özel doruk dr.sevil pakerin hastaları buraya..!

Bursa çekirge doruk hastanesi Sevil Pakerin hastaları buraya..Arkadaşlar doktorumu değiştirmek istiyorum Sevil Paker'in iyi bir doktor olduğunu duydum.Hamile olduğunu söylüyorlar doğrumudur acaba tekrar dr.değiştirmek istemiyorum.Beni Bilgilendirebilirmisiniz...bilmiyorumkismile

yanlışlıkla yazılmış sanırım canım (evrim hanım hamile) sevil hanımın 2 çocugu var.eger ona gittiysen sende sorabilirsin

sevil hanımdan randevu almak bi dert ama bakıyorum da kimse yok burda ona giden herhalde :))

kişilerin birbirine birebir tavsiyeleri daha etkili oluyor sanırım .birde memnuniyetlerden öte sıkıntılar daha çook dile geliyor bu sanal ortamlarda.umarım sen kendi deneyimlerini olumlu yaşarsın ben memnun kalmıştım

kişilerin birbirine birebir tavsiyeleri daha etkili oluyor sanırım .birde memnuniyetlerden öte sıkıntılar daha çook dile geliyor bu sanal ortamlarda.umarım sen kendi deneyimlerini olumlu yaşarsın ben memnun kalmıştım

sevil pakerin hastasımıydın sen de ?

slmm fatma hanımda doğum yapan varmı dorukta ? 4 aylık hamileyim 2 aydır ona gidiyorum ama kafam çok karışık...kafamçokkarıştı

bende büğün gittim sevil hanıma tavsiye üzerine gerçekten iyi bir doktor bikere çok tatlı dilli inş hamile kaldığımda onunla devam istiyorum :emir_bebek:

slmm fatma hanımda doğum yapan varmı dorukta ? 4 aylık hamileyim 2 aydır ona gidiyorum ama kafam çok karışık...kafamçokkarıştı

selam arkadaşım ben de fatma hn.a gidiyorum ve 5 gün sonra da doğumun olacak kısmetse
daha önce 2 arkadaşım ona gittiler ve onların tavsiyesi üzerine gittim senin neden kafan karışık hangi konu hk.da merak ettiklerini bana sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum
görüşmek üzere...

sevil hanıma güvenebilirsiniz benim bütün çecrem onda doğum yaptı ve çok memnunlar çok tatlı dilli çok hoş bi bayan

hanımlar ben 2 yıl arayla 2 sezeryan doğumumuda sevil hanımla yaptım kendisi çok tatlı iyi bi doktordur ayrıca sezeryanlarım üstüste olmasına rağmen çok iyi geçti pek bi ağrı sancı yaşamadım muayene ücreti 75 tl doğum masrafı ise ssk lı isen 1.300 civarında randevu almak biraz mesele çok yoğun bi doktor ama ısrarlam tavsiye ederim bebek için de çok güzel bi hastane

önümüzdeki hafta sevil hanımda epidral sezeryan ile doğum yapıcam....epidral sezeryan yapan varmı sevil hanımda???ameliyatları nasıl geçiyor...yazarsanız sevinirim....

kızlar ben sevil hanım'a gittim ancak daha sonra onu bırakıp dr cenk aşkalli'ye gittim ve memnun kaldım çok
sevil hanım'a tavsiye üzerine gitmiştim ama memnun kalmadım
açıkçası biraz aceleci ve gergin bir yapısı var
ve işler yolunda gidince iyi doktor olduguna şüphem yok ancak iyi doktor bir terslik olduğunda belli olur bence..
o nedenle tavsiye etmiyorum
benim günaşırı takip gereken bir problemim oldu ve beni ancak haftada bir gördü, o da bazen ultrason bile yapmadı, bebeğimin boynuna kordon dolanmış, bunu dr cenk bey söyledi, üstelik 2 defa dolanmış.. cenk bey günaşırı bebeğimi ve beni takip etti ve çok şükür sorunsuz atlattık..

kızlar ben sevil hanım'a gittim ancak daha sonra onu bırakıp dr cenk aşkalli'ye gittim ve memnun kaldım çok
sevil hanım'a tavsiye üzerine gitmiştim ama memnun kalmadım
açıkçası biraz aceleci ve gergin bir yapısı var
ve işler yolunda gidince iyi doktor olduguna şüphem yok ancak iyi doktor bir terslik olduğunda belli olur bence..
o nedenle tavsiye etmiyorum
benim günaşırı takip gereken bir problemim oldu ve beni ancak haftada bir gördü, o da bazen ultrason bile yapmadı, bebeğimin boynuna kordon dolanmış, bunu dr cenk bey söyledi, üstelik 2 defa dolanmış.. cenk bey günaşırı bebeğimi ve beni takip etti ve çok şükür sorunsuz atlattık..
bebeğini sorunsuz kucağına aldığın için çok mutlu oldum( bernacığım.??)

Hint felsefesinin 4 kuralı:
KURAL 1: “Karşına çıkan kişiler her kimse, doğru kişilerdir. Bunun anlamı şudur, hayatımızda kimse tesadüfen karşımıza çıkmaz. Karşımıza çıkan, etrafımızda olan herkesin bir nedeni vardır, ya bizi bir yere götürürler ya da bize bir şey öğretirler.”
KURAL 2: “Yaşanmış olan her ne ise, sadece yaşanabilecek olandır. Hiç bir şey, hem de hiç bir şey yaşadığımız şeyi değiştiremezdi. Yaşadığımızın içindeki en önemsiz saydığımız ayrıntıyı bile değiştiremeyiz. ‘Şöyle yapsaydım, böyle olacaktı’ gibi bir cümle yoktur. Hayır, ne yaşandıysa, yaşanması gereken, yaşanabilecek olandır, dersimizi alalım ve ilerleyelim diye. Her ne kadar zihnimiz ve egomuz bunu kabul etmek istemese de, hayatımızda karşılaştığımız her olay, mükemmeldir.”
KURAL 3: “İçinde başlangıç yapılan her an, doğru andır. Her şey doğru anda başlar, ne erken ne geç. Hayatımızda yeni bir şeyler olmasına hazırsak, o da başlamaya hazırdır.”
KURAL 4: “Bitmiş olan bir şey bitmiştir. Bu kadar basittir. Hayatımızda bir şey sona ererse, bu bizim gelişimimize hizmet eder. Bu yüzden serbest bırakmak, gitmesine izin vermek ve elde etmiş olduğun bu tecrübeyle ileriye doğru bakmak daha iyidir.

sevil hanıma güvenebilirsiniz benim bütün çecrem onda doğum yaptı ve çok memnunlar çok tatlı dilli çok hoş bi bayan
bütün çevreniz derken aralarında normal doğum yapan var mı acaba, memnunlar mı? Bir de bana bebeğin cinsiyetini 14. haftada yani erken söyledi sanırım. 3lü test yapacağım yerine 4lü test dedi. kafası biraz karışık gibi geldi. Çok tatlı dilli oolduğu kesin de:((( kafam karışık bilemiyorum. Şimdilik ona gidiyorum.

bütün çevreniz derken aralarında normal doğum yapan var mı acaba, memnunlar mı? Bir de bana bebeğin cinsiyetini 14. haftada yani erken söyledi sanırım. 3lü test yapacağım yerine 4lü test dedi. kafası biraz karışık gibi geldi. Çok tatlı dilli oolduğu kesin de:((( kafam karışık bilemiyorum. Şimdilik ona gidiyorum.

kendini rahat hissedemediysen bu soruları ona soramayacaksan..alternatif bul bana kalırsa

Back
X