Özel hastane kurbanı

portakalsuyuu

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
733
1.143
333
İzmir
Arkadaşlar merhaba ben özel bir hastanede sağlık çalışanıyım öncelikle size bir uyarı ile başlamak istiyorum kesinlikle özel hastanelerde sıra olmaz mantığı ile şu virüsün yaygın olduğu dönemlerde asla özel hastanelere gitmeyin birincisi strerilizasyon olarak malzeme eksikliği nedeni ile devlet hastanesi kadar iyi değil ve ikincisi eğer corona şüpheniz varsa özel hastaneler bu testi yapmıyor ve size bu testi yapmadıklarını söylemiyorlar kendi hastanemden biliyorum o kadar rezilki çalışmaktan utanıyorum personel ve diğer sağlık iscilerine maske takmayı yasakladılar ve bu sadece benim özel hastanemde değil bir çok özel hastane bunu uygulamaya çalışıyor maske takmak hastaları korkutuyormuş, asıl maske takılmayan hastaneden korkun çünkü virüslü hastadan personellere ordan size geçebilir. Şimdi gelelim soruma böyle bir hastanede çalışmak istemiyorum ama şu an bütün özeller böyle ve şu an maddi durumdan dolayı çıkamam sizce ne yapmalıyım.

Müşteri mantığı işlediği için normal. En azından birkaç ay yaşayabilecek durumdaysanız bence öyle biryerde çalışmayın. Sterilizasyon yok maske yok ee? Bir zahmet korksun herkes ciddiye alsın şu işi. Test kitin yok hasta alıyosun. Büyük risk.

bugun sabah kamyon şöförlerinin bile naklıye sırasında maske taktıklarını görünce
işin ciddiyetini farkına varmamak mumkun değil , nasıl size maske taktırmazlar yaaa
Evet yabancı makaleleri okuyunca işin ne kadar ciddi olduğunu inanın çok daha ciddiye alırdınız. Corona (+) olan hastanın özel hastanede testi olmadığı bi kaç özel hastane gezip daha sonra bir devlet hastanesi tarafından karantinaya alındığını biliyorum üstelik bu adam ise gitmiş dışarı çıkmış böylede lanetler bu özeller göndersene adamı devlete

Boyle bir hastanede politikasi yuzunden mi virus yuzunden mi calismak istemiyorsunuz

Eger baska hastanelere gecseniz dahi virusun gozle bile bulasacagi soyleniyor bu denli kapsamli tedbirleri alan hastanelerin sayisi cok mu cok olsa bile calisan ihtiyaci var mi bunlari goz onume almak lazim

Şikayet ettiğinizde sonuç alamıyor musunuz acaba?
Nasıl bir mantık bu? Oraya gelen bir hasta korona virüsü taşıyor olsa bu ciddi artışlara sebep olur.
Mecbursanız ki bildiğim kadarıyla nişanlısınız, bu süreçte ihtiyacınız vardır, bir süre daha dayanmaya çalışın. Bu şekilde olmayan özel bir hastane varsa araştırıp oraya da geçmeye çalışabilirsiniz. İnşallah sağlıkçılar olarak bu virüsü siz de kolaylıkla atlatabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun.

Şikayet ettiğinizde sonuç alamıyor musunuz acaba?
Nasıl bir mantık bu? Oraya gelen bir hasta korona virüsü taşıyor olsa bu ciddi artışlara sebep olur.
Mecbursanız ki bildiğim kadarıyla nişanlısınız, bu süreçte ihtiyacınız vardır, bir süre daha dayanmaya çalışın. Bu şekilde olmayan özel bir hastane varsa araştırıp oraya da geçmeye çalışabilirsiniz. İnşallah sağlıkçılar olarak bu virüsü siz de kolaylıkla atlatabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun.
Çalıştığım hastane büyük ve seçkin görünen bir hastane tabi haliyle cevreside var denetim öncesi gelmeden haber veriyorlar o yüzden hiç birşey değişmiyo

Boyle bir hastanede politikasi yuzunden mi virus yuzunden mi calismak istemiyorsunuz

Eger baska hastanelere gecseniz dahi virusun gozle bile bulasacagi soyleniyor bu denli kapsamli tedbirleri alan hastanelerin sayisi cok mu cok olsa bile calisan ihtiyaci var mi bunlari goz onume almak lazim
Aslında genel olarak politikası yüzünden sonuçta ben sağlıkçıyım ve elbette bir çok vaka ile uğraşmak durumundayım ama bunu insanlar için yapmalıyım milletin cebini doldurmak için değil tabiki insanlar sunduğu hizmetin karşılığını bekler özel hastanelerde böyle ama önce gerçekten hizmet sunmalılar insan sağlığına önem vermeliler.

Twitter ı takip ediyorsanız intörnler isyanda onlara da maske eldiven yasaklanmış, hatta eldiveni sayılı alacaksınız denmiş .
Sağlık kurumları bunu yapıyorsa vah halimize.
İntörnleri savaşa çağırır gibi çağırıyorlar. Gencecik insanları korumasız Corona virüslü insanların önüne atacaklar.
Valla yerinizde olsam cekerip videoya gizli gönderirim başına rezil rüsva ederim.
Asıl korunmasız insanlar beni korkutuyor.

Şahsen özel hastaneye gitsem ve hiç bir önlem alınmadığını görsem orada muaneye olmam ve şikayet ederim yetkili birimlere. Sizlerden de bulaşabilir virüs olmayan hastalara bu nasıl mantık nasil maske vs yasaklarlar anlayamıyorum ya. Eğer çalışmak zorunda değilseniz, aileniz veya eşinizle yaşıyorsanız bence virüs geçene kadar ayrılın işten

Evet yabancı makaleleri okuyunca işin ne kadar ciddi olduğunu inanın çok daha ciddiye alırdınız. Corona (+) olan hastanın özel hastanede testi olmadığı bi kaç özel hastane gezip daha sonra bir devlet hastanesi tarafından karantinaya alındığını biliyorum üstelik bu adam ise gitmiş dışarı çıkmış böylede lanetler bu özeller göndersene adamı devlete
Peki bu durum bakanlığa ihbar edildi mi? Ya da siz ettiniz mi?

Ben normalde de özellere gitmemeyi tercih ediyorum. Ameliyatta kullandıkları malzemeler genelde 2.sınıf uygun fiyatlı olanlar oluyor mesela ama devlet hastaneleri para sorunu olmadığı için 1.sınıf malzeme kullanıyor . 2.doğumu özelden yaptım inşaatın ortasından geçip ameliyathaneye gittim amaliyathanenin önünde biseyler yapılıyordu şuan hatırlamıyorum ameliyatlarımda ameliyat incesi 5 dakika siliniyor bende . 1.ve 3. Doğumu devlette yaptım çok yoğun olmasına rağmen çokta memnun kaldim

2 gün önce şehir hastanesi aciline gittim , oradada taktirmiyorlardi personele , size özel bi durum değil bence

Gördüğüm kadarıyla İzmir'de siniz sanırım.
Çok merak ettim suan, hangi hastane oldugunu 😔
Bende İzmir'de yım ve hamilelik kontrolleri için özel ve çok temiz olduğunu düşündüğüm bir hastaneye gidiyorum..
Ama ya işin aslı öyle değilse 😩

anlıyorum arkadaşım seni. ben de herkesi devlete yönlendiriyorum. kısa bi dönem özel hastanede çalıştım. bildiğin buraya gelmeyin devlete gidin diyordum. her yönden devlet çok iyi. sıra olsa da beklemek çok zor değil. özelde sadece paranı alırlar

Şikayette bulunsanız? Gündemden türü ciddiye alınır hızla diye düşünüyorum yada en iyisi aslında bi hastag falan tt olsa en iyi ses sosyal medyadan duyuruluyor da işte.. kıvılcımı yaktığınızla kalabilirsiniz..

Rezalet gerçekten

Bankaciyim. Rezil durumda çalışıyorum. Müşteri ağzımın içine girecek. Ne dezenfektan dağıttı banka ne maske. Üstüne müşteri satış baskısı. Allah sorsun hesabını insallah
Eşimde bankacı okulların ilk tatil edildiği günden itibaren kolonya ve dezenfektan masalarında hazır. Gerçektensıkıntılı bir süreç Allah kolaylık versin.
Canım pardon kendimiz aldık arkadaşlarla dedi.

çok can sıkıcı bir durum, sizin yerinizde olmak kim isterdi? bence toplu bir şekilde anlaşıp hiç değilse maske, dezenfektasyon gibi haklar istemelisiniz.

Back
X