Özel Harekat Polisleri, Gazetecileri Kovaladı

kardelen2780

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
1.371
1.676

Nusaybin'de yaralı polislerin hastaneye gelişini çekmeye çalışan gazeteciler, Özel Harekat polisleri tarafından "Örgüttensiniz lan hepiniz" denilerek silahlarla kovalandı.

Mardin'in Nusaybin ilçesi Hükümet Konağı'na PKK'lı teröristler tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Yapılan hain saldırıda 2 Özel Hareket polisi yaralandı. Yaralı polislerin Nusaybin Devlet Hastanesi'ne gelişlerini çekmeye çalışan gazeteciler, Özel Harekat polisleri tarafından "Çekmeyin lan. Örgüttensiniz lan hepiniz. Bir taneniz kalmasın. Defol lan" şeklinde hakaretlerle havaya ateş ederek kovalandı. Olayda 2 gazeteci yaralanırken polisler bir gazetecinin çektiği görüntü ve fotoğraflara el koyup, fotoğraf makinesin
http://tv.haberler.com/ozel-harekat-polisleri-gazetecileri-kovaladi-7590251-

Bi yanda 30 küsür şehit bi yanda iki yaralı gazeteci... Cidden dikkate değer bir olay. Haber yaparken o askerlerin psikolojisini de düşünmek gerek. Habercilik bu kadar da vicdansızlık değildir eminim.

Çok iyi niyetimle bir soru soruyorum!
O gazeteci bu haberi cekmeseydi , nasıl haberimiz olacaktı?
Neyi sucladigumizi anlayamadım!

Habercilik adına çirkefleşen insanlar gördük ve bu o kadar hat safhaya geldi ki askerimi polisimi suçlu eli kanlı katillermiş gibi gösterildi. Halkla polisi karşı karşıya getirdiler. Bu olayda ben Polisimin sonuna kadar arkasındayım iyi etmiş. Eminim yaralı olayı da düzmecedir çünkü Polisin vurdugunu görmüyoruz sadece kovalıyor videoda

Çok iyi niyetimle bir soru soruyorum!
O gazeteci bu haberi cekmeseydi , nasıl haberimiz olacaktı?
Neyi sucladigumizi anlayamadım!
Ne maksatla çektiğini biliyor muyuz? Emin ol çoğu haberci Polisimin Şerefini iki paralık etme adına kendince kesip biçip öyle servis ediyor. Malum bazı haber kanallarını izlerseniz ne demek istediğimi görürsünüz!..
Devletin haber kanalından veya medyaya açıklanan haberlerden öğrenirdik yani o konuda sıkıntı yok

Habercilik adına çirkefleşen insanlar gördük ve bu o kadar hat safhaya geldi ki askerimi polisimi suçlu eli kanlı katillermiş gibi gösterildi. Halkla polisi karşı karşıya getirdiler. Bu olayda ben Polisimin sonuna kadar arkasındayım iyi etmiş. Eminim yaralı olayı da düzmecedir çünkü Polisin vurdugunu görmüyoruz sadece kovalıyor videoda

Ne maksatla çektiğini biliyor muyuz? Emin ol çoğu haberci Polisimin Şerefini iki paralık etme adına kendince kesip biçip öyle servis ediyor. Malum bazı haber kanallarını izlerseniz ne demek istediğimi görürsünüz!..
Devletin haber kanalından veya medyaya açıklanan haberlerden öğrenirdik yani o konuda sıkıntı yok
Bahsettiğin 2 konu birbirinden çok farklı şeyler.konu başka yere gider ve forumda tartışma çıkar. Ki bence gerek yok! Oralara hiç girmeyelim.

Ha buda bir pkk kanalının; baaak 2-3 polis yaralı yaşasın haberi değilse, ki onuda sanmıyorum verdiğin kaynak legal bir kanaldır sanırım. böylelikle ben bu haberden sadeve; yaralı gelen özel harekatcilarin çekildiği, arkadaşlarının da sinir harbiyle ! Gazetecilere saldırdığını düşünüyorum. Başka bişey bulamadım.

Bahsettiğin 2 konu birbirinden çok farklı şeyler.konu başka yere gider ve forumda tartışma çıkar. Ki bence gerek yok! Oralara hiç girmeyelim.

Ha buda bir pkk kanalının; baaak 2-3 polis yaralı yaşasın haberi değilse, ki onuda sanmıyorum verdiğin kaynak legal bir kanaldır sanırım. böylelikle ben bu haberden sadeve; yaralı gelen özel harekatcilarin çekildiği, arkadaşlarının da sinir harbiyle ! Gazetecilere saldırdığını düşünüyorum. Başka bişey bulamadım.
Konu hiç de farklı değil.
Videoyu tekrar dikkat ederek eğer baştan izlersen şayet Polisim gazeteciyi kovuyor hafifden karın bölgesinden ileriye dogru itekliyor vurmuyor bile ama gazeteci ah boynum ahhh diye feryat ederek niyetini ortaya döküyor.
İnan edin eğer olaya objektif bakıldıgın da herkes şunu çok iyi görecek ki, Polisim resmen günah keçisi edildi bazı medya yüzünden. Bir video vardı 2 polise markette alış verişe gelmişti ve halk tarafından saldırmalar hakaretler vs. Polis alış verişi yapmadan o bölgeden uzaklaşıyordu. Şimdi sizce bu yapılanlar doğru mu?:KK20:

Yahu polislerle ilgili gelmiş geçmiş olaylara girersek tam kutuplasirix. Bence hiç girme başka konulara . Bu video için yorumumu belirttim. Gazeteci can havliyle inlemiş olabilir. Adamın itmesi 638929e7e6w9 newton gücünde olabilir. İki taraf içinde korunacak bişey göremiyorum ben.

X