Doğuma Hazırlık Özel hastane de doğum ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben özelde medicalpark’ta doğum yaptım, 5000 lira verdim. acıbadem ünlülerin gittiği baya pahalı bi hastane bildiğim kadarıyla, 6000 falan olamaz bence

Merhaba arkadaşlar
Direk olaya geçiyim.Benim abim cezaevinde yengemde girdiğinde hamileydi yengemin de abiminde şuan hiçbir sağlık güvencesi yok.Yengem özel hastane de doğum yapmak istiyor.Özel hastane de doğum ne kadardır bilen var mı ya da özel hastane de doğum yapanlar varsa fiyat konusunda ne kadara yaptılar yazar mısınız?Bir de hiçbir sağlık güvencesi yok bu fiyatları daha da artırır diye düşünüyorum bilen varsa lütfen bana yardım edebilir mi bilgi konusunda.Yengeme bizim öyle bir bütçemiz olmadığını söylüyoruz ama illa istiyor Acıbadem için 6000 gibi bir fiyat diyor ama bu bile fazla.Zaten 6bin de olduğunu düşünmüyorum.Lütfen bilen açıklarsa çok mutlu olurum.Şimdiden teşekkür ederim.Şehir olarak ta Eskişehir buradaki hastaneler de özel Ümit hastanesi Acıbadem Anadolu hastanesi
yengeniz özel hastanede doğum yapmak isteyebilir ama bunu sizden değil eşinden istemeli. Yani aranz iyiyse kendinizi zorlayın derim ama sıkıntıya girecekseniz devlet hastanesindede baya doğurabilir yani. Fiyatlar şehirden şehire hastaneden hastaneye değişir. Samsunda gttğm hastane 5700 fiyat verirken ıspartada gittiğim hastane 3500 civarı fiyat veriyor. Hastaneyi arayıp öğrenebilirsiniz

yengeniz özel hastanede doğum yapmak isteyebilir ama bunu sizden değil eşinden istemeli. Yani aranz iyiyse kendinizi zorlayın derim ama sıkıntıya girecekseniz devlet hastanesindede baya doğurabilir yani. Fiyatlar şehirden şehire hastaneden hastaneye değişir. Samsunda gttğm hastane 5700 fiyat verirken ıspartada gittiğim hastane 3500 civarı fiyat veriyor. Hastaneyi arayıp öğrenebilirsiniz
Bunlar ne yahu boyle. bu senenin rakamları mi hemde samsun Isparta 🙄

Ben İstanbul anadolu yakasında 1 sene önce özel bir hastanede 2200 TL ye sezeryan oldum.çokta memnun kaldım.

Acıbadem 6 bin olamaz. Belki sehir olarak degisebilir fiyatları ama bu kadar düşük olamaz imkansız. Istanbul maslak acıbadem sezeryan 10.500 istedi benim kuzenimden tabi kendisi hostes oldugu icin bi kısmnı Thy karşıladı. Pahalı baya
Her özelde o kadar iyi olmuyo malesef.

Abim cezaevinde zaten böyle bir durumumuz yok orda olduğu için oda bir şey yapamayoe ama kendisi çok ısrarcı illa özelde yapmak istiyor bende tamam araştırıcam dedim.Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ☺️

Acıbadem 6 bin olamaz. Belki sehir olarak degisebilir fiyatları ama bu kadar düşük olamaz imkansız. Istanbul maslak acıbadem sezeryan 10.500 istedi benim kuzenimden tabi kendisi hostes oldugu icin bi kısmnı Thy karşıladı. Pahalı baya
Her özelde o kadar iyi olmuyo malesef.
Anladım zaten kendisinin herhangi bir sağlık güvencesi yol fiyatlar daha artar dimi bu durumda

Genellikle verilen fiyatlar sgk anlaşmalı oluyor. Sigortasız çok daha fazladır. Hastaneleri arayıp bilgi alabilirsiniz ama sigorta olmadığını belirtin. Kısıtlı bir maddiyatla acıbademde doğum yapmak istemek bayağı bir lüks kaçıyor

Devlet hastanelerinde bile sigorta olmayınca ücret ödeniyor, özellerde çok daha fazladır bu durumda

Genellikle verilen fiyatlar sgk anlaşmalı oluyor. Sigortasız çok daha fazladır. Hastaneleri arayıp bilgi alabilirsiniz ama sigorta olmadığını belirtin. Kısıtlı bir maddiyatla acıbademde doğum yapmak istemek bayağı bir lüks kaçıyor
Ah birde ona anlatabilsek insan bu durumda bunu bile istememeli ama kendisi inatla istiyor cezaevinde abimi bile darlıyor 15 dakikalık konuşmada artık ona nasıl açıklıcağımı bilmiyorum bu kadar masrafa çocuğun 2 yıllık eşyası alınır doğru değil mi 😞

Anladım zaten kendisinin herhangi bir sağlık güvencesi yol fiyatlar daha artar dimi bu durumda
Ya aslnda anlıyrm özelde dogum yapmak istedigini benimde ilk tercihim özel olurdu ama sartları kısıtlıysa devleti zorlasın derim. Devletinde iyi hastaneleri var neden olmasın. Bazı özel hastanelerden daha iyi devlet hastaneleri. Kırmadan dökmeden ikna etmelisiniz, eşide yok madem yanında. Hayırlısyla alsn kucagna insallaj

Durumu ve sağlık güvencesi yokken nedir bu ısrarı? Birde sıradan özeller de değil acıbadem gibi lüks hastane. Kocası hapisteyken durumu olmayan insanları sıkıştırıyor, bu şımarıklıktan başka birşey değil.

Ya aslnda anlıyrm özelde dogum yapmak istedigini benimde ilk tercihim özel olurdu ama sartları kısıtlıysa devleti zorlasın derim. Devletinde iyi hastaneleri var neden olmasın. Bazı özel hastanelerden daha iyi devlet hastaneleri. Kırmadan dökmeden ikna etmelisiniz, eşide yok madem yanında. Hayırlısyla alsn kucagna insallaj
İnşallah ama istediği olmayınca sürekli varmışsa yapmıyormuşuz gibi davranıyor çocuğu bize göstermicek diye sürekli alttan alıyorum çok üzülüyorum çok ters inat biri nasıl çıkacaz bu durumdan bilmiyorum sağolun

Anladım.Allah bağışlasın ☺️Eskişehir de zaten 4 tane özel hastane var
Amin cok tesekkur ederim..sıkı araştırmak gerekiyor ben belki anadolu nun butun ozellerınj aramıstm o donemde 😍uygun ama bilinen bir hastaneydi. Hemde ekip cok iyiydi dahıliyeden endokrine cocuk doktorundan ebelere anestezıste kadar.

İnşallah ama istediği olmayınca sürekli varmışsa yapmıyormuşuz gibi davranıyor çocuğu bize göstermicek diye sürekli alttan alıyorum çok üzülüyorum çok ters inat biri nasıl çıkacaz bu durumdan bilmiyorum sağolun
Dogmamış cocgu alet etmesin ne demek göstermemek. Bu tür insanlarıda anlamıyrm he, sanki mecbursunuz herseyi yapmaya erkek tarafı olarak. Allah yardmcınz olsn umarm hal olur hersey.

Back
X