merhaba sevdiyar,bu gelinlik 160 boyunda 50 kilo, omuzları normal(düşük ya da çok geniş değil),armut tipli bir bayana olur mu? bir de bunun üzerine güzel ve örtücü bir bolero olarak ne gibi bir şey olabilir?
canım resme tıkladıgında resım buyumuyormuuuuuu neyse lınk bak canım kusuru bakma cok oldum ama :) heycanıma verrrr
hayatım 700 ytl
ay canım ben bırde seyı sormustum ne olur kusura bakma acaba o gelınlık benım gıbı bırıne olurmu oncekı sayfaya bakarsan kendımı anlatmıstım canım boyumu fılan yazmıstım ne olur kusra bakma sımdıden cok tesekkur ederım sence bu model kımlere yakısırrrrrr
hayatım kilo ve boy iyi fakat ölçüler lazım _omuzdan omuza_ _göğüs_ ve _bel_ ölçüleri eğer fiziğin birbirine orantılıysa hoş olur ama göğüs küçük bel kalınsa bu model hoş durmaz bustyer kullanarak göğsü büyütürsün fakat bel kalın olursa orantı yine uymaz tatlım bu arada ne kusuru ben bu konuyu sizlere yardımcı olabilmek için açtım a.s.
canım olculerım sole belım 71 santım gogsum 92 kalcam 98 canım gogsum kucuk deıl buyuk hatta cok buyuk o yuzden acaba olurmu kotu dururmu dıye merak ettım tek askı olsunkı sıkıntı yasamıyım dedım ayrıca hos ve zarıf bır model demııı yanı 160 boyundayım kılom 60 omuzlarım orta
ok canımcım bel göğüsle orantılı omuzlarda normalse sorun yok bu model rahatlıkla uygulanabilir ama sen yinede 3 4 kilo vermeye çalış boyuna göre fazlan var ama çokta verme eeee kadın dediğin birazcıkın balık etli olmalı dimi ama
cok saol ıcıme su serptın haylımdekı gelınlık bu ama kafamda yakısmaz veya bana olmaz dıye korku vardı cok saola.s.a.s.
bu iki gelinligin fiyati mumkunse acaba
hayatım (1). 700
(2). 900 tatlım
cok tesekkur ederim :1hug: peki diktirip kiralasak fiyati aynimi oluyo .nekadar fark ediyo?
canım bu gelinliğin maliyeti ne olur bana?
canım ya gene ben basının belasıııısey dıyecektım sende farklı tek askılııı gelınlık modelı varmıııı ornek olabılecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?