Özel hastanede nasıl gebelik testi yaptırılır?

Psikolog00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2014
10
0
36
33
İstanbul
Selam kızlar. Kan testi ni nasıl yaptırabilirim istanbulda özel hastane de? Randevu vs gerekir mi ? Fiyatı ne kadardır? Birde ilişkiden 1 hafta sonra belli olur mu? Cerenimiz geliyor mu merak ediyorum yarın sabah gitsem olur mu acaba acil yorumlarınızı bekliyorum.

labaratuarda da yaptırabilirsin.hem beklemezsin hem 1 saat içinde sonucu teslim ediyor labaratuar.30 tl ye yaptırdım ben.ama hastane kaça yapıyor bir fikrim yok.özelse o da o civarlarda olabilir fiyat olarak

ilişkiden bir hafta sonar kan testinden belli oluyo.ben yaptırdım çıkmıştı.ama sonrasında kaybettim bebeğimi kısmet

labaratuarda da yaptırabilirsin.hem beklemezsin hem 1 saat içinde sonucu teslim ediyor labaratuar.30 tl ye yaptırdım ben.ama hastane kaça yapıyor bir fikrim yok.özelse o da o civarlarda olabilir fiyat olarak
Teşekkürler Canım peki laboratuvar dediğin nasıl bir yer önerebilir misin istsbuldaysan?

istanbulda degılım ama özel labaratuarlar genelde hastahanelerin bulunduğu yerlerde bolca olur.dükkan gibi.ya da bir apartman dairesinde kocaman yazar zaten labaratuar diye levhasında

Kan testinde çıkmadı bende.. Beklenen adet tarihine 5 gün kala çıktı.. Umarım güzel sonuçlar alırsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…