çok teşekkürler gayet yardımcı oldunuz. iyi çalışmalar:enbuyukkk:
sevgili sevdiyar şimdi de kendim için senden fikir almak istiyorum. mayısın sonunda kaynımın düğünü var. ben biraz gösterişli bir elbise istiyorum.ama çok abartmaktan da çekiniyorum.bir arkadaşımızın da gelinlik olarak seçtği bir model var aşağıda resmi olan onun eteğini fazla kabartmadan ve açık pembe veya lila rengi yaparak abiyeye dönüştürmek mümkün mü yine aynı havayı verir mi? abartılı mı olur ve de sana gelinlik fotomu da göstereyim benim vücuduma gider mi( biraz kiloluyum) ve bana ne kadara mal olur.istanbulun neresindesin.
ben
canım model abiyeye gidebilecek bir model değil ne yazikki üst modeli olabilir ama alt modelini tarlatansız yani kabartmadan düşünürsek hiç hoş olmayan bir model çıkar oltaya ayrıca abiye taşıyamayacak kadar kilolu değilsin bu forumda nişan ve kına kıyafetleri adlı konuya bir bak istersen ordada beğenebileceğin bir model bulabilirsin belki çok şık gösterişli fakat bir okadar zarif olan abiye modeller var bi göz gezdir beğendiğin model olursa yaz buraya tekrar yardımcı olayım tatlım
hayırlı olsun canım gayet başarılı olmuşsun model içinse tesettürde normal kadar olmasada çeşit çok.araştır derim ayrıca duvak gelinliğin modelinden sonra karar verilmesi gereken en önemli ayrıntı önce modeline karar ver buraya ekle duvak konusunda yardımcı olurum canım
resimdeki gelinlik için duvak ve gelin başı için başörtü olarak hangi kumaşlar kullanabilirim :uhm:
merhaba sevdiyar bana da fikir verebilirsen çok sevinirim. ben 1.70 boyundayım ve 52 kiloyum anlayacağın zayıf biriyim omuzlarım da geniş, bana nasıl bi gelinlik önerirsin ağustosta düğünüm var da..
şimdiden teşekkürler
merhaba sevdiyar.. bana da yardımcı olursan bende çok sevinirim.. duyumlarıma göre tekparça gelinlikler daha rahat ve kullanışlıymış.. zayıf gösterebilmesi için gelinliğin arkası fiyonklu olursa bu gelinliğin hem vucüda tam oturmasını hemde korse gibi sıkmasını sağlıyomuş, fermuarlı olursa da bol oluyomuş.. doğrumu acaba.. bide allah nasip ederse nisan ayında nişanım var nişanlığımı beğendim ve satın aldım.. gökkuşağı renginde.. nişanlılığımda krem rengi olmamasına rağmen gelinlikçim altına ayakkabı rengimi krem tavsiye etti.. nasıl olur acaba bu renk gidermiki altına.. şimdiden çok teşekkür ederim
canımcım başörtünü zaten gelinliği diktireceğin yerden temin edeceksin duvak ise gelinlik modeline bağlı modelde güpür yada işleme vs ne kullanılmışsa ona uygun bir duvak tercih etmelisina.s.
zaten zor beğen canımcım gelinlik bu sıradan bişey olmadığı için özenle seç hayatım eğer satın alacaksan swarovski taşlarla model yaptır çok değerli ve çok muzazzam taşlardır gelinliği ışıl ışıl yapar ve çok zarif bir görünüm sergiler
Bugün yine gelinlikçilerdeydim. Fiyat aldım. İki tane de üstüme giydim baktım. Resmini gösterdiğim gelinlik üzerinde makina işlemesi var. Çoğu gelinlikçi bana desenli yerleri dantel yaptır, dantelin üstüne taşlarla işleme yapalım dedi. Öyle daha güzel olurmuş. Peki sence Sevdiyar?
Swarovski taşlar sedefli gibi küçük uzunlamasına olan taşlar değil mi? Ben kristal taşlarla işleme yapılmasını istiyorum (bayaa parlıyorlar ya). Gelinlikçiler sadece kristal taşlarla işleme yapılmaz, kendini göstermez. Araya sade taşlardan da koyarız dedi. Bakalım. Gelinliğimin parlamasını ama sade de olmasını istiyorum. Hem üstü hem de altı parlak olunca abartılı olur diye... Ama nasıl olacak bilemiyorum :çok üzgünüm:. Artık dikilirken fikir verirler terzi bayanlar yerimseniben
Şimdi bakıyorum internetten Swarovski taşlarla kristal taşlar aynı mı anlayamadım Sevdiyar?
Bir de gelinliğin yapılacağı kumaş ne olmalı? Krepşanel veya amerikan sateni mi? Ben tafta istiyordum, o farklı bir kumaş mı, güzel olmaz mı?
Ayrıca göğüslerim küçük ve ben dolgun görünmesini istiyorum. Bunun için ne yapılmalı ve gelinliğin üstünün modeli nasıl olmalı?
Tekrar teşekkürler ederim... Ne güzel ilgilenip cevaplar yazıyorsun.
selam sevdiyar...
birkaç aya kadar ablamın nişanı olacak...resmini eklediğim nişanlıkla ilgili fikirlerini belkiyorum.
ablam 1,70 boyunda 69 kilo(biraz tontiş) beyaz tenli...
aşağıdaki nişanlık ona gidermi sence?ve ne kadar malolur...
[/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?