Özel hastahane kadın doğum doktoru??

aysays3434

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2021
196
35
18
28
Merhaba
Benim ilk gebeliğim ve anadolu yakasında bi özel hastaneye gidiyorum. Doktoruma herhangi bi acil durumda size nasıl ulaşabilirim telefon numarası veriyor musunuz diye sorduğumda o da yeni moda oldu vermiyorum gibi bi uslupla cevap verdi ve muayene olurken eşiminde yanımda bulunmasını istedim kabul etmedi. Özel hastahanelerde böyle mi oluyor bana çok mantıksız geldi?

Benim gittiğim doktor özel numarasını, instagram hesabını vs verdi. İstediğin her an arayabilirsin dedi. Muayeneye de doğal olarak çok kalabalık kabul etmiyorlar ama yanımda 1 kişi ile girebiliyorum.

Değiştirin dr nuzu.Benim dr um 7/24 arayabilirsin telefonum açık diyordu.Zorlu geçen bir dönemde de arayıp ilacını aldın mı? Diye sorardı.

Bazı doktorlar veriyor bazıları vermiyor numarasını. Covid'den dolayı muayeneye başka kimseyi almıyorlar genelde. Çaktırmadan kabul eden doktorlar vardır bilemiyorum. Salgindan önce sorunsuzca alıyorlardı. Doktordan memnun değilseniz değiştirin.

Son düzenleme:
Kesinlikle doktorunuzu değiştirin. Bi durum olduğunda insan doktora sormak istiyor. Ayrıca eşinizi de muayeneye alması gerekiyor.

Bu doktorunuzun kriterleri. Mesela öğretmenlerde de var numara vermeyen. Sınıf annesiyle iletişime geçin diyen. Olabiliyor. Eşinizi muayeneye almama sebebi kovidtir sanırım

Kaç tane özel gezdim doktorumu netelestirmeye çalışırken eşleri alıyorlar ne saçma bir şeymiş asla kabul edilir değil

Kaç tane özel gezdim doktorumu netelestirmeye çalışırken eşleri alıyorlar ne saçma bir şeymiş asla kabul edilir değil
Evet bana da tuhaf geldi çünkü muayenehane ile bulunduğumuz oda arasında bi perde var covidden o mu koruyacak. Doktorumu değiştireceğim

Cok sacma bence doktorunuzu değiştirin bu muameleyi devlette gösteriyorlar. Paranızla rezil olmayın boşu boşuna. Benım doktorum 7/24 ulaşabiliyorum, eşimde gayet girebiliyor yanımda

Esim de giriyor yanima cunku onun da bebegi gormesini istiyor doktorum. Hatta esim cekindi ilk muayenede girmedi doktor disari cikip cagirdi esimi. Ona da surekli akliniza takilan soru var mi diye soruyor. Ayrica telefonu bende 9-6 arasi whatsapp a bakiyorum dedi hemen cevapliyor. 6 dan sonra telefonla arayin acil bir durum oldugu zaman dedi. İnstadan da takip ediyorum gece yarilari hastaneye gidiyor hasta bakimi icin. Kesinlikle degistirin.

Doktorunuzun adını öğrenebilir miyim acaba

Benim bir arkadaşım central diye bir hastane vardı Figen hanım ona gidiyordu eşini muayenede yanına alıyormuş tel nosuda veriyordu bildiğim kadarıyla .hatta kadınlar klubundede görmüştüm ismini herkes çok memnun.Allah nasip ederde hamile kalırsam bende ona gitmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse . üslubu konuşması çok iyiymiş .biraz uzakta evet muayene ücreti de diğerlerine gmre biraz fazla ama çok ta uçuk bir fiyat değildi geçen sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…