Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Özel hastanede 10 gün içinde muane ücretsiz peki ?
Canım bende acıbademe gidiyorum bazen haftada iki kere gidiyorum ama yinede muayene ücreti alıyorlar acaba bizmi talep ediyoruz 10 gün içinde ikinci gelişim diyerek
Bnm 11. Günde alıyolar.
Dün gittim.
Bugün aklıma bişry takıldı yine gittim
Yarında ufacık bşey sormaya gtcem.
Bana nr dünya kadar para alıyolar. İstersem hrrgün giderim
Canım bende acıbademe gidiyorum bazen haftada iki kere gidiyorum ama yinede muayene ücreti alıyorlar acaba bizmi talep ediyoruz 10 gün içinde ikinci gelişim diyerek
6 aydır gidiyorum acıbademe hiç böyle bir şey diyen olmadı sistemde görünmesi lazım bundan sonra ben kendim diycem o zaman 10 gün içinde ikinci gelişim diye
6 aydır gidiyorum acıbademe hiç böyle bir şey diyen olmadı sistemde görünmesi lazım bundan sonra ben kendim diycem o zaman 10 gün içinde ikinci gelişim diye