Özel hastane kurbanı

Canım mesajımı düzelttim.
Aynen bende kendim aldım koydum masaya ilk günden bitti gelen giden sıktı. Zaten zor buldum. Kolonya aldım. 2 günde 2 şişe bitti. Kaldı ki bunlar bizi korumuyor. Müşteri dibime kadar giriyor. Küçücük lobide 30 kişi içeride aynı hava solunuyor. Rezalet..

Aynen bende kendim aldım koydum masaya ilk günden bitti gelen giden sıktı. Zaten zor buldum. Kolonya aldım. 2 günde 2 şişe bitti. Kaldı ki bunlar bizi korumuyor. Müşteri dibime kadar giriyor. Küçücük lobide 30 kişi içeride aynı hava solunuyor. Rezalet..
Gerçekten öyle

Ben Ocak ayında Acıbadem de ameliyat oldum hostesler hep maskeliydi hiçte korkmadım can tasiyorsun diyetisyen e gittik annemle elimizdeki listeyi bile almadı el işi yapmıştım hediye götürdüm köşeye koydurdu korktum mu hayır
İşin konusunda Allah yardımcın olsun inşallah iyibir yere gecersin

Özel hastanelerin geneli böyle ama istisnalar, işini hakkıyla yapan özel hastaneler de var.

Bankalarda da insan kıyımı yapılıyor şu an çok mu lazım müşteri bu dönemde harıl harıl hedef veriyorlar bir personel e birşey olsa o davalarla nasıl baş edebilecekler merak ediyorum

Arkadaşlar merhaba ben özel bir hastanede sağlık çalışanıyım öncelikle size bir uyarı ile başlamak istiyorum kesinlikle özel hastanelerde sıra olmaz mantığı ile şu virüsün yaygın olduğu dönemlerde asla özel hastanelere gitmeyin birincisi strerilizasyon olarak malzeme eksikliği nedeni ile devlet hastanesi kadar iyi değil ve ikincisi eğer corona şüpheniz varsa özel hastaneler bu testi yapmıyor ve size bu testi yapmadıklarını söylemiyorlar kendi hastanemden biliyorum o kadar rezilki çalışmaktan utanıyorum personel ve diğer sağlık iscilerine maske takmayı yasakladılar ve bu sadece benim özel hastanemde değil bir çok özel hastane bunu uygulamaya çalışıyor maske takmak hastaları korkutuyormuş, asıl maske takılmayan hastaneden korkun çünkü virüslü hastadan personellere ordan size geçebilir. Şimdi gelelim soruma böyle bir hastanede çalışmak istemiyorum ama şu an bütün özeller böyle ve şu an maddi durumdan dolayı çıkamam sizce ne yapmalıyım.

Yerinizde olsam işi bırakırdım candan önemli değil
Ancak madem bırakamıyorsunuz diğer personellerle iş birliği yapıp yönetime baskı yapın, iş bulmak zor ise şu anda sağlık personeli bulmakta zor, birazda onlar düşünsün

2 gundur bebegim hasta ve bircok sehirde subesi olan bir ozel hastaneye gidiyorum.Adim basi dezenfektan,cocuk bolumu hemsireler maske takmasi zorunlu ve kbb de bir hasta bekleme salonunda diger hastayi hapsurdu diye sikayet etti.Tam orada kulak misafiri olduk ki sorumlu yetkili kbb deki her hastaya maske vericeksiniz diye direktif verdi.Hastaneden hastaneye fark olabilir.

Arkadaşlar merhaba ben özel bir hastanede sağlık çalışanıyım öncelikle size bir uyarı ile başlamak istiyorum kesinlikle özel hastanelerde sıra olmaz mantığı ile şu virüsün yaygın olduğu dönemlerde asla özel hastanelere gitmeyin birincisi strerilizasyon olarak malzeme eksikliği nedeni ile devlet hastanesi kadar iyi değil ve ikincisi eğer corona şüpheniz varsa özel hastaneler bu testi yapmıyor ve size bu testi yapmadıklarını söylemiyorlar kendi hastanemden biliyorum o kadar rezilki çalışmaktan utanıyorum personel ve diğer sağlık iscilerine maske takmayı yasakladılar ve bu sadece benim özel hastanemde değil bir çok özel hastane bunu uygulamaya çalışıyor maske takmak hastaları korkutuyormuş, asıl maske takılmayan hastaneden korkun çünkü virüslü hastadan personellere ordan size geçebilir. Şimdi gelelim soruma böyle bir hastanede çalışmak istemiyorum ama şu an bütün özeller böyle ve şu an maddi durumdan dolayı çıkamam sizce ne yapmalıyım.
Benim gittigim ozel hastanede maske takiyor calisanlar

Abim devlet hastanesinde uzm hemşire. Ve türkiyede her 10kişiden 1inin koronaya kapıldığını söylüyor. Sağlık bakanlığı yazı göndermiş.

Sayı o kadar çoksa demek ki ayakta atlatan da mı çok...
Yaşlılar ve kronik hastalar (kalp, şeker, tansiyon, koah VS) tehlikeli ve ümitsiz hastalar. Gençler ve çocuklar kurtuluyormuş. Bütün devlet hastanelerinde karantinada hasta varmış. Çok detaylı bilmiyorum

Sanmiyirm daha bugün özel hastaneye mecburi gittik gebelikten dolayı herkes maskeliydi hastanede ve bir Allah'ın kulu bile yoktu

Bazı yerlerde dikkat etmiyordur bilemem ama gidip gördüğüm hastanede oyleydi

Öyle bir hastane yi Ben Tercih etmem.. İlk Önce Hastane ve Çalışanları kendilerini Strelize edecek.. Nerden bileyim Dr, hemşire vs. Virüs olup olmadığını,? Bu insanlarda bi acayip ya.. Neden tepki göstermiyor lar?

Daha bugün özele gittim evet doktorlarda dahil hastane calısanları maskesizdi neden maskesizsnz dedm hep takamıyoruz rahatsz ediiyo dediler.artı cildiyede lazerle dondurma işlemi yaptrmam lazm ne derede steril acaba?siğiller cogalıo diye gitmek zorundayım nereye gitsem bilemiyorm

Daha bugün özele gittim evet doktorlarda dahil hastane calısanları maskesizdi neden maskesizsnz dedm hep takamıyoruz rahatsz ediiyo dediler.artı cildiyede lazerle dondurma işlemi yaptrmam lazm ne derede steril acaba?siğiller cogalıo diye gitmek zorundayım nereye gitsem bilemiyorm
Gitmek zorunda degilsiniz ve gitmemelisiniz. Cogalsa bile virüs bulaşma ihtimalinden önemli değil. Hayati önem taşımayan durumlar için bu gunlerde hastaneye gidilemeli nokta.

Bende özel hastane çalışanıyım. Dün çocuk polikliniğine 11 kişi geldi muayeneye sebep aylık rutin kontrol yaptıralım dedik diyorlar. En azından 2 hafta bir hastaneleri de rahat bıraksalar çocuğun kilosuna baktirmasa ölmez sanıyorum. 😡

Butun ozeller diye genelleme yapmayalim.Cunku butun ozellerde durum ayni degil.Ozel hastanede kiz kardesim hemsire maske kullaniimlari yaygin ve kapidan girip cikan hastalara dezenfrkteler koyulmus hastalar dilediklerinde ellerine sıkıyorlar nerdeyse her adim basinda bu mevcut.Hastane surekli steril halinde.Burda boyle birsey yazarak zaten panik halinde olan insanlari korkutmaniz da ne biliyim.Sizin calistiginiz hastanenin sorumsuzlugudur bunu burda yazaba kadar arayin sikayet edin saglik bakanligi hatlarina.Madem boyle birsey ortaya attiniz siz cesaret edip arayip sikayet edemezseniz hastane adi sehir verin biz arar sikayet eder denettiiriz.Insanlari bu kadar dusunup buraya yaziyorsunuz ya ozeller boyle diye gitmeyin etmeyin diye insanlara bu kadar dusunuyorsaniz hastaneyi sikayet edin.

Back
X