- 15 Nisan 2009
- 209
- 80
- 118
- 39
- Konu Sahibi ersndrya86
-
bende beylikduzu medilife a gidiyorum doktorumdan cok memnunum cok ilgili guler yüzlü hemde kolandan cok daha uygun fiyatlari ben hastaneyi tavsiye ederim ve doktorumu daArkadaslar 5.5 sene once oglumu bu hastanede dunyaya getirdim doktorum Diler Ceylan hanimdi 've cok memnun kaldim ancak su anda ikizlerime hamileyim 've Allahin izniyle Aralik ayi gibi dogum yapicam ama eski doktorum o hastaneden gitmis uzaga 've Ben ne yapacagimi kime gidecegimi bilemiyorum eger aranizda bilgisi olan varsa Beylikduzunde iyi bir Dr.benimle paylasirsaniz sevinirim tesekkurler...
Ben var diye biliyorum çünkü arkadaşın bebeği rahatsız doğdu yoğun bakımda kuvöze koydular ve baya da durmuştu çok şukur şimdi sağlıklıBende kolon hastanesinde arzu hanima gidiyorum. Medilife gitmenizi onermiyorum cnki bebek yogun bakim unitesi falan yok Allah korusun acil bir durumda hastaneden hastaneye suruklenmek korkusu beni geriyor oyuzden kolonu tercih ediyorum.
Evet arkadaslar Ben hala buradayim :) gebeligin 20+6. Haftasindayim 've bu hastanede gebelik takibine devam ediyorum doktorumuz Nihan Tosun hanim cok ilgili 've memnunuz benimle aynı doktora gitmis olan 've devam Eden varmi acaba???
Medilifede 750 normal doğum sezaryen 1450 tl ama kokan hastanesini bilmiyorum aradım telefonla bilgi vermediklerini gelmem gerektiğini söyledilermerhaba hanımlar, medilife ve kolan için doğum fiyatlarını paylaşır mısınız?
teşekkür ederim canım bana ikisi de öyle demişti o yüzden buradan gidenler varsa bilirler d,iye yazmıştım bunlar ssklı fiyat mı? bnm sskam yok çünki :/Medilifede 750 normal doğum sezaryen 1450 tl ama kokan hastanesini bilmiyorum aradım telefonla bilgi vermediklerini gelmem gerektiğini söylediler
evet sigortalı fiyatı normal ucreti bilmiyorum kolanı ogrenirsen bana da soyler misin birde hangi hastaneye gidiyorsunteşekkür ederim canım bana ikisi de öyle demişti o yüzden buradan gidenler varsa bilirler d,iye yazmıştım bunlar ssklı fiyat mı? bnm sskam yok çünki :/
ben kanuni sultan süleymana gidiyorum kontroller için b.düzünde oturuyorum bu yüzden doğum için bi hastane bakıyorum ama eminde olamıyorum bizim bebekte kafa büyğklüğü var normal istiyorum ama sezaryende olabilir mecburen eğitim araştırma hastanesi orası bi de çok doğuran gördüm orada özele gittikleri halde doğumu orada yapıyolar filan ben yoldan çekindiğim için burada da bir hastane olsun diyorum gidebileceğimevet sigortalı fiyatı normal ucreti bilmiyorum kolanı ogrenirsen bana da soyler misin birde hangi hastaneye gidiyorsun
anladim muhtemelen ayni hafta doğum yapacaz gibi görünüyor insallah normal dogum yaparsın bende kolan düşünüyorum bakalim ama hic gitmedim ucretleri hakkinda da hicbir bilgim yokben kanuni sultan süleymana gidiyorum kontroller için b.düzünde oturuyorum bu yüzden doğum için bi hastane bakıyorum ama eminde olamıyorum bizim bebekte kafa büyğklüğü var normal istiyorum ama sezaryende olabilir mecburen eğitim araştırma hastanesi orası bi de çok doğuran gördüm orada özele gittikleri halde doğumu orada yapıyolar filan ben yoldan çekindiğim için burada da bir hastane olsun diyorum gidebileceğim
Amin isteyen herkes insallah. Ya kolan hastanesi bayagi karisik bi yerdeymis dun bi akrabamizin nisani vardi onun yaninda zor bulduk esimle aksam oldugu icin gidip soramadim fiyat filan ama esim ben seni oyle telasli bi anda nasil buraya getiricem diyor :) medilife cok yakin ama oraya da guvenemiyorum sirf para icin calisiyorlar bi komsum gitmis dogumu zor diye almamislar o halde ambulansla capaya gitmis ne bileyim kafam allak bullakanladim muhtemelen ayni hafta doğum yapacaz gibi görünüyor insallah normal dogum yaparsın bende kolan düşünüyorum bakalim ama hic gitmedim ucretleri hakkinda da hicbir bilgim yok
benim doktorum kolan a geldigi icin bende mecburiyetten gidecem ama iyi bi hastane oldugunu soyledi bende beylikduzu mu yoksa büyükçekmece mi karasizimAmin isteyen herkes insallah. Ya kolan hastanesi bayagi karisik bi yerdeymis dun bi akrabamizin nisani vardi onun yaninda zor bulduk esimle aksam oldugu icin gidip soramadim fiyat filan ama esim ben seni oyle telasli bi anda nasil buraya getiricem diyor :) medilife cok yakin ama oraya da guvenemiyorum sirf para icin calisiyorlar bi komsum gitmis dogumu zor diye almamislar o halde ambulansla capaya gitmis ne bileyim kafam allak bullak
güvendiğin bi doktorsa ona git bence canım içine sinen birini bulmak çok zor çünki..benim doktorum kolan a geldigi icin bende mecburiyetten gidecem ama iyi bi hastane oldugunu soyledi bende beylikduzu mu yoksa büyükçekmece mi karasizim
evt her konuda yardımcı oluyo güveniyorum o nereye ben oraya bu saatten sonra doktor değişikliği düşünmüyorum zaten allah sana da hayırlı kolay doğum nasip etsingüvendiğin bi doktorsa ona git bence canım içine sinen birini bulmak çok zor çünki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?