bride_ Yıllar sonra... Kayıtlı Üye 20 Ocak 2008 2.249 26 643 İstanbul 21 Ağustos 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi bride_ #1 Ben doğumumu kısmetse Kadıköy Şifada yapacaktım ama dün doktorum Özel Göztepe hastanesini önerdi, Şifaya boşu boşuna para vereceksin ben göztepeyi tavsiye ederim dedi...Kafamda hastane seçmi olayını bitirmiştim şimdi belirsizlikler yine başladı...Dün gece uykularım kaçtı bu yüzden, :1shok:bu hastane hakkında bilgisi olan, doğum yapmış olan varmı??:sm_confused:
Ben doğumumu kısmetse Kadıköy Şifada yapacaktım ama dün doktorum Özel Göztepe hastanesini önerdi, Şifaya boşu boşuna para vereceksin ben göztepeyi tavsiye ederim dedi...Kafamda hastane seçmi olayını bitirmiştim şimdi belirsizlikler yine başladı...Dün gece uykularım kaçtı bu yüzden, :1shok:bu hastane hakkında bilgisi olan, doğum yapmış olan varmı??:sm_confused:
bride_ Yıllar sonra... Kayıtlı Üye 20 Ocak 2008 2.249 26 643 İstanbul 21 Ağustos 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi bride_ #2 Bu arada hastene değil hastane olucaktı :)))
bride_ Yıllar sonra... Kayıtlı Üye 20 Ocak 2008 2.249 26 643 İstanbul 21 Ağustos 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi bride_ #3 Bir fikri olan yokmu gerçekten??