burda yapalım diye. çok şükür buldum ama. hastanenin doğum ücretleride uygun.

evet o isimde bi oda var bende niye burda hiç doktor yok diyodum. banada hep önce devlet hastanelerini önerdi. ayrıntılı ultrason için şimdiden gün al bulamazsın dedi. ben bulmakta zorlandım bi hafta sonra sonuç götürdüm ozaman söyledi burdada yapıyoruz bulamazsan burda yapalım diye. çok şükür buldum ama. hastanenin doğum ücretleride uygun.

Evet ben doğum yapalıı 2 sene oldu ama sanırım 275 tl ye yapmıştım . Ayrıca önemli bir konuda hastanede hemşirelerin ilgi ve alakası doğumda bir gece kaldım ayrıca bebebğimin sarılık olması sebebi ile 1 hafta sonra 2 gece daha kaldık hemşirelerin ilgi ve alakası çok iyiydi. Her türlü problemmize sıkıntımıza çözüm buldular.

Back
X