• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel dikim nikah elbisemi "SATIYORUM"

asya17

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
400
Puanlar
303
Kızlar size daha önceden de gösterdiğim zevkle giydiğim ve görenlerin bayıldığı nikah elbisemi satıyorum. Fotoğraftaki gibidir. Sadece sonradan beline açık pembe tül diktirdim. Merak edenler facebookumdan bakabilir. Fiyat içinden özelden mesaj atın lütfen. $gelinlik1.webp

Kızlar size daha önceden de gösterdiğim zevkle giydiğim ve görenlerin bayıldığı nikah elbisemi satıyorum. Fotoğraftaki gibidir. Sadece sonradan beline açık pembe tül diktirdim. Merak edenler facebookumdan bakabilir. Fiyat içinden özelden mesaj atın lütfen.Eki Görüntüle 1142676

Fiyat alabilir miyim ve daha detaylı resm?

üzerinde fotoğrafını görebilir miyim çok güzelmiş

Fiyat alabilirmiyim size özelden msj atamıyorum..Bana geri dönüş yaparsanız sevınırm...

Kızlar size daha önceden de gösterdiğim zevkle giydiğim ve görenlerin bayıldığı nikah elbisemi satıyorum. Fotoğraftaki gibidir. Sadece sonradan beline açık pembe tül diktirdim. Merak edenler facebookumdan bakabilir. Fiyat içinden özelden mesaj atın lütfen.Eki Görüntüle 1142676

fiyatını msj atar mısınız

Ayy gerçekten çok güzelmiş, satılmıştır bence. Bayıldım yahu resmen.

Konu ilgili alt başlığa taşınmıştır.Bilginize..

Back
X