- Konu Sahibi zeynep346161
-
ayfer hanım evet çok ii bi dr fakat çok yoğun.son kontrolde sabah 9 da gittik çıktığımızda 2 olmuştu.eşim çok kötü oldu sinirlendi bana söylendi falan.üzüldüm bende.nst de çok bekleyebiliyosun bazen.benim evde uzak sırf arkadaşım ii dediği için ona gidiyorum.hemşireyim ben, ordada hemşire arkadaşım var.o onda doğum yaptı çok memnun kaldı benimde aklımı çeldi.şimdi uzaklık açısından pişmanım ama değiştiremem artık.bende stajlarda çok etkilendiğim için direk normal doğum istemiyorum dedim ama şimdi fikrim değişti işte mecburen.hem yasaklanması hemde çevremin ısrarı beni vazgeçiriyo.aslında kocaman bi kadınım ağrıyada çok dayanıklıyım ama psikoljik benimki işte.37.haftam dün bitti.kız olucak.ne zaman doğar acaba çok merak ediyorum.artık gelsin göriyim istiyorum:) senin kaçıncı haftan
ben hala doğum yapamadım.eşim arkadaş akrabalarım hep normal doğum istiyo bekliyo benden:) ama ben yapamıcam biliyorum korkum stresim hala geçmiyo.çok normal doğum gördüm stajlarda çok etkilendim çünkü.bekledim şimdiye kadar olsaydı kabulumdü.bugün 39 hafta 3 günlük oldu ve ben artık dayanamıyorum.sezeryan olabilmek için doğum anksiyetesi vardır diye rapor almak gerekiyo biliyosun.bugün kendi çalıştığım hastaneye psikiyatriye gittim henüz şüpheli durum olduğu için veremezmiş daha hiç yazmamışmış.ayfer hanımı aradım oda çok gıcık konuştu telefonda hiç samimi değildi.sağlık çalışanı olduğum halde hiç yardım etmek istemiyo baştan savma konuşuyo.dahada bi soğudum hatta çok pişmanım şu anda oraya gittiğime.birde her gittiğimizde kapısında saatlerce bekledik.az önce bi arkadaşımla konuştum bilge hastanesi cengiz bey yardım ederse onda yaptırcam keşke başından beri başka doktora gitseydim.yarın sabah gitcez
ayfer hanım yardımcı olmak istemiyo derken şunu diyorum.ben korkuyorum sezeryan olmak istiyorum diyorum mesela ücreti 1.5 milyar kabulse ol diyo.sgk anlaşmalı olarak yapabilicek yöntemler var mesela ama hiç yardım etmiyo.onu diyorum.öyle 700 ancak ödeme yapıcaz.bende neden iki katını veriyimki dimi.ters yüzüne bi kaç defa denk geldim başkasına karşıda yani.bugün telf da da öyle konuştuktan sonra daha bi kötü oldum ne biliyim.iyi bi doktor olduğu kesin.hiç kibar değildi.hasta memnuniyeti kişiden kişiye göre değişiyo galiba.geriye dönebilsem ona gitmezdim buna eminim.bilge hastanesi küçükköyde galiba.cengiz bey çok iimiş tanıdık üstelik.ben eşim dr. erkek olsun istemediği için illaki bayan aradım o yüzden fazla seçeneğim yoktu.ama şimdi mecburum gidicem valla cengiz beye bakalım:) yarın sabah ordayız
ayy arkadaşım ne yaptın acaba. seni çok merak ettim. inşaallah herşey yolunda gitmiştir. benide biraz önce hayattan aradılar, perşembe için detaylı ultrason randevum vardı. ben bayan doktor bakacak zannediyordum. meğer doktor erkekmiş, moralim bozuldu. fiyatı 160 tl demişlerdi. sen detaylını çektirmişmiydin. çektirdiysen bu hastanede mi yaptırdın, bakan doktor iyimiydi, off kafam karıştı...
ben doğum yaptım arkadaşlar.üstelik dediğim gibi oldu ayfer hanıma takipliydim doğumda onda olucaktı fakat son anda herşey değişti başka hastane başka doktor.ama çok mutlu oldum iyiki gitmişim oraya bilge hastanesi cengiz tokgöz.herkesin dr memnuniyeti kişiden kişiye göre değişiyo işte.hastane çok lüks değil ama temiz hemşirelerde sabaha kadar gelip gidiyo bebek için ayrı senin için ayrı.fiyatta çok ii.ben detaylı ultrasonu esenlerde yapan osman beyin şişlideki özel muayenehanesinde yaptırdım çünkü o ultrason daha ii ve daha çok ilgileniyor.imkanınız varsa osman beyin yerine gidin.fiyatta pek farketmiyor.bebeğimde çok sağlıklı maşallah.ama 39 hfta 5 ti ve çok şişmişti kızım bende aynı şekilde iyiyki daha beklememişim.çünkü benim kanala çoktan yerleşmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?