Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özel hastanelerin doğum paket ücretleri hakkında bilgi alan anne adayları varsa bizleri de bilgilendirebilir mi acaba? Memorial veya Medicalpark düşünüyorum ama henüz fiyat konuşmadım.
Gop medical parkta doktora ve doğum şekline göre fiyat veriyorlar. 1500 den başlıyormuş.Özel hastanelerin doğum paket ücretleri hakkında bilgi alan anne adayları varsa bizleri de bilgilendirebilir mi acaba? Memorial veya Medicalpark düşünüyorum ama henüz fiyat konuşmadım.
bence medical parkı hiç düşünme bile onlar 3 der 5 alırlar nasıl bi hastane anlamadım tamamen para avcılarıÖzel hastanelerin doğum paket ücretleri hakkında bilgi alan anne adayları varsa bizleri de bilgilendirebilir mi acaba? Memorial veya Medicalpark düşünüyorum ama henüz fiyat konuşmadım.
Merhaba benim Allianz sigortam var. Sigorta şirketleri doğumu karşılamak için belli bir süre beklenmesini şart koşuyor. Ben 5 ay beklemiştim. Bahsettiğin hastaneler hakkında ne yazık ki fikrim yok ama sigorta yaptıracaksan dediğin gibi acele etmelisinmerhaba bayanlar.
Çok kararsız kaldım .düşünmekten araştırmaktan da sıkıldım açıkçası. bilgi ve yardımlarınızı rica edeceğim..
Henüz hamile değilim. Ancak artık istiyorum 14 aylık evliyim. Ben 30 eşim 34 yaşında. Devlet hastanesini allah korusun hiçbir şekilde düşünmüyorum.
İstediğim belli hastaneler var. Öncelik Acıbadem Fulya ,florance , ve eşim amerikan hastanesinde doğmus olduğu için kendi çocuğu da orda olsun diye düşündüğümüz amerikan hastanesi. Bu hastanelerin özel sağlık sigortası olmadan ki fiyatlarını duymak dahi istemeyiz emin olun :) ama işin içine sigorta girince fiyatlar daha cazip bir hal alıyo elbette. birde kafamı karıştıran medipol mega hastanesi var. normal dogum sgk lı için 1000 tl sezeryan için ise 2500 tl . hal böyle olunca hepsı de özel hastane olunca kararsız kalmamak elde degıl..
medıpol mega ile ılgılı bılgısı olan varmı... acıbadem sıgorta ıle acıbadem fulya da dogum yapan arkadaslar varmı aranızda.
sıgorta yaptırmayı ıstedıgım ıcın karar vermek ıstıyorum bıran önce.
Şimdi merak edip sordum bende Acıbadem SGK li uzman doktor da 6000 profesör 8000 dedi. Dışardan doktor getirip Acıbadem de Doğum yaparsan 3000 tl ye. Epidural istersen bu fiyatlara 500 tl ekleniyor. Sezeryan da da bu fiyatlara 1000 tl ekleniyormuş.
Ya Acıbadem biraz ucuk zaten ama genel anlamda fiyatlar bence yüksek söz konusu Doğum olunca. Bana da cok saçma geliyor insanın bu kadar cok ödemek zorunda kalması çocuk doğurmak icin.ya bu doğum ücretleri nedir böyle açıkçası gözüm korktu. bana mı anormal geliyor acaba normali bu herhalde...
Özür dilerim ama oha. Bu hastaneler şaşırmış kendini ne kadar pahalı doğum yapmak ya.Şimdi merak edip sordum bende Acıbadem SGK li uzman doktor da 6000 profesör 8000 dedi. Dışardan doktor getirip Acıbadem de Doğum yaparsan 3000 tl ye. Epidural istersen bu fiyatlara 500 tl ekleniyor. Sezeryan da da bu fiyatlara 1000 tl ekleniyormuş.
Benim halkbank sigortam var. Anlaşmalı hastanelerde 2.500 tl'sini karşılıyor doğumun. Geri kalanı sana ait. Ben de şimdi öğreniyorum doğum fiyatlarını ama 2.500 az bi miktarmış bunu anladım..merhaba bayanlar.
Çok kararsız kaldım .düşünmekten araştırmaktan da sıkıldım açıkçası. bilgi ve yardımlarınızı rica edeceğim..
Henüz hamile değilim. Ancak artık istiyorum 14 aylık evliyim. Ben 30 eşim 34 yaşında. Devlet hastanesini allah korusun hiçbir şekilde düşünmüyorum.
İstediğim belli hastaneler var. Öncelik Acıbadem Fulya ,florance , ve eşim amerikan hastanesinde doğmus olduğu için kendi çocuğu da orda olsun diye düşündüğümüz amerikan hastanesi. Bu hastanelerin özel sağlık sigortası olmadan ki fiyatlarını duymak dahi istemeyiz emin olun :) ama işin içine sigorta girince fiyatlar daha cazip bir hal alıyo elbette. birde kafamı karıştıran medipol mega hastanesi var. normal dogum sgk lı için 1000 tl sezeryan için ise 2500 tl . hal böyle olunca hepsı de özel hastane olunca kararsız kalmamak elde degıl..
medıpol mega ile ılgılı bılgısı olan varmı... acıbadem sıgorta ıle acıbadem fulya da dogum yapan arkadaslar varmı aranızda.
merhaba bayanlar.
Aynen canim sana katiliyorum nasil bir ucret bunlar ben 1600 e temmuzda sezeryan oldum gayette memnun kaldım neden boyle pahaliki bu hastanelerya bu doğum ücretleri nedir böyle açıkçası gözüm korktu. bana mı anormal geliyor acaba normali bu herhalde...
sıgortan yoksa hele ki birde özel saglık sıgortada yoksa dogumu kapsayan bı özel hastaneden fıyat alsan dırek sana 18 -22 bın tl deseler tepkın nasıl olurdu acaba :)Aynen canim sana katiliyorum nasil bir ucret bunlar ben 1600 e temmuzda sezeryan oldum gayette memnun kaldım neden boyle pahaliki bu hastaneler
Cnm fiyatlar maalesef doğru 7 ay önce doğum yaptım.3- 4 bin TL.Özel hastanelerin doğum paket ücretleri hakkında bilgi alan anne adayları varsa bizleri de bilgilendirebilir mi acaba? Memorial veya Medicalpark düşünüyorum ama henüz fiyat konuşmadım.