Özel hastanelere güvenmeyin!

ZehreNur

❤ İki çiçeğim ❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
6.322
7.029
723
ismini vermiyim istanbuldaki bir özel hastanede eşime sağ ve solda olmak üzere varikosel teşhisi koyuldu ve ameliyat dediler.tabi bizde hemen karar vermeyip araştırmak istedik.devlet hastanesine gitti eşim ve sonuçlardaki gibi varikoselin olmadığını söyledi dr yok denecek kadar azmış o da hemen hemen erkekte olurmuş.
özel hastanelere güvenim kalmadı..siz siz olun tek bir sonuçla böyle birşeye karar vermeyin.

ismini vermiyim istanbuldaki bir özel hastanede eşime sağ ve solda olmak üzere varikosel teşhisi koyuldu ve ameliyat dediler.tabi bizde hemen karar vermeyip araştırmak istedik.devlet hastanesine gitti eşim ve sonuçlardaki gibi varikoselin olmadığını söyledi dr yok denecek kadar azmış o da hemen hemen erkekte olurmuş.
özel hastanelere güvenim kalmadı..siz siz olun tek bir sonuçla böyle birşeye karar vermeyin.

cnm kime güveneceğimize şaşırdık inan babam bel ağrılarından şikayetçiydi akciğer kanseriymiş ve devlet hastanelerinde bunun adı konamadı özele gittiğimizde her tarafına sıçramıştı çok zaman kaybetmişiz...... bizde artık şaşırdık kime güvenilecek.....

27/01/2013 te varikosel de nameliyat oldu ..:14:
3 hastane de ameliyat dedi tabiki de .. :31:
devlette de değerler yanlıs cıktı cnm ..:20:
kime güveneceğiz anlayamadım kii .. :26:

belki de hastaneden hastaneye değiştiği içindir ama bende gittim ne doğru düzgün ilgilendiler nede tam olarak bilgilendirme var ! Derdini anlatmana bile izin vermiyor neredeyse geçiştiriyo alelacele muayene etti beni de ! Verdiğimiz o kadar para da cabası! Doğru doktoru bulmak ne zor işmiş:105:

Özel-Devlet olayı kalmadı..
3-5 hastaneye gidiyorum, çoğunluk ne derse onu yapıyorum vallahi.. Tek hastaneyle tek doktorla olmuyor artık..
Göz ameliyatına girecektim.. Bir hastane tamam yapalım dedi.. Babama yetmedi. Bi hastaneye daha gittik.. Ve sonuç.. Şuanlık ameliyata uygun değilmiş gözlerim.. En az 1 yıl beklemelisin, değer farklı çıkarsa asla ameliyat olamazsın, aynı çıkarsa olma şansın var dedi doktor.. Ben hala düşünüyorum ya olsaydım diye.. :50:

devlet hastanesinde ilgi varmı ?

belki de hastaneden hastaneye değiştiği içindir ama bende gittim ne doğru düzgün ilgilendiler nede tam olarak bilgilendirme var ! Derdini anlatmana bile izin vermiyor neredeyse geçiştiriyo alelacele muayene etti beni de ! Verdiğimiz o kadar para da cabası! Doğru doktoru bulmak ne zor işmiş:105:

çok haklısın. geçen ay özel hastaneye gittim şikayetlerimi anlattım 2 ayrı fiş kesti ve 200 tl bayıldık resmen ortada hiç bişey yokken alelacele muayene insanın yüzüne bile bakıyorlar dinlemiyorlar ya

bunu biraz da insanlık olarak degerlendiriyorum aynı şikayet için geçen hafta devlet hastanesine gittim ve doktordan cok memnun kaldım sağolsun çok ilgilendi

Back
X