- Konu Sahibi jelibonbon
-
arkadaşlar özel hastanelerde psikolog fiyatları çok yüksek.
acaba devlet hastanesinde alaka nasıl.
gitsem sonuç alırmıyım.
ilaç verip yollarlarmı acaba.
benim terapiye ihtiyacım var sanırsam.
gidenler varsa bilgi verirmisiniz devlet hastaneleri nasıl?
Bundan 2.5 yıl önde devlet hastanesinde bir psikiyatrise gitmiştimm.Dr 15 dk.konuştuu .Fakat sadece dinledi dinledi kağıda bişiler yazdıı salakkk dr..Sonra ilaç yazdııı hemde yeşilll reçeteee ve antidepresan yazdıı...içtim tabi 15.gün sonra kontrole çağırdııı..Ve dozu birde 2 tablete arttırınca ben birgün fenalaştımm.Ve salak dr bana fazla ölçüde ilaç yazdığını anladımm..Zaten teşhiside doğru düzgün koyamamaştı.Depresyon başlangıcı olabilir demiştii.Bende karar verdimm sağlığım için iyi bir dr gitmem gerekir diyee Başka bir dr Prof.gittim..Doktor mükemmeldiii yarım saat konuştuk ve depresyon dedi ve devletteki dr yazdığıı ilacıın dozu çok fazla dedii.Yeşil reçeteyi kestiii.Yaniii o delü dr teşhiside tam koyamamıştı nede ilaç dozunuu ayarlayabilmiştiii.Prof..harika şekilde dozlarımı yukseltım azaltmıstı ve tedavii işe yaradı:)Aradan 2 yıl geçti ve 1 yıl kullandım ben ilacıı ama bir şeye yaramadıı .Tekrar nüksetti anksiyete :roflol:Hepsii foss ilaçlarınn.Kendi kendimin dr oldumm.Kendii kendiimi tedavi ediyorumm :)Dualar ve sarıkantoroın sayesınde:içelim::hooray:
Bundan 2.5 yıl önde devlet hastanesinde bir psikiyatrise gitmiştimm.Dr 15 dk.konuştuu .Fakat sadece dinledi dinledi kağıda bişiler yazdıı salakkk dr..Sonra ilaç yazdııı hemde yeşilll reçeteee ve antidepresan yazdıı...içtim tabi 15.gün sonra kontrole çağırdııı..Ve dozu birde 2 tablete arttırınca ben birgün fenalaştımm.Ve salak dr bana fazla ölçüde ilaç yazdığını anladımm..Zaten teşhiside doğru düzgün koyamamaştı.Depresyon başlangıcı olabilir demiştii.Bende karar verdimm sağlığım için iyi bir dr gitmem gerekir diyee Başka bir dr Prof.gittim..Doktor mükemmeldiii yarım saat konuştuk ve depresyon dedi ve devletteki dr yazdığıı ilacıın dozu çok fazla dedii.Yeşil reçeteyi kestiii.Yaniii o delü dr teşhiside tam koyamamıştı nede ilaç dozunuu ayarlayabilmiştiii.Prof..harika şekilde dozlarımı yukseltım azaltmıstı ve tedavii işe yaradı:)Aradan 2 yıl geçti ve 1 yıl kullandım ben ilacıı ama bir şeye yaramadıı .Tekrar nüksetti anksiyete :roflol:Hepsii foss ilaçlarınn.Kendi kendimin dr oldumm.Kendii kendiimi tedavi ediyorumm :)Dualar ve sarıkantoroın sayesınde:içelim::hooray:
merhaba... qittiqiniz doktorun ismini verebilir misinizben e-5 bostancıdaki fatih sultan mehmet hastanesine gitmiştim ssklıysan internetten randevu alıp gidebilirsin.doktor beni dinledi ilaç yazdı sonrada psikoloğa gönderdi bendi..ve psikologla 1 saatten fazla konuştuk..sonra beni yine çağırdı yine o kadar saat kaldım..yine gel dedi ama ben artık gitmek istemedim.çünkü konuşmak beni değiştirmedi..sana kesinlikle tavsiye ederim ama bu hastaneyi..özelde bile bu kadar ilgi olmaz bence
merhababen e-5 bostancıdaki fatih sultan mehmet hastanesine gitmiştim ssklıysan internetten randevu alıp gidebilirsin.doktor beni dinledi ilaç yazdı sonrada psikoloğa gönderdi bendi..ve psikologla 1 saatten fazla konuştuk..sonra beni yine çağırdı yine o kadar saat kaldım..yine gel dedi ama ben artık gitmek istemedim.çünkü konuşmak beni değiştirmedi..sana kesinlikle tavsiye ederim ama bu hastaneyi..özelde bile bu kadar ilgi olmaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?