Doğuma Hazırlık Özel Hastanelerin Doğum Fiyatları - İstanbul Anadolu Yakası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cerenery

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
616
445
18
Kızlar epey araştırma yaptım ve fiyat topladım.
Sizlerle de paylaşmak isterim.
Eğer yasak değilse forumda açık olarak yazabilirim.
Eğer yasaksa, özel mesajdan da sizlere yazabilirim.
Araştırdığım hastaneler :
- Acıbadem Kadıköy
- Central Hospital Kozyatağı
- Medipol Koşuyolu
- Ataşehir Şifa
- Ataşehir Memorial

Medical Park ve Maltepe Unv Hastanesi fiyat vermediler. Mutlaka görüşmek gerekiyordu yüz yüze. Onu da yapmadım...

Kızlar epey araştırma yaptım ve fiyat topladım.
Sizlerle de paylaşmak isterim.
Eğer yasak değilse forumda açık olarak yazabilirim.
Eğer yasaksa, özel mesajdan da sizlere yazabilirim.
Araştırdığım hastaneler :
- Acıbadem Kadıköy
- Central Hospital Kozyatağı
- Medipol Koşuyolu
- Ataşehir Şifa
- Ataşehir Memorial

Medical Park ve Maltepe Unv Hastanesi fiyat vermediler. Mutlaka görüşmek gerekiyordu yüz yüze. Onu da yapmadım...

Sorun olmaz canım. Bir kaç konuda fiyat yazıldığını görmüştüm.

Niye yasak olsun cnm ben az evvel tam 32 sayfa fiyat okudum forumda:) Ama istanbul geneliydi ve bahar ve yaz donemine ait fiyatlardi bana guncel ve anadolu yakasi lazim. Paylasirsan sevinirim...

Tamam kızlar paylaşıyorum o halde
Bir tablo yapayım hemen...

Arkadaşlar çok özür dilerim.
Bir süredir hastaydım ve siteye girip bilgi paylaşamadım.
Hemen başlıyorum yazmaya.

Ben bu fiyatları 2015 Kasım ayında aldım.
Hastanelerin hepsi bu sene 5-10% arası zam olabileceğini belirtti.

Central Hospital Kozyatağı
  • Normal Doğum : 2800 TL
  • Epidural Normal Doğum : 3400 TL
  • Sezaryen Doğum : 3900 TL
  • Epidural Sezaryen : 4300 TL
  • Profesör Hariç Doktor Ücreti : 113 TL

Doğum paketinde aşağıdakiler var :
  • Doğum türüne göre 1 ya da 2 gün hastanede kalış
  • Refakatçi
  • Hemşirelik hizmetleri
  • Bebek tetkikleri

Medipol Koşuyolu
  • Normal Doğum : 2910 TL
  • Epidural Normal Doğum : 3757 TL
  • Sezaryen Doğum : 4656 TL
  • Epidural Sezaryen : 5344 TL

Doğum paketinde aşağıdakiler var : Birebir gidip muhasebe ile görüşülmesi gerekiyor.
Fiyatlarda da pazarlık yapılabilir.

Acıbadem Kadıköy Hastanesi
  • Normal Doğum : 9800 TL
  • Epidural Normal Doğum : 11300 TL
  • Sezaryen Doğum : 12700 TL
  • Epidural Sezaryen : 13500 TL
  • Uzman Doktor Ücreti : 229 TL

• Refakatçi
  • Hemşirelik hizmetleri
  • Bebek tetkikleri

Ataşehir Şifa
  • Normal Doğum : 6300TL
  • Epidural Normal Doğum : 6740 TL
  • Sezaryen Doğum : 7000 TL
  • Epidural Sezaryen :7000 TL
  • Uzman Doktor Ücreti : 132 TL
  • Prof : 317

Doğum paketinde aşağıdakiler var : Bebek paketleri var. Gidip görüşülüyor.

Ataşehir Memorial

• Normal Doğum : 5800 TL
  • Epidural Normal Doğum : 7100 TL
  • Sezaryen Doğum : 6800TL
  • Epidural Sezaryen : 8100 TL

• Refakatçi
  • Hemşirelik hizmetleri
  • Bebek tetkikleri

Arkadaşlar bu fiyatların hepsi pazarlıksız.
Sadece aldığım telefon bilgilerine dayalı fiyatlar.
Gidip görüşülünce düşebilir.
Aynı şekilde bu fiyatlar doğum ve sonrası her şey normal giderse geçerli.
Bazı ek hizmetler alınması gerekirse değişecektir.
Sadece fikir olsun diye paylaştım.
Umarım faydalı olur.

Ben kendim için Central Hospital Kozyatağı'nı seçtim.
Fiyatı makul ve temiz bir hastane.
Hakkımızda hayırlısı olsun.

Umarım faydalı olur.

ben de central de düşünüyorum doğumu ama benim aldığım fiyatlar sizin yazdıklarınızdan çok farklı. geçenlerde central'de gebe eğitimine katıldım sonrasında fiyatları konuştum normal doğum 2016 için 2060 tl dedi görevli. zorunlu sezaryen de 2760 tl. ayrıca ben normal düşündüğüm için nelerin dahil olduğunu sordum bu fiyata bebeğin ilk testleri, dr muayenesi vb. var. ayrıca hastaneye yatışla birlikte hasta bezi/ped gibi şeyleri veriyorlar sadece çıkarken giymek için 1 tane lohusa külodu getirebilirsiniz dedi ebe, bebek için ilk giysiyi de verdiklerini söyledi, bir de lohusa şerbeti ikram ettiklerinden bahsetti başka bir yetkili de. doğum anında da pilates topu, masaj gibi imkanlar sağlandığını, bebeği doğar doğmaz anneye verdiklerini söyledi ebe. odaların hepsi tek kişilik istenirse suit oda da varmış ama ekstra ücret isteniyor o durumda. doğum odası da o eski ürkütücü odalardan değil, yatak odası gibi dizayn edilmiş, doğum yapılan yatak da rahat görünüyordu. temizlik olarak da ben beğendim açıkçası. normal doğuma babayı alıyorlar ama sezaryende almıyorlarmış.
kısaca aklımda kalanlar bunlar central'le ilgili.
central cazip geldi ama fiyat yine de biraz zorlayacak bizi, bir sonraki randevumda fiyat konusunda konuşmayı düşünüyorum belki bir indirim, taksit vb. kolaylık sağlıyorlardır.

ben de central de düşünüyorum doğumu ama benim aldığım fiyatlar sizin yazdıklarınızdan çok farklı. geçenlerde central'de gebe eğitimine katıldım sonrasında fiyatları konuştum normal doğum 2016 için 2060 tl dedi görevli. zorunlu sezaryen de 2760 tl. ayrıca ben normal düşündüğüm için nelerin dahil olduğunu sordum bu fiyata bebeğin ilk testleri, dr muayenesi vb. var. ayrıca hastaneye yatışla birlikte hasta bezi/ped gibi şeyleri veriyorlar sadece çıkarken giymek için 1 tane lohusa külodu getirebilirsiniz dedi ebe, bebek için ilk giysiyi de verdiklerini söyledi, bir de lohusa şerbeti ikram ettiklerinden bahsetti başka bir yetkili de. doğum anında da pilates topu, masaj gibi imkanlar sağlandığını, bebeği doğar doğmaz anneye verdiklerini söyledi ebe. odaların hepsi tek kişilik istenirse suit oda da varmış ama ekstra ücret isteniyor o durumda. doğum odası da o eski ürkütücü odalardan değil, yatak odası gibi dizayn edilmiş, doğum yapılan yatak da rahat görünüyordu. temizlik olarak da ben beğendim açıkçası. normal doğuma babayı alıyorlar ama sezaryende almıyorlarmış.
kısaca aklımda kalanlar bunlar central'le ilgili.
central cazip geldi ama fiyat yine de biraz zorlayacak bizi, bir sonraki randevumda fiyat konusunda konuşmayı düşünüyorum belki bir indirim, taksit vb. kolaylık sağlıyorlardır.
Merhaba,
Ben henüz gidip hastane ile birebir görüşmedim.
Ben de bu hafta içi gideceğim ve kesinleştireceğim.
Benim doktorum da bu hastaneyi önerdi ve orayı istiyor (doktorum hastanenin doktoru değil).
Ben sizdeki bilgileri ve kendiminkileri yanıma alıp gideyim bir bakayım.
Ben suit oda düşünüyorum açıkçası. Ama bebek kıyafeti vs verdiklerini bilmiyordum, telefonda hiç bahsetmediler. Ben de görüştükten sonra burada paylaşayım öğrendiklerimi.
Ne olursa olsun bu fiyatlarda pazarlık vardır eminim.

Merhaba,
Benim doktorum da bu hastaneyi önerdi ve orayı istiyor (doktorum hastanenin doktoru değil).
Ben suit oda düşünüyorum açıkçası. Ama bebek kıyafeti vs verdiklerini bilmiyordum, telefonda hiç bahsetmediler. Ben de görüştükten sonra burada paylaşayım öğrendiklerimi.

gebe eğitimi sırasında ebe söyledi bebeğin ilk kıyafetini biz veriyoruz diye ama bu rutin bir uygulama mı yoksa eğitimde göz boyamak için mi söylediler bilmem:KK48: ayrıca bebeği yıkamadıklarını bunun daha sağlıklı olduğunu söyledi.

fiyat konusunda da ben gittiğimde aralık sonuydu 2015 normal doğum fiyatı 1750 tlydi 2016 zammıyla 2060 tl olduğunu söyledi görevli, ekstra bir ödeme çıkmayacağını ama bebekte sarılık, annede beklenmeyen bir sorun olduğunda yapılabilecek fazladan tahlil ve tedavi için ücret alındığını da belirtti. yani her şey normal giderse inşallah 2060 tl. tlfnda niye o kadar farklı bir rakam verdiler acaba. bence de muhakkak pazarlık yapmalı.
siz daha önce gideceksiniz görüştüğünüzde edindiğiniz bilgileri paylaşmanızdan memnuniyet duyarım.

Merhaba,

Dr.unuz kim acaba

Umarım faydalı olur.

Tesekkur ederim cnjm. Bende orada doğum yapacağım. Dr um dışarıdan geliyor oraya. Evimize uzak bir hastane ama Dr um orada doğum yaptırdığı için mecburen central...

Merhaba,
Slm canim bende central da cengizhan beyle basladim muyenelere.bir jez gittim sali gunu de ikili teste gidecegim.fiyat ogrendigimde ustege bagli sezeyan 3900 o aklimda kaldi sadece.muayene 90 tl.buze mutlaka dogumbyapincaya kadar ve dogumunda nasil gectigini yaz canim.hastaneden memnun kalicakmisin bakalim.bunlar senden sonra orda dogum yapcaklar icin buyuk deneyim.bu arada eskiden medical park goztepeye giduyordum.orayla gorustum sezEryan 5000 tl idi.(sgk lilara ).bende arastirmana katkida bulunayim dedim.

Kizlar doktorum Aytug Kolankaya
Bu hafta ici insallah gidip gorusecegiz
Ogrendiklerimi not alip burada yazacagim
Dogumdan sonra da detayli olarak olumlu olumsuz tum yonlerini yazacagim hem dogumun hem de hastanenin
Hayirlisi ile hepimiz sag salim o gune geliriz insallah

Bence herkese farkli fiyat veriyorlar :)
Bi gidip konusayim bakalim

Bence kendi devamlı hastalarına daha uygun sadece doğum için gelen hastalara daha fazla fiyat veriyorlar bende tüp bebekle hamile kaldım Dr umu çok seviyor ayrılmak istemiyorum ama fiyatlarda çok fark var hele şifa acıbadem altın tepside verecekler sanki bebişleri neyse hanımlar bilgilerini güncelleyen olduysa paylaşırsanız sevinirim bende araştıracağım

Back
X