Kendimden şüphe ettim acaba verdi de bilmiyor muyum diye ama insan eline geçen parayı bilir sonuçta.İnsanı hakkının dilencisi yapıyorlar ya böyle, salt şu aptallıklara maruz kalmamak için insanlara borç vermek bile istemiyorum. Borcuna sadık insan, ödemesini, işçisinin maaşını takip eden insan o kadar az ki artık...
Yok canım yok, demezler benden çıksın diye. Bizim gibi enayiler(!) "Hak geçmesin de varsın benden fazla gitsin" dedikçe, onlar da böyle derisi kalınlaşmış sıfatlarıyla, haramı helali karışık hayatlarını ucuz hareketleriyle yaşamaya devam ederler.
İste sen, öğrencisin de, hakkını istiyorsun; o utanacağı sıkılacağı yere senin niye zoruna gidiyormuş?!
Eşiyle de konuş, ara hakkını, çekinme hiç, değil 300 lira, 50 lira da olsa koyma.
Kendimden şüphe ettim acaba verdi de bilmiyor muyum diye ama insan eline geçen parayı bilir sonuçta.
Iyi ders oldu bu bana bir daha asla karşılıklı yazışma olmadan para falan almam.
Eşine buradaki konumu göstermek mantıklı mı sence? Kullanıcı adımı öğrensin istemiyorum aslında ama en azından adamı o aydan veri ödeme yapmadığına ikna etmiş olurum. Imkansız vermiş olmamam diyor.
Özel şeyler yazıyorum kullanıcı adımı görmesini istemem. Mesaj atıcam şimdi durumu anlatan bakalım.Çekinecek bir şeyin yoksa niye göstermeyesin ki?
Ama eşi nasıl biridir, ılımlı mıdır? Kale almayacak birisi ise hiç gerek yok, "Bu bi şeyi ispatlamaz" deyip pişkinliğe vurmazlarsa iyi...
Önce konuşsan bi, en olmadı ekran görüntüsünün çıktısını alırsın, adresi ve kullanıcı adının üstünü kapatırsın, gösterirsin
"Bakın bu benim online tuttuğum bi günlük, tarihleri ile hesapları ile yazıyor" filan gibisinden? Olmaz mı?
Haklısınız biz aylık olarak anlaşmıştık sıkıntı oradan çıktı. Benim hatam bu kadar beklemiş olması.Bu kadar ders ucreti biriktirilmez ki.
Tamam idare edilir beklenilir ama 1300 olana kadar da beklenmez.
Normalde ders olunca cikista alinir parasi.
Bu nasil bir idaredir.
Vermiyorsa ispatlayacaginiz bir sey de yok, vicdanina kalmis.
Eşi benimle aynı şeyi söylüyor, adam defterine aynı şeyi yazmış ama söylediği şey başka.Pislik adam ya.
Madem öyle yazmayı unutmasaymış o da.
Sen cidden alıp da almadım desen bunu nasıl ispat edecekti ki?
Burdaki konunu gösterirsen hakkında her şeyi öğrenecek belki. Bu mantıklı mı bilemedim.
Eşi şahit değil mi kaç kez para aldığına? O ne diyor?
Evet keşke sizi dinleseydim pişman oldum.Hatirladim ozel ders luks paralari yoksa aldirmasinlar demistim hala ayni gorusteyim alin 1000 tl yi sonrasi icinde gun verin odeme icin emege yazik.
Yazıyorum şimdi. Ne aptalım ya nasıl yaparım böyle bir şey.Terbiyesiz adam!
Mutlaka hakkini iste
Şimdi mesaj attım böyle bir yere yazdım yarın size gösterebilirim isterseniz diye. Iyi fikir verdiniz teşekkür ederim.Karısı anlayışlı ılımlı biriyse gösterebilirsiniz. Kullanıcı adını değiştir ona gösterceğin zaman sonra eski haline alırsın.
Bunu biraz kötü biçimde öğrendim. 2 yıldır ders veriyorum çocuğa geçen yıl günü gelir gelmez verirlerdi bu yil işleri kötüye gitti. Geçen yıla güvenerek sorun yapmadım nasılsa verirler diye. Salaklık etmişim.Bastan anlasmak lazim her iki derste bir yada her ders basi ucreti yollayin lutfen diye. Baktin iki hafta getirmiyor 3. Hafta sizinde baska isiniz ciksin.
Tamam belki cocuga yazik falan ama sizde zaman ve emek harciyorsunuz. Saygisizlar
İyilikten maraz dogar :)Bunu biraz kötü biçimde öğrendim. 2 yıldır ders veriyorum çocuğa geçen yıl günü gelir gelmez verirlerdi bu yil işleri kötüye gitti. Geçen yıla güvenerek sorun yapmadım nasılsa verirler diye. Salaklık etmişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?