Özel hastane doğum ücretleri

Nehirali

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2025
14
1
1
23
Kızlar selam, özel hastanelerde doğum ücretleri ne kadar bilginiz var mı ya? Devlette doğurmak istemiyorum insana köpek muamelesi yapıyorlar. Doğum zaten zor birşeyken çalışanların öyle davranması beni daha çok stresi sokuyo doğumdan daha çok korkutuyo açıkçası. Şirinevler özel hastanede doğum yapan var mı aranızda acaba şu anki fiyatlari ne?

Ben Bahçelievler'de 2 buçuk yıl önce 13'e doğurmuştum. Şirinevler - Bahçelievler rahat minimum 55-60 olmuştur.

Şehirden şehire hastaneden hastaneye değişiyor merak ettiklerinizi arayıp öğrenin burada bunu sorma amacınızı anlamadım

Şehirden şehire hastaneden hastaneye değişiyor merak ettiklerinizi arayıp öğrenin burada bunu sorma amacınızı anlamadım
Arayıp sorduk herhalde cevap alamadığımız içinde buraya sordum hastaneye gidip yüz yüze görüşmem gerekmiş ona da şuan gidemiyorum. Umarım şimdi anlayabildiniz

sehir, hastane, doktora göre değişiyor.

ocak ayında trabzon medicalparkta 25 bine vajinal doğum yaptım. sabah beş yıldızlı otel kahvaltısı vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…