Özel Hastane vs Klinik

oppar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2017
159
32
98
34
Merhaba kızlar, benim sorum ameliyat ücretleri hakkında. Özel hastaneler mi daha pahalı oluyor yoksa kendi kliniği olan doktorlar mı?
Açıkçası kafamı karıştıran bir kısım var. Yani doktorun ününe işlerine de bağlı bundan birkaç yıl önce burun estetiği için araştırma yaparken İzmir'de plastik cerrah Cemil Tugay ünlü bir doktordu mesela (artık belediye başkanı), o bana revizyonum için 6500 fiyat çıkarmışken ENTO'da KBB'ci İbrahim Korhan (Cemil bey kadar ünlü değil) 10bin civarı çıkarmıştı.

Yani mantıken kendi kliniği olan doktorlar daha yüksek fiyat diye düşünürken aklıma bu geldi. Şimdi açıkçası KBBci arıyorum iyi bir doktor ama uçuk fiyatı da olmasın. Görüşmeye gitsem bir sürü randevu ücreti vereceğim hepsine. Bütçem de 20bin civarı..

Ben farklı ilde klinikte oldum doktor 16 bin istedi hastaneye ek 4500 tl ödedim ikinci seçenek hastane için 6500 tl fiyat çıkarmışlardı. Bir tanıdığım özel hastanede oldu o toplam 18500 tl ödemiş. Ama hem hastane hem doktor farkı var. Benim olduğum hastane daha lükstü mesela. Doktor ve hangi hastane gibi etkenler ücreti arttırıyor.

Back
X