Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi Kadın Doğum Bölümü

Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi Nasıl bir Hastane?

• Ankete Katılan
    13

iclaliys

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2015
14
1
1
42
Merhaba Arkadaşlar, Ben Eyüpte ikamet ediyorum ve 5 haftalık hamileyim.
Özel Gaziosmanpaşa Hastanesinde Uzm.Dr. Mine Gül Hatiboğlu'na gideceğim, internetten o bölüm ve doktor hakkında şikayet okumadım bulamadim ama genede belki hastane yada doktor la alakali bilgi sahibi olan varsa bana yardımcı olsun bilgi versin lütfen.

Merhaba, Mine Hanım a gittin mi ?

Bende çok araştırdım ama Cengiz Sağıroğluna gitmeye karar verdim, Mine Hanım nasıldı,

Hastane güzel ama doktorlar konusunda kararsız kaldım.

Merhaba, mine hanima 2. Defa yarın gidicem ilk bıraktığı intiba işini bilen birazda dominant bit doktora benziyor.ilerleyen zamanda daha net bilgi veririm. Sadece aklima takılan 3 hastane ile anlaşması var ama hastanenin fiyatları farklı örn: Gaziosmanpaşa HST. 1750 tl - Medikal park. 1000 tl normal doğum. Doktor hariç. Mine hn. fiyatını bilmiyorum onu da öğrenmem lazım. Senin doktorunun fiyati belli mi?

Fiyatlar konusunda çok detaylı bilgi sahibi değilim ilk kez gideceğim, arkadaşlarımın tavsiyeleri vardı Cengiz Bey için iyi yorumlar duydum deneyeceğim 1.750-TL Normal Doğum +350-TL Epidural, sezeryanda 2.650-TL diye biliyorum.
Çalıştığım için evime yakın olması çok önemli başka hastane düşünemedim

Nerde ikamet ediyorsunuz? Hangi hastanenin fiyatları bu doktor dahil mi? Cengiz bey nasıldı peki gittiniz mi?

Yine GOP YeniYüzyıl Hastanesi Cengiz Sağıroğlunda bu fiyatlar gidip konuşacağım yinede duyduğum kadarıyla böyleydi.Bende Eyüpte ikamet ediyorum çevrede en düzgün ve uygun hastane orası şimdilik

Merhabalar bende ozel gop hastanesi nefize hanima gidiyorum coook memnunum doktorumdan ve hastaneden. Birkac tandigim var bu hastanede dogum yapan ve hepside cok memnun kalmis ben en son gittigimde hasta odasinida gezdim gayet buyuk ve ferahti. Fiyat bilgiside aldim birazdan listeyi eklerim

2.650 mi medical park ohaa bu ne yaa 2. Çocuğumu orda dogururum diyordum ama vazgeçtim suan

Merhabalar bende ozel gop hastanesi nefize hanima gidiyorum coook memnunum doktorumdan ve hastaneden. Birkac tandigim var bu hastanede dogum yapan ve hepside cok memnun kalmis ben en son gittigimde hasta odasinida gezdim gayet buyuk ve ferahti. Fiyat bilgiside aldim birazdan listeyi eklerim

Merhaba,
Nefize Hanım bende çok duydum ama randevu almak için aradığımda haftaya hastaneden ayrılacağını söylediler , oyüzden Cengiz Bey e döndüm.

20160108_181114.webp
20160108_181107.webp

Merhaba,
Nefize Hanım bende çok duydum ama randevu almak için aradığımda haftaya hastaneden ayrılacağını söylediler , oyüzden Cengiz Bey e döndüm.
Nasil yani o_O iznemi ayriliyormus hastanedenmi bende dun aldim randevumu ve haftaya gidecegim boyle birsey soylemediler bana :KK43: haftaya sorarim artik

Çok teşekkürler ortalama özel hastanelerle aynı bence çok pahalı değil, artılarıda var
Aynen ne cok yuksek ne cok dusuk 750 tlye sezeryan yapan hastanelerde var 13.000 tlyede var sonucta butceye gore degisir.

Nasil yani o_O iznemi ayriliyormus hastanedenmi bende dun aldim randevumu ve haftaya gidecegim boyle birsey soylemediler bana :KK43: haftaya sorarim artik

Ben 16.01.2016 için randevu istedim ama hastaneden tamamen ayrılacağını söylediler . Sorunca bizide bilgilendirrisin ozaman

Ben 16.01.2016 için randevu istedim ama hastaneden tamamen ayrılacağını söylediler . Sorunca bizide bilgilendirrisin ozaman
Ay gercekten cöktum suan ins. Ayrilmaz ya ben 13unde gidecegim carsamba gunu birsey soylemediler randevu alinca doktorumla konusur sizide bilgilendiririm

Ben bugun 2 hastaneye de uğradım Gaziosmanpaşa Hastanesi ve medikal park. normal doğum fiyatlarının Şubat ayında değişeceğini suan ki fiyatlarının da doktora bağlı olarak değiştiğini söylediler. Daha 7 haftalik hamileyim yarın da mine hn gideceğim ve fiyat mutlaka soracağım öğrendikten sonra sizi bilgilendiririm. mutlaka.@fatal keşke Op. Dr. Mine Gül Hatipoğlu'nunda fiyatı olsaydı listede hiç fena olmazdı.

Ben bugun 2 hastaneye de uğradım Gaziosmanpaşa Hastanesi ve medikal park. normal doğum fiyatlarının Şubat ayında değişeceğini suan ki fiyatlarının da doktora bağlı olarak değiştiğini söylediler. Daha 7 haftalik hamileyim yarın da mine hn gideceğim ve fiyat mutlaka soracağım öğrendikten sonra sizi bilgilendiririm. mutlaka.@fatal keşke Op. Dr. Mine Gül Hatipoğlu'nunda fiyatı olsaydı listede hiç fena olmazdı.
Evet mine hanimin fiyati yokmus yeni farkettim o_O neden listeye eklememisler ki acaba? Doktorunuzdan memnunmusunuz benim doktorum ayrilirsa eger yeniden doktor arayisina girecegim bu gidisle :KK43:

Pazarlıkta yapılabileceğini biliyorum o şekilde de şansımızı deneriz inşallah çok artmaz fiyatları

Bana Mine Hanımı tavsiye ettiler daha sonra internette araştırdım olumsuz yorum yoktu bende ona karar Verdim ama doğum fiyatı önemli çünkü gerçekten faiş fiyatlar dönüyor. Benim tek istediğim 1750'nin üzerine cikmamak. Mine Hanım iyi ve işinde profesyonel gorunuyor ama dedigim gibi 2. Defa gidiyorum ilerleyen zamanda fikirlerimi mutlaka beyan edicem. + fatal fatal D Duru_S Nefize hanimada şimdi baktım fiyati uygun çok güzel yorumları var. Hastaneden ayrılmaz ise mutlaka bende ona muayene olucam.

Son düzenleme:
Tabi lütfen yorumlarınızı yazın tecrübelilerden bilgi almak herzaman iyidir

Back
X