- 12 Mayıs 2009
- 615
- 431
- 648
- Konu Sahibi moondancer
-
Onunla gitme sansiniz var mi?
Ya da siz gitseniz ona orada bir sorun oldugunda yardim edecek, yalniz birakmayacak yakinlariniz, akrabalariniz var mi?
Eger bunlardan birine cevabiniz evet ise, ortada sorun falan yok bence...
Fakat hayir ise, hakikaten kotuymus, belki gitmeniz lazim, hayatinizi, duzeninizi kurmak icin...
Ama akliniz geride kalir, vicdan yaparsiniz...
Ama gitmeseniz de bir yandan sizin hayatiniz ne olacak...
Farkindayim, hic yardimci olamadim, cunku ben de tikandim...
Aile daha kolay birakiliyor, ama soz konusu yasli olunca iste...
Umarim verdiginiz karar icinize en sinen karar olur ve tabi ki sizin icin en iyisi...
babaannem gelmek istemiyor çünkü burada çok geniş bir çevresi var, allah'a çok şükür dinç bir kadındır bu arkadaşlarıyla birlikte geziler düzenleyip vakit geçiriyorlar. :) burada babaannemin başı sıkıştığında yardım edebilecek akrabalarımız var bir de. diğer arkadaşlarıma da cevap olarak yazdım bunu. haklısınız, çok kolay yorum yapılabilecek bir durum değil :S teşekkür ediyorum, umarım hakkımda hayırlısı olur.
O zaman cok iyi esi dostu akrabasi bolmus...
Bu durumda sizin yeriniz de olsam giderim, eger sevecegim bir isse, hic vakit kaybetmem baslarim...
Firsat buldukca da babanemi arar, ziyaret eder, hediyeler alirdim
O da o guzel emeklerinin bosa cikmadigini gorup mutlu olurdu...
ne tatlısın ne vefakarsın canımm yaaa
tabi ki git hemen işine başla
dinçmiş çevresi genişmiş
başının çaresine bakabilir
her gün ararsın sorarsın tatillerde gidersin arasıra o gelir
Allah korusun hasta falan olursa yanına getirir igilenirsin
Allah işini rast getirsin öpüyorum
babaannem gelmek istemiyor çünkü burada çok geniş bir çevresi var, allah'a çok şükür dinç bir kadındır bu arkadaşlarıyla birlikte geziler düzenleyip vakit geçiriyorlar. :) burada babaannemin başı sıkıştığında yardım edebilecek akrabalarımız var bir de. diğer arkadaşlarıma da cevap olarak yazdım bunu. haklısınız, çok kolay yorum yapılabilecek bir durum değil :S teşekkür ediyorum, umarım hakkımda hayırlısı olur.
Eger dincse cevreside varsa. Gidin tabi. İhmal etmeyip hergun arayin. Bircok kisi is icin baska illere gidiyor.ha iciniz rahat etmezse. İzmirde is arayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?