Özel Hastaneler ve SGK...

kızlar ben ssk lıyım özel hastaneye gidiyorum 22 tl ye muayene artı ultrason demiştim ya. geçenlerde başka bir hastaneye gittim güya ssk lıyım 66 tl. aldı. itiraz etmeye çalıştım ama anında kılıfını uydurdular. ne diyim ben yahu? bi yerde 20 tl bi yerde 66 tl :uhm::uhm:

normal cnm ne uçuk fiyatlar war daha benimkide 1200 diyor çamlıca medicana ya gittim, muayenede bazı doktorlar 25tl bazıları 50 tl sorduğumda sgk ile anlaşmaları öyle dediler. her doktor ayrı ayrı anlaşmamı yapıyor allahaşkına

Son düzenleme:
ay anacımm ne diyosun nerdee o kadar para ile muayene olmak değil ben hiçkimsenin özel doktora gidipte bu kadar az parayla çıktığını sanmıyorum.Vala bak hap kullandım 1 hafta sonra kontrole gitcem yine ama yine bayılcam 50 tel yapılanda bir tek muayene ı kadar tahlil felanda yok yanii.. Smear alındığında hele şok olmuştum meblağı görünce.. Peki birşey daha sormak istiyorum asıl ben, henüz hamile değilim ama diyelim ki doktora gittim kontrole hamileyken o hafta aklp atışı duyulmadı 1 hafta sonraya çağırdı diyelim yine mi aynı şekilde muayane parası veriyoruz misal dityrlim sorun var her hafta kontrole gitmem lazım her hafta muayene parasımı vermem gerekiyor yoksa doğru olanı bir aylık bir süreçte bir kere muayene parası alıp diğerlerine 1 ay süresince almamak mı bileyim ki ona göre davranayım...

Canım benım eger ozel doktor muayenehanesıne gıdersen senden ıstedıgı kadar para alır, ancak SGK anlasmalı ozel hastaneye gıdersen senden 33,48 tl muayene tutarının belırlı bır kısmını hasta payı olarak alabılır. bılıyorsun su anda hastane sınıflaması cıktı, hangı hastaneye gıdeceksen sıkıfına gore para odersın, fazlasını odeme canım...bayanssulusmile

benim gittiğim hastane normal doğuma 1 milyar istiyor?bu fiyat normal mi sizce?

hayatım asla ama asla 1 mılyar tutmaz... bak saglık uygulama teblıgıne gore normal dogumun fıyatı 432 TL (kdv dahıl)... hastane sınıflamasına gore en fazla ucretı a sınıfı hastaneler alıyorlar ve bu da en fazla 432 tl ucretın %70 ı kadar olabılıyor... sole hesaplayalım: 432 TL x %70 = 302,40 tl+ 129 tl gunluk yatak ucretı = 431,40 TL 1 gunluk yatıslı normal dogum hasta payıdır... baska para ödeme asla....gerekirse fatura ıste vermezlerse SGK ya sıkayet edıcem sızı de...

kızlar ben ssk lıyım özel hastaneye gidiyorum 22 tl ye muayene artı ultrason demiştim ya. geçenlerde başka bir hastaneye gittim güya ssk lıyım 66 tl. aldı. itiraz etmeye çalıştım ama anında kılıfını uydurdular. ne diyim ben yahu? bi yerde 20 tl bi yerde 66 tl :uhm::uhm:

mrb sende kocaelidensin sanırım.20 tl ye nerede muayene oluyorsun acaba.66 tl akademi hastenesi galiba çünkü en son ben öyle ödedim.sinir oldum.acaba doğum fiyatları nekadar artacak çok merak ediyorum.

Back
X