Özel günler sizce önemli mi?

Ben özel günlere biraz fazla takıntılı biriyim. Yeni gün itibariyle artık doğum günüm. Çok şükür ailem en yakınım olanlar unutmaz hemen kutladılar. Ama arkadaş eş dost çevre kutlamayınca hatırlamayınca nedense üzülüyorum. Erkek arkadaşım da özel günleri pek sevmez kendi doğum günü de dahil önemsemez ama ben önemsediğim için genelde dikkat etmeye çalışıyor. Muhtemelen unuttu yarın gün içinde kutlayacak. Ben mesela ilk dakikalarında bekliyorum. Ailemde abartma insanlar senin kadar önemsemiyor böyle günleri diyor. Bende çevreme sevgilime arkadaşlarıma kırılıyorum biraz. Sizce abartı mı? Ne bileyim yaşlandıkça da alıngan oldum sanırım. Bir sene daha gitti 🥺
Önemserim ama dakikası dakikasına kutlamam. Bi de kim benimkini kutladıysa bende onunkini kutlarım ötekileri es geçerim 😂 çok üzülmem yani. Mesela kayınvaldemin doğumgünüydü geçen kutlamadım hatırlamıyodum çünkü 🙃 öğrendikten sonrada kutlamadım çok önemli değil.

yaaaa bir kuzenim var tam klinik vakka,tanışma yıl dönümü,söz yıl dönümü,evlilik,nişanlılık,doğum günü,yılbaşı,hamile olduğunu öğrendiği gün vs. o kadar çok varki hangi birini kutlayalım,kocası yazık her ay bir hediye,çiçek alır😂

Benim de bir arkadaşım var evlendiklerinden beri ay dönümünde pasta kesiyorlar. Daha dün 32.ayımız kutlu olsun diye pasta fotoğrafı atmış. Pasta parasına yazık valla hep aynı şeyi düşünüyorum, iki kişiler pasta az para da değil bitirebiliyorlar mı acaba diye.

Ben özel günlere biraz fazla takıntılı biriyim. Yeni gün itibariyle artık doğum günüm. Çok şükür ailem en yakınım olanlar unutmaz hemen kutladılar. Ama arkadaş eş dost çevre kutlamayınca hatırlamayınca nedense üzülüyorum. Erkek arkadaşım da özel günleri pek sevmez kendi doğum günü de dahil önemsemez ama ben önemsediğim için genelde dikkat etmeye çalışıyor. Muhtemelen unuttu yarın gün içinde kutlayacak. Ben mesela ilk dakikalarında bekliyorum. Ailemde abartma insanlar senin kadar önemsemiyor böyle günleri diyor. Bende çevreme sevgilime arkadaşlarıma kırılıyorum biraz. Sizce abartı mı? Ne bileyim yaşlandıkça da alıngan oldum sanırım. Bir sene daha gitti 🥺
Özel günler o kadar önemli değil, ama özel günlere sizin kadar önem veren biriyle olmanız önemli.
Erkek arkadaşınız sizin bu kadar önem verdiğinizi bile bile telefonuna bi alarm kurmaktan bile acizse, bence erkek arkadaşınızı değiştirmenin vakti gelmiş de olabilir...

Back
X