özel çapa hastanesi

nexsxe1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
97
0
86
İstanbul
günaydın arkadaşlar ben 20+5 günlük hamileyim bugüne kadar park medıcıl fatih

hastanesine gittim hala da gidiyorum bu son kontrolumde doğum fiyatlarını öğrendim

çok şaşırdım fiyatlar çok yüksek geldi açıkcası sezeryan olucak benim 2,500 ytl civarı

ama ekstralar hariç tabi bizde özel çapa hastanesini araştırdık internetten ordada 250 ytl

tabi bu fiyatlar ssk indirilmiş hali arada çok büyük fark var acaba aramızda özel çapa

hastanesine giden yada doğumunu orda yapan arkadaşlar varmı memnun kaldılarmı

birde hangi dr. tavsiye edersiniz bana yazarsanız çok sevinicem şimdiden hepinize çok

teşekkür ederim.

mrb benım bir akrabama orda dogum yaptı eylül 20 sinde çok memnunn kaldı ssk lı ama sezeryana 1000tl ödedi artı dogumda miyomu alında 200 tl ona ödedi ben onu ziyarete gittim ve cok begendim hastaneyi ama 250 ye doğum yapmadı bende suan hamıleyım 24 hftalık özel gaziosmanpaşa hastanesinde doğum yapıcam orda normal 250 sezeryan 750

mrb benım bir akrabama orda dogum yaptı eylül 20 sinde çok memnunn kaldı ssk lı ama sezeryana 1000tl ödedi artı dogumda miyomu alında 200 tl ona ödedi ben onu ziyarete gittim ve cok begendim hastaneyi ama 250 ye doğum yapmadı bende suan hamıleyım 24 hftalık özel gaziosmanpaşa hastanesinde doğum yapıcam orda normal 250 sezeryan 750

teşekkürler yanıtınız için biz telefon açtık çapaya bize öyle söylediler hatta komşum

kısmetse salı günü ne randevu aldı kendisi de hamile bende onun la birlikte gidicem

bakmaya hayırlısı inş.

kızlar bende avrupa yakasında bir hastane arıyorum şu anda gittiğim hsatane çok uzak dpğum için evime yakın bir hastane bulmam lazım

teşekkürler yanıtınız için biz telefon açtık çapaya bize öyle söylediler hatta komşum

kısmetse salı günü ne randevu aldı kendisi de hamile bende onun la birlikte gidicem

bakmaya hayırlısı inş.
merhaba neşe, özel çapaya gittin mi? memnun kaldınız mı? ben de medical'a gidiyordum ama fiyat cok yuksek geldi. benim eve cok yakin o hastane beni de bilgilendirirsen sevinirim...

kızlar medıcalparkda sezeryan 2500 olmuş ssk lıya inanmıyorum bu yaz 1750 idi 750 ytl zammı yapılmışşş

Arkadaşlar Özel Çapa Hastanesinden memnun kalan var mı aranızda. Ben daha önce Özel Çapa Millet'e gittim orada bir hanım doktor vardı çok memnundum. Ama hastane el değiştirdi ve doktor bıraktı orayı özel muayenesi var ama tuzluya gelir tahlil falan isterse. Ben de bu ay doktora gitmek istiyorum genel bir kontrol için. Bir de bayan doktora giden var mı? Altay bey diye bir doktor varmış sitede gördüm ve hastanenin sitesinde ama ilk tercihim bayan doktor. Tavsiyelerinizi bekliyorum...

ben de bu konuda başlık açtım ama ne yazıkki cevaplayan olmamış
Öyle çok hastane gezdim ki en son özel çapayı ve altay beyi söylediler.
Hastaneyi doktoru ve fiyatları bilenler paylaşırsa çok seviniceğim. Ben de Altay beyden randevu alıp bi hastaneyi görmeyi istiyorum.
Bu arada "kaldera" bende bayan doktor diye tutturmuştum. Şimdi hiç tavsiye etmiyorum. İnan erkek doktorlar çok daha empatik. bir iki bayan doktor tecrübesinden sonra sende hak vericeksin :(

emekli sandığı muayene fark ücreti 20 tl normal doğum 200 tl zorunlu sezeryan 500 tl ve isteğe bağlı sezeryan 800 tl dediler bana ama hastanenin nasıl olduğunu bilmiyorum

canım hastaneye giden bir kaç arkadaş oldu ama başka bölümlere. gidenler memnun şu açıdan çok ilgililer diyorlar baştan savma bakmıyorlarmış. Canım ben daha önce Vatan Hast. Demet hanıma gittim memnun kalmadım. Sonra Deniz hn. dan çok memnundum ama söylediğim gibi hastaneden çıktı maalesef. Yoksa hiç doktor aramazdım sana da tavsiye ederdim Deniz hn. ı. bir de çok zor doktor beğeniyorum ben her alanda takıntılıyımdır o konuda.

Erkek doktor meselesinde aslında çok katı değilim erkek te olabilir. Ve herkes jinekolog ta ve kuaförde erkeği tavsiye eder:))))))) biliyorum bunu. Ama yine de iyi bir doktor olduktan sonra önceliğim bayan tabii ki. Şu anda regl yim zaten gitmem 10 günü bulur nereden bakarsan. Sen hamile misin?ya da benim gibi bebek mi düşünüyorsun??

benim oğlum erken doğmuştu oraya sevk ettiler 8 gece küvezde kaldı.çok ilgililerdi.çok temizdi ve hemşireler personel çok güleryüzlüydü.ben şuan 37 haftalık hamileyim bu doğumumu orda yapmayı düşünüyorum.

2007 yılında Özel Çapa'da normal doğum için gitmeme rağmen bazı sağlık sorunlarından dolayı sezaryen oldum. Oğlum 3 gün küvezde kaldı. Ameliyatım çok iyi geçti. Hiç bir sorun yaşamadım. Hemen ayağı kalktım ve çocuğumla da çok ilgilendiler. Fiyat olarakta iyi gelmişti bize. Tavsiye ederim

2010 yılı temmuz ayında özel çapa hastanesinde doğum yaptım ve zeynebim dünyaya geldi. doktorum zeynep hanımdı fakat tam doğumun olacağı gün izinde olunca doğumumu altay bey yaptırdı ve sezeryan oldum. 600 tl sezeryan ücreti vardı birde bebeğe doğunca duyma testi yapıyorlar ondanda 20 tl aldılar. toplam 620 tl ile taburcu oldum. iyiki bayan doktorum tatildeymiş diyorum hep. iyi güleryüzlü bir bayandı fakat genç ve deneyimsizdi. altay bey ise mükemmel bir doktor. şuanda 23 haftalık hamileyim tekrar altay beye gitmeyi düşünüyorum kısmetse. bu arada doğumu spinal anestezi ile belden uyuşturularak oldum. tabi bu iş için iyi bir anestezi uzmanı şart. benim anestezi uzmanım ayşe hanımdı. şiddetle tavsiye ederim. iğneyi dahi hissetmedim çok şaşırmıştım. herkese hayırlı, sağlıklı doğumlar diliyorum. kısaca bizzat kendim tecrübe etmiş biri olarak özel çapayı (dr. altay kartal ı )tavsiye ediyorum ...

Back
X