- 30 Mayıs 2015
- 14.299
- 13.971
- 298
Kızlar malüm ben son aya girdim,her hafta çağırmaya başladı drum. Bu haftadan itibaren her hafta gitmem gerekicek. İlk defa nts ye girmem gerek,ek bir ücret alınıyor mu bilginiz var mı? Bide her hafta muayene ücreti alır mı? Aşırı pahalı gelmeye başladı,doğum ücreti de zaten çok yüksek,bu ay eğer sürekli muayene ücreti alınırsa çok saçma olur. Zaten test filan da yapılıcakmış,onlar neler biliyor musunuz?
Birde bir sorum daha olucak,onun için ayrı konu açmiyim. Ben hamileliğimde taze tutulmuş balık yedim. Eşim sık sık balığa gitti ve taze taze yedim. Bugün yabancı bir arkadaşımla konuşurken balığın en az 17 saat dondurulmuş olması gerektiğini söyledi. Benim bununla ilgili bilgim yoktu..
bugüne kadar sorun yaşamadım ama endişe etmedim değil çünkü nerdeyse her hafta taze balık yedim.
Bir problem olur mu dersiniz?
Birde bir sorum daha olucak,onun için ayrı konu açmiyim. Ben hamileliğimde taze tutulmuş balık yedim. Eşim sık sık balığa gitti ve taze taze yedim. Bugün yabancı bir arkadaşımla konuşurken balığın en az 17 saat dondurulmuş olması gerektiğini söyledi. Benim bununla ilgili bilgim yoktu..
bugüne kadar sorun yaşamadım ama endişe etmedim değil çünkü nerdeyse her hafta taze balık yedim.
Bir problem olur mu dersiniz?