- 9 Aralık 2012
- 599
- 1
- 31
- Konu Sahibi ZeycanTasarim
-
Almanya ve türkiyenin dolunay zamanlari farkli mi diye ben de merak etmistim ay takvimine baktim netten ayni zamanlari gösteriyor yani farkli degilmis.
özel bölgeyi de en iyi su doktor eldivenleri var ya onlarla temizleyebilirsin..aldide var.cimbizla falan ugrasma metal seyler killari daha da sertlestiriyor.eldivenin verdigi aciya da bi süre sonra alisiliyor.digerleri kadar aci vermiyor yani
bütün ağdalar özel bölgede de kullanılıyor.. ben özel bölge ağdası diye bir ağda duymadım.. kuaföre gittiğimde bacaklarımı hangi ağdayla alıyorsa özel bölgemide aynı ağdayla alıyor.. bence ılık ağdaları veya el ağdalarını dene.. vivet in ılık ağdasını öneririm mesela... hafif sıcak suya koy erisin biraz sür ağda yapcağın yere bezle çek.. en güzeli özel bölge için ılık ağda bence...
Canım Türk kuaförler yok mu hiç ağda yapan onu bir araştırsan aslında en güzeli o gir iki dkda mis gibi çık...
Dolunayin ayni sekilde olmasina sevindim demekki bnde bi farklilik gõstermedi
Eldivende iyi aliyor dogrudur ama sade üstünü altlari yani dudak bölgesini nasil aliyorsun orayi göremiyorum ki bnorayida eldivenle alabiliyorum deme :) bildigin bir agda yöntemi yok yani
evet canim uzun yillar ya eldiven ya da epilatörle aldim agdaya dayanamam ben:) bu yaz türkiyeye gittigimde lazer epilasyon yaptirdim cok azaldilar inceldiler ama bitmedi zaman kisitli oldugu icin kalanlara yine eldivenle devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?