Özel hastanede gebelik testi ücreti

Valla bir panik ve heyecanla hipnoz olmuş gibi verdim parayı aklım başıma gelince içime oturdu ...
Valla 40liralıkla aynı işi yaptı
Yanii saglik ocaklari ucretsiz normal ozeller 40a 50 ye yapiyoken onun ne ozelligi varmis sonuc pozitif cikinca hayirli olsun adina bi ceyrek takiyo galiba :)

Özel hastanelerde gebelik testi ücreti nedir bilen veya yakin zamanda yaptiran varmi ?

Geçen ay asg tıp merkezi diye bir özel poliklinikte 28 tl karşılığında yaptırdım. Hiç doktora giriş yapmadılar. Doğrudan kayıtta kanda gebelik baktıracağım dedim ödedim kanı verdim ertesi gün sonucu e-mail olarak yolladılar. Bu arada bu medikalpark çok yüksek fiyatlı ben de kamu çalışanı olduğum halde sadece muayeneye 235 tl ödedim içime oturdu.

Istanbul avcılar hospitalde 79,50 tl. Ye yaptırdım eşimin yüzünden içime oturdu cok pahalı çünkü

Ben negatif oldugunu bildigim halde yaptirmak zorundaydim allahtan 20 tl aldilarda canim yanmadi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…